Cursuri De Coafura Bucuresti

Centrul de pregatire Maraviglia

organizeaza cursuri de cosmetica, cursuri de manichiura pedichiura, cursuri unghii false, cursuri coafor, masaj. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international. In cadrul Centrului se desfasoara si cursuri de machiaj semipermanent, gene false, make-up, prim ajutor, vestimentatie.

Detalii despre cursurile noastre si inscrieri la tel: 0762619950; 0731850592; 0742383123;

Descrierea cursului:

Cursuri de coafor

La scoala noastra de coafor se invata care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite; cum se folosesc aparatele si instrumentele de lucru specifice activitatii de coafor, cum se dezinfecteaza si intretin acestea, care sunt caracteristicile materialelor utilizate, aprovizionarea corecta cu materiale necesare, sterilizarea si igienizarea spatiului de lucru, a instrumentelor si lenjeriei.

Cursul are ca obiective principale:
– executarea coafurilor
– executarea coafurilor de stil
– executarea ondulatiei permanente
– executarea tratamentelor capilare
– executarea tunsorii pentru femei
– executarea vopsirii parului
– spalarea parului

Totodata, se invata notiunile de structura a pielii precum si functiile acesteia, structura firului de par, tipuri de fire de par existente si factori fizici si chimici folositi in meseria de coafor si care pot avea efect daunator asupra parului. Criteriile dupa care se aleg materialele ce se vor utiliza la executarea lucrarii si modul de folosire a materialelor in functie de tipul lucrarii alaturi de alegerea corecta a calitatii si a cantitatii acestora, sunt si ele prezente pe lista programei de curs.

Participantii la curs invata atat in teorie cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, taparea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii, executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat, tehnici de executare a tunsorilor, tehnici de executare a nuantarii parului prin procedeul de vopsire sau decolorare, modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite si modul lor de aplicare.

Meseria de coafor se dezvolta continuu ajungandu-se pana la arta. Pentru a se perfectiona in aceasta meserie lucratorii trebuie sa fie receptivi la noile tendinte in materie prin studierea revistelor de specialitate, participarea directa si ca observator la concursuri, la cursuri de ridicare a calificarii, a specializarii, la expuneri teoretice si demonstratii practice. Increderea discutiilor se castiga cu convingere, ceea ce necesita o deosebita atentie si competenta profesionala. La cursurile noastre de coafor vei invata diferite tipuri de tunsori, vopsit, permanent, coafuri, coafuri stil.

Valoarea cursului de coafor este de 1190 lei.

Cursul de coafor se poate achita in rate lunare. Plata se poate efectua si cu cardul, fara a se percepe comision suplimentar.

Plata se poate face in rate. In tariful de curs este inclus suportul de curs si toate materialele pentru practica.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus un curs de pregatire pentru interviul de angajare

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la Centru de pregatire Maraviglia – 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;