Adauga Salon

Daca ai un salon de infrumusetare, atunci pe saloane.info este cel mai potrivit loc sa promovezi afacerea ta.

E foarte simplu:

  1. Te inregistrezi accesind acest link: Adauga Salon
  2. Intri in contul tau dupa ce ti-ai confirmat adresa de email si adaugi un post nou cu numele salonului tau in care scrii toate informatiile pe care tu le prezinti pe situl tau
  3. Selectezi cu grija categoriile care definesc salonul tau din punct de vedere al Orasului, tipul de tratament realizat si produse utilizate.
  4. Adaugi in casuta “Tags” cuvintele cheie care definesc situl tau si dupa care doresti sa fi gasit la cautare.
  5. Apesi butonul “Publish” pentru a aparea in site.

Noi o sa revizuim inregistrarea ta si daca vom considera ca ceva nu indeplineste conditiile de utilizare a acestui site le vom modifica.

Conditia de baza e una singura: ceea ce scrii sa ofere in primul rand informatii celui care citeste si nu doar sa fie o reclama. Concentreaza-te pe ceea ce ofera salonul tau si nu pe aparatura sau produsele pe care tu le folosesti. Pune preturile tale pt ca cei care vad postul sa aiba un motiv in plus sa iti viziteze situl. Adauga informatiile tale de contact cit mai detaliat. Listeaza toate serviciile pe care le oferi dar nu te concentra sa faci reclama la produsele pe care le folosesti. Fa-ti reclama tie ca si salon si explica vizitatorilor ce ar terbui sa-i determine sa apeleze la serviciile tale.

Iti uram succes in afaceri!

Saloane.info

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *