Body Siluette

Reduce-ti cu minimum 9 cm in 10 ore circumferinta abdomenului fara efort si transpiratie!
Salonul Body Siluette ofera ambianta perfecta pentru remodelarea corpului, fortifierea musculaturii si revitalizarea organismului.

Metoda de antrenament a salonului foloseste 6 mese de gimnastica actionate mecanic care preiau greutatea corpului si il antreneaza intr-o activitate complexa, combinand miscarile gimnasticii traditionale cu masajul si relaxarea.More…

Din acest motiv aceasta metoda poate fi comparata cu gimnastica subacvatica.
Singurul efort pe care-l depuneti este sa va asezati pe aparate!
Daca am face exercitiile in mod traditional , prin efortul depus am transpira, obosi iar a doua zi am avea febra musculara. Cu aceasta forma de gimnastica niciunul din toate aceste efecte nu se vor manifesta.

Pentru multi oameni efortul fizic si activitatile sportive nu sunt o relaxare. Pentru acestia aceasta forma de gimnastica este un mijloc ideal de a se elibera de stres si gasi relaxarea dorita.
Rezultatele metodei:
remodelarea siluetei prin eliminarea centimetrilor de prisos
fortifierea si detensionarea musculaturii corpului si in special cea a spatelui
reducerea starilor tensionale din organism,relaxand si eliminand stresul
revitalizarea intregului organism
ameliorarea si eliminarea durerilor de spate
reglarea somnului si a tranzitului intestinal
redarea elasticitatii pielii
corectarea pozitiei corpului
mentinerea mobilitatii pana la varste ina
Cum se obtin?
activand circulatia sanguina si limfatica
stimuland metabolismul
eliminand surplusul de apa din tesuturi si toxinele din organism
eliminand surplusul de grasime
eliminand celulita de orice grad
mobilizand articulatiile
tonificand musculatura corpului
masand profund in special musculatura spatelui
Gimnastica fara efort ajuta de asemenea la preintampinarea si ameliorarea reumatismului, artrozei, artritei si osteoporozei.
Este gimnastica,masaj si terapie.
Procedeul:
Fiecare masa,timp de cate 10 minute, pune in miscare,maseaza si activeaza diferite parti ale corpului: solduri,abdomen,membre inferioare,partea superioara a corpului.
In cat timp obtinem rezultatele?
Dupa 10 sedinte efectuate de 2-3 ori pe saptamana timp de o ora.
Cine poate face gimnastica fara efort?
Aceasta forma de gimnastica fara efort poate fi practicata de orice persoana, de ambele sexe, cu varsta intre 16 ani si 100 de ani cat si de persoanele sedentare si de cele care nu vor sau nu pot face efort din cauza problemelor de sanatate cum ar fi cele : cardiovasculare,coloana sau astm , fara solicitare pentru sistemul circulator si aparatul motric.
La salon este permanent cineva care va va indruma si asista in timpul exercitiilor.

Aparatul nr. 1 video
Prin miscarile ritmice ale feselor reduce pernitele de grasime ale soldurilor,feselor si coapselor. Musculatura abdomenului, coapselor si gambelor se fortifica.

Aparatul nr. 2 video
Prin miscarile circulare ale picioarelor se imbunatateste circulatia sanguina a acestora si se mobilizeaza articulatiile. Picioarele devin mai subtiri, in mod special in partea interioara. O sedinta de 10 minute corespunde unei plimbari de 3 km.

Aparatul nr. 3 video 1 video 2
Executa 100 de miscari sus-jos 10 minute, astfel se tonifica musculatura abdomenului, coapselor, gambelor si a partii inferioare a spatelui. Se realizeaza 90 de abdomene in 10 minute.

Aparatul nr. 4 video 1 video 2
Ne ajuta sa ridicam picioarele sus-jos de 900 de ori.Astfel se elimina celulita de pe genunchi, gambe,coapse,talie si se fortifica muschii dorsali si muschii feselor.

Aparatul nr. 5
Maseaza profund, fortifica muschii spatelui, fortifica muschii bratelor, stimuleaza circulatia sanguina a partii superioare a corpului prin cele 1000 de miscari ale omoplatilor. Indreapta tinuta.
video 1 video 2

Aparatul nr. 6
Favorizeaza circulatia sanguina in tot corpul, se elimina surplusul de apa si toxinele din organism. Relaxeaza organismul si il incarca cu energie.
video
Prin masaj se obtin numeroase efecte terapeutice si anume:

stimularea circulatiei sanguine
stimularea si drenajul limfei
detensionarea musculaturii corpului
ameliorarea si eliminarea durerilor musculare
eliminarea celulitei
eliminarea sindromului oboselii
relaxarea organismului
revigorarea organismului
Combinarea exercitiilor de gimnastica cu masajul manual are efecte benefice asupra sanatatii organismului.
Din acest motiv, fiind adeptii tehnicilor naturale de terapie si mentinere a sanatatii, salonul nostru va ofera pe langa antrenamentul de Gimnastica Fara Efort si posibilitatea sa va bucurati de beneficiile masajului clasic (terapeutic, de tonifiere, anticelulitic, de relaxare) cu ajutorul personalului nostru profesionist.

Masajul manual este unul din cele mai vechi tehnici prin care omul actioneaza asupra corpului in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare imediate sau de lunga durata.

In completarea serviciilor noastre de Gimnastica Fara Efort si Masaj, incepand cu luna Ianuarie 2007, va oferim si posibilitatea efectuarii antrenamentului tip Cardio.
Pentru aceasta, va punem la dispozitie o sala speciala cu aparate care va vor ajuta, prin antrenamentul efectuat cu ajutorul lor, sa supliniti cei minimum 1000 de pasi de mers pe jos, recomandati de medici, pentru cresterea imunitatii si sanatatea organismului.

Antrenamentul pe aparate va fi un antrenament usor care va va ajuta sa va recapatati mobilitatea si tonifia musculatura fara insa a mari masa musculara.

Combinarea sedintelor de antrenament prin Gimnastica Fara Efort cu antrenamentul Cardio si Masajul clasic va vor ajuta sa obtineti intr-un timp scurt , silueta visata.

Aparatele ce va stau la dispozitie pentru antrenamentul Cardio sunt:

Banda de alergare electrica
Stepper
Banca abdomene
Gazelle
Bicicleta eliptica magnetica
Aparat de vaslit
Aparat cu banda vibratoare
Va asteptam cu drag
sa ne vizitati salonul.

Sanatatea si frumusetea vin din interior!
Sanatatea este baza bunei noastre dispozitii. O persoana sanatoasa exprima frumusete, bucurie de a trai, energie si vitalitate. Filozoful german Schopenhauer afirma ca “noua zecimi din fericirea noastra se bazeaza pe sanatate”. Astazi mentinerea sanatatii se impune ca o necesitate imperioasa pentru omul modern, indepartat de natura, cu obiceiuri alimentare nesanatoase si mediul poluat, care poarta responsabilitatea unor boli din ce in ce mai amenintatoare.
Studiile epidemiologice au aratat ca schimbarile intervenite in modul de viata al omului modern nu au tinut pasul cu cresterea exploziva a cunostintelor in domeniul sanatatii in general, si al nutritiei in special.
Consumul excesiv al unor alimente conservate, prelucrate, rafinate, in detrimentul celor proaspete sau cat mai apropiate de starea lor naturala poate destabiliza metabolismul ducand la malnutritie prin insuficienta (subnutritie,deficiente vitaminice si minerale) dar si prin exces – supraponderabilitatea, obezitatea, complicatiile ei cardiovasculare, articulare, diabet etc.
Legatura dintre nutritie, sanatate si boala a fost demult recunoscuta. In secolul al XII-lea invatatul si medicul Moses Maimonides scria: “cunostintele privind alimentatia sunt poate cele mai importante din toata medicina deoarece nevoia de hrana nu inceteaza niciodata, nici in sanatate, nici in boala”.
Cercetarile recente in domeniul biologiei moleculare si geneticii completeaza studiile c1inice de nutritie permitand intelegerea ei in termeni moleculari. Astfel, nutritia este un factor de mediu deosebit de important care interactioneaza cu profilul genetic al persoanei, influentand evolutia bolilor si raspunsul la tratament, functia creierului si dispozitia psihica si chiar durata vietii.
Pentru procesele vitale ale organismului uman, pentru pastrarea sanatatii si frumusetii este necesar aportul substantelor nutritive adecvate. Vitalitatea tegumentelor este asigurata printr-o alimentatie corecta, alaturi de activitate fizica si ingrijire in cadrul programului de combatere a imbatranirii.
Producerea energiei, respectiv necesitatile energetice ale organismului si producerea propriilor substante este asigurata in special de carbohidrati, proteine si grasimi dar pentru pastrarea sanatatii organismul are nevoie de vitamine si minerale.
Pentru aceasta se impune o dieta personalizata, alcatuita dintr-o varietate de alimente consumate intr-o stare cat mai apropiata de cea naturala sau preparate prin procedee culinare simple, evitand grasimile, zaharul, sarea, produsele prelucrate, rafinate, excesul proteinelor in special cele de origine animala, alcoolul, cafeaua.
Este recomandat a se consuma cat mai multe legume, zarzavaturi (consumate ca atare sau inabusite, fara adaosuri calorigene – sosuri, maioneze etc), fructe proaspete intregi, cereale integrale (fulgi de cereale, orez brun, paine integrala). Zilnic va fi asigurat un consum de lichide, 1,5 – 2 I sub forma de apa, ceaiuri de plante sau de fructe de padure.
Ascultandu-l pe Hipocrate – “alimentele sa fie medicamentele tale” – omul modern poate preveni imbolnavirile printr-o alimentatie si un stil de viata corect.
Se impun doar cateva cunostinte si perseverenta.
Dr. Maria Firut
Dietetician
Tarife
Gimnastica Fara Efort

1 Abonament de 10 sedinte – 240 RON
1 Abonament de 20 sedinte – 440 RON
Contravaloarea unei sedinte
este de 29 RON

Masaj
Salonul Body Siluette ofera servicii de masaj clasic, in scop profilactic si terapeutic, efectuat de personal atestat.
Oferta noastra cuprinde atat masaj general cat si local.

Abonament masaj general
10 sedinte – 420 RON

Abonament masaj local
10 sedinte – 250 RON

O sedinta masaj general
(50 minute) – 46 RON

O sedinta masaj local
(25 minute) – 29 RON

Fitness Cardio

1 Abonament de 10 ore – 120 RON
1 ora – 15 RON