Cursuri De Manichiura Pedichiura Bucuresti

Agentia de cursuri Maraviglia

organizeaza cursuri de manichiura pedichiura. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international.

Descrierea cursului:

Cursuri de manichiura pedichiura

Se fac inscrieri pentru cursurile de manichiura.

Cursul de manichiura pedichiura se adreseaza persoanelor care doresc sa ofere servicii de infrumusetare la standarde profesionale si sa obtina calificare in domeniu. Cursul de manichiura pedichiura ofera totodata posibilitatea de a obtine noi venituri, prin calificare profesionala si prin punerea in practica a tuturor notiunilor invatate.

Cursul ne invata cum sa combinam o experienta relaxanta cu un tratament sanatos, serviciul perfect pe care il putem oferi in momentul in care realizam manichiura si pedichiura unei persoane in mod profesionist.

Competente dobandite in urma cursului:

Executarea manichiurii si pedichiurii
– Cunoasterea masutei manichiuristei si a cabinei de pedichiura
– Cunoasterea ustensilelor si a materialelor necesare
– Stabilirea necesitatatii executiei manichiurii si pedichiurii
– Identificarea regulilor de igiena obligatorii inainte de executarea manichiurii sau pedichiurii
– Identificarea etapelor necesare executarii pedichiurii
– Realizarea operatiilor pregatitoare in vederea executarii manichiurii sau a pedichiurii
– Realizarea manichiurii
– Realizarea pedichiurii

Executarea masajului pentru maini si picioare
– Stabilirea metodelor specifice de ingrijire a mainilor si picioarelor
– Identificarea produselor specifice in meseria de manichiurist pedichiurist
– Realizarea masajului mainilor si picioarelor

Serviciile de manichiura si pedichiura nu se adreseaza exclusiv femeilor, barbatii pot de asemenea beneficia de serviciile unui manichiurist pedichiurist. Pentru a avea unghii frumoase si sanatoase, acestea trebuie ingrijite cu regularitate, de aceea manichiura si pedichiura nu sunt servicii de lux ci de necesitate.

Mainile femeilor au personalitatea lor si exprima prin forma si culoare mai mult decat se crede. Ele au o vibratie estetica, care influenteaza femeia si-i da o nota poetica, care-i subliniaza frumusetea si personalitatea. Ca si obrazul, ele sunt supuse atat factorilor interni cat si externi. Forma si culoarea lor tradeaza o anumita sensibilitate, varsta si uneori profesia, chiar si sanatatea. De aceea, o manichiura eleganta, bine executata subliniaza frumusetea si personalitatea unei femei. Serviciul de manichiura nu este destinat in exclusivitate femeilor, barbatii pot de asemenea beneficia de realizarea manichiurii.

Pedichiura inseamna ingrijirea speciala a pielii si a unghiilor de la picioare. Ea este deosebit de importanta pentru ca are in primul rand un caracter igienic si se refera la taierea si pilirea unghiilor normale, ingrosate, incarnate, inegale sau deformate de la picioare precum si la indepartarea pielii ingrosate (tesut cheratinizat) de pe talpa piciorului, calcaie, si a bataturilor amplasate pe degete, intre degete, pe calcaie sau pe talpa piciorului. Aceste ingrijiri sunt absolut necesare si trebuie efectuate cu regularitate deoarece, atat unghiile incarnate sau prea mult crescute cat si bataturile sau tesuturile ingrosate, fiind presate de incaltaminte si ciorapi, provoaca dureri sau stari de nervozitate.

Pedichiura este o meserie complexa care cere unele cunostinte medicale pentru executarea operatiilor de mare precizie si de inalta calificare care se cer la extragerea unghiilor incarnate sau a bataturilor profunde dintre falange.

Exercitarea meseriei de manichiurist pedichiurist presupune o mare indemanare, multa atentie si calm, cunoasterea bolilor de piele si multa maiestrie tehnica. Cursurile de manichiura pedichiura te pregatesc si te califica pentru a desfasura o activitate corecta si completa in aceasta meserie. Diploma acreditata iti ofera o recunoastere a calitatilor si a competentelor dobandite in urma cursului.

Cursurile pot fi achitate cash, prin transfer bancar, plata cu cardul si se accepta si plata in rate.

Plata se poate face in rate. In tariful de curs este inclus suportul de curs si toate materialele pentru practica.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales.

Diploma este acreditata si recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus un curs de pregatire pentru interviul de angajare

Detalii despre cursurile noastre si inscrieri la tel: 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;