CURSURI DE MASAJ

 • SC. Transilvania Centru de Formare Profesionala S.R.L
  Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura , Unghii tehnice , Coafor , Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei .

  De ce TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA ?Pentru ca organizam aceste cursurii de 5 ani pe piata din Romania cu experienta acumulata international. IAR CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI ,EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR!

  Transilvania C.F.P va ofera cursurii de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate.

  Cursul de Masaj dureaza 3 luni , se elibereaza diploma acreditata si recunoscuta in Romania si strainatate. Varsta minima pentru inscriere la curs este de 16 ani.

  Cursul se desfasoara 90% practic alaturi de o specialista cu experienta.

  Cursul de Masaj costa :  400 euro se poate plati in 2-3rate .

  Pe perioada cursului se invata : Masaj suedez clasic , reflexoterapie ,anticelulitic , plus TRATAMENTE FACIALE SI CORPORALE cu GALVANIC SPA .SUA .urmariti imaginile . Cursul incepe cand se formeaza o grupa de minim 4 persoane .

  Centre de Pregatire :

  Cluj ,Campia Turzii ,Turda , Satu Mare , Baia Mare , Oradea ,Bistrita ,Alba iulia, Arad ….

  Acte necesare : Copie dupa C.I. +Copie dupa certificatul de nastere + Copie dupa o diploma (ultimele studii exp. 10clase bac etc.

INSCRIERI LA TEL:  0753.636.602