Cursuri Coafura Bucuresti

Centrul de pregatire Maraviglia

organizeaza cursuri de cosmetica, cursuri de manichiura pedichiura, cursuri unghii false, cursuri coafor, masaj si in weekend. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international. In cadrul Centrului se desfasoara si cursuri de machiaj semipermanent, gene false, make-up, prim ajutor, vestimentatie.

Detalii despre cursurile noastre la 0762619950; 0731850592; 0742383123;

Descrierea cursului:

Cursuri de coafor

La scoala noastra de coafor se invata care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite; cum se folosesc aparatele si instrumentele de lucru specifice activitatii de coafor, cum se dezinfecteaza si intretin acestea, care sunt caracteristicile materialelor utilizate, aprovizionarea corecta cu materiale necesare, sterilizarea si igienizarea spatiului de lucru, a instrumentelor si lenjeriei.

Cursul are ca obiective principale:
– executarea coafurilor
– executarea coafurilor de stil
– executarea ondulatiei permanente
– executarea tratamentelor capilare
– executarea tunsorii pentru femei
– executarea vopsirii parului
– spalarea parului

Totodata, se invata notiunile de structura a pielii precum si functiile acesteia, structura firului de par, tipuri de fire de par existente si factori fizici si chimici folositi in meseria de coafor si care pot avea efect daunator asupra parului. Criteriile dupa care se aleg materialele ce se vor utiliza la executarea lucrarii si modul de folosire a materialelor in functie de tipul lucrarii alaturi de alegerea corecta a calitatii si a cantitatii acestora, sunt si ele prezente pe lista programei de curs.

Participantii la curs invata atat in teorie cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, taparea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii, executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat, tehnici de executare a tunsorilor, tehnici de executare a nuantarii parului prin procedeul de vopsire sau decolorare, modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite si modul lor de aplicare.

Alegerea unei meserii tine atat de aptitudinile noastre cat si de pasiunea pentru un anumit domeniu. Meseria de coafor necesita cunoasterea tehnicilor specifice acesteia si un plus de creativitate. Cursurile de coafor se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete bazele si secretele pentru a deveni un bun profesionist.

Cursurile sunt sustinute de un profesor acreditat si se desfasoara sub atenta indrumare a acestuia. Materia de curs cuprinde: tunosori pentru femei, vopsit, spalat, coafat, ondulatia permanenta, coafuri de ocazie.

Cursantii vor invata atat in teorie cat si in practica tehnicile moderne de coafare, alegerea coafurii in functie de fizionomie, realizarea coafurilor de ocazie cu tehnici si instrumente corespunzatoare, adaptarea coafurii la tinuta, moduri de efectuare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, taparea, pieptanarea, finisarea coafurilor, efectuarea tratamentelor capilare, tunsori clasice si tunsori moderne, nuantarea parului prin decolorare sau vopsire.

Cursurile pot fi achitate cash, prin transfer bancar, plata cu cardul si se accepta si plata in rate.

Plata se poate face in rate. In tariful de curs este inclus suportul de curs si toate materialele pentru practica.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales.

Diploma este acreditata si recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus un curs de pregatire pentru interviul de angajare

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la Centrul de pregatire Maraviglia – 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;