Carmin's

Bine ati venit !ÃŽn cadrul salonului nostru găsiÅ£i produsele de top de pe piaÅ£a internaÅ£ională de cosmetice. Produsele de renume precum Matrix, Mary Chor Paris, Gerovital Plant ÅŸi L’Oreal sunt utilizate cu atenÅ£ie ÅŸi măiestrie de către personalul nostru.

Gama largă de sevicii pe care v-o punem la dispozitie este de fiecare data soluţia pe care dumneavoastră o căutaţi. Fiecare clientă, este tratata cu cea mai mare atenţie precum cea mai bună prietenă a noastră.
Despre noi

Frumuseţea este la tot pasul : în petalele unei flori, în aspectul unei străzi , în lumina unei raze de soare . Frumuseţea ne permite să zâmbim din nimic , ne permite să fim mai mărinimoşi , mai calmi, să privim cu bucurie o nouă zi.

Ea este cea pentru care depunem eforturi, pentru care ne schimbăm ritmul de viaţă.
FrumuseÅ£ea este dictată de nevoi personale , de acceptare socială dar ÅŸi de modă. Dincolo de texte , salonul Carmin’s iÅ£i propune un nou mod de relaxare , care să te insoÅ£ească in orice moment al vieÅ£ii tale.
Carmin’s este locul tău de relaxare , în care frumuseÅ£ea ta este pe primul loc în agenda stiliÅŸtilor noÅŸtri. Valorile acestui salon deosebit sunt îndrăzneala, smart technology ÅŸi un sfat, cu o bogată experienţă profesională. La noi ai parte de servicii deosebite. Promotii

La un tratament cosmetic beneficiaţi de un pensat gratuit.
La un permanent de gene beneficiaţi de un vopsit gratuit.
PROGRAM

Luni-Vineri……. 9-20
Sâmbătă……….. 9-14
Duminică………. ÃŽnchis
Pentru ocazii speciale practicăm program de lucru prelungit. SOLUŢII ŞI TRUCURI

-Machiaj -Bronzare -Coafor
-Cosmetica -ÃŽntretinere

Manichiura – Pedichiura ÅŸi Unghii tehnice 

 

Unghiile protejează extremităţile mâinilor şi picioarelor, zone extrem de delicate şi vascularizate. În antichitate erau în primul rând arme de apărare, iar când omul nu căpătase încă poziţia verticală, erau utilizate pentru a spori aderenţa.

5% din populaţie are tendinţa de a-şi ronţăi unghiile: obişnuinţa ce apare la preşcolari şi continuă până la maturitate, cu un maxim înregistrat la adolescenţă. De regulă, cei care au această obişnuinţă sunt persoanele timide, pasive, neputincioase, femeile mai mult decât bărbaţii. Pentru a renunţa la acest obicei este necesar să determinaţi cauza acestei nevoi. Alte remedii sunt pur paliative.

Anatomic, unghia e un strat semitransparent, neted şi luminos, ce acoperă ultima falangă a degetelor de la mâini şi picioare. La bază, unghia este roşie, puternic capilarizată, din punctul în care nu mai aderă la dermă, culoarea devine alb-strălucitor. Lamela se dezvoltă din rădăcină şi formează patul unghial. Perimetrul unghiei este determinat de şantul unghial. Joncţiunea lamelei poartă numele de coroană, iar părţile laterale, până la apexul digital sunt valurile unghiale. În proximitatea coroanei se află lunula. Substanţa din care este formată în mare parte unghia este cheratina: o proteină plastifiată de apă si alte substanţe ce ii conferă elasticitate, flexibilitate şi rezistenţă.

Lunula (semiluna albă a unghiei) e cauzată de presiunea coroanei pe lamelă, în acest fel se reduce irigarea sanguină, determinând culoarea albă a lunulei. Forma, culoarea şi dimensiunea variază în funcţie de fiecare individ în parte.
Unghiile cresc cu o viteză de 1mm/ zi la mâini si cu 0,2 mm/zi la picioare. În aproximativ patru luni unghia se reînnoieşte complet.

Observarea formei, curburii şi a eventualelor semne poate fi utilă pentru a diagnostica starea sănătăţii unui individ. Unghiile fisurate, striate şi exfoliate sunt asociate cu deficitul alimentar. Unghiile înnegrite sunt cauzate de o circulaţie sanguina defectuoasă. Unghiile slăbite sunt simptom al unei slăbiciuni organice generale. Semnele albe de pe suprafaţa unghiei sunt cauzate de lipsa de zinc, fier sau calciu.

Reconstrucţia este un tratament estetic ce constă în acoperirea lamelei cu anumite substanţe. Poate fi realizată în diferite moduri: cele mai inovative sunt cele cu acril şi gel.
Diferenţa dintre cele două tehnici constă în diferenţe minore de flexibilitate şi transparenţă. Pentru a decide între cele două tehnici trebuie să luăm în calcul forma unghiei şi chiar şi cea a mâinii. La fiecare trei săptămâni se procedează la reumplerea unghiei: unghia continuă să crească şi creează şanţuri ce trebuiesc umplute.

Mâinile sunt primele care iţi trădează vârsta. Uită-te cu atenţie la semnele de pe mâinile mamei tale şi încearcă sa-ţi aduci aminte dacă în urmă cu caţiva ani aveai pielea atat de subţiată sau de uscată. Ei bine, printre principalii responsabili cu îmbătrânirea prematură a mâinilor se numără soarele şi vântul. A venit momentul să le oferi mâinilor şi picioarelor tale momente de răsfăţ , să le laşi să se bucure în voie de cât mai multă relaxare.

NU UITA: oricât de îngrijite ţi-ar fi mâinile, oboseala işi va spune cuvântul şi ele te vor trăda cand te aştepţi cel mai puţin. De ce să priveşti cum pielea de pe mâini şi picioare îmbătraneşte? Ia acum măsurile potrivite!

 

 COAFOR 

 

Dacă eÅŸti în căutarea unui nou “look”, specialiÅŸtii noÅŸtri sunt aici la dispoziÅ£ia ta, pentru a-Å£i oferi cele mai stilate coafuri, de la modern, original ÅŸi până la eleganÅ£a clasică.
Stiliştii noştri iţi vor recomanda ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine pentru ca imaginea ta să fie mereu perfectă.
Folosim doar produse profesionale din gama Matrix, L’Oreal pentru că înainte de orice, sănătatea părului tău contează.
Personalul angajat aici este specializat prin cursuri la firme de renume în domeniu.
Firele de păr sunt inserate în pielea capului la nivelul dermei, uneori grupate câte două sau trei. La rădăcina firului de păr (denumită şi folicul pilos) este anexată glanda sebacee care produce sebum. La baza rădăcinii se gaseşte bulbul, şi în interiorul său, papila.
Partea vizibilă – firul – este formată din trei straturi; de la interior spre exterior: măduva, apoi cortexul ÅŸi, în sfarÅŸit stratul extern: cuticula (cuticulele firului de păr) in care celulele sunt partial suprapuse.

Fiecare fir de păr creste în ritmul său. Faza de creÅŸtere (anagena) durează în medie 2 ani la bărbaÅ£i ÅŸi între 3 ÅŸi 4 ani – chiar ÅŸi mai mult – la femei. Faza de repaus (catagena) durează trei săptămâni; faza de cădere (telogena) trei luni. Bulbii în faza de creÅŸtere ÅŸi în faza de cădere se disting foarte bine cu ajutorul capiliscopului.
Ciclurile de creştere şi de cădere sunt influenţate de anumiţi factori: genetici, hormonali, celulari, nutriţionali, emoţionali

VREI SA-TI ACTUALIZEZI IMAGINEA întro secundă? EÅŸti plictisită de loockul tău ÅŸi vrei să fi în top cu moda? ÃŽncearcă cu încredere unele din tipsurile noastre ÅŸi câteva soluÅ£ii rapide pentru ca părul tău să arate foarte trendy ÅŸi sofisticat. Cum reuÅŸeÅŸti să-Å£i păstrezi părul în cea mai bună condiÅ£ie ? Cu tratamentele l’oreal ÅŸi matrix , părul tău va obÅ£ine exact efectul pe care-l doreÅŸti :supleÅ£e ÅŸi extra- strălucire?

Tratamente l’oreal
-lumino contrast pentru păr cu meşe şi şuviţe.Conţine ceramide şi uleiuri care contribuie la reconstituirea nivelului lipic al fibrei capilare, Îngrijire selectivă, strălucire şi definire a meşelor şi şuviţelor;
-vitamino color pentru păr colorat. Este primul sistem cu dublă protecţie şi fixare a culorii. Conţine vitamina E antioxidantă, filtru uv împotriva agresiuni razelor solare şi magneziu cu proprietăţi tonifiante;
-absolut repair pentru un păr foarte deteriorat. Intervenţie de reconstrucţie rapidă. Părul foarte deteriorat este revitalizat.Conţine ceramide pentru refacerea structutii interne a fibrei capilare, activi intensificatori de strălucire, filtru UV împotriva agresiunilor razelor solare;
-intensive repair pentru păr uscat şi fragil. Hrănire şi îngrijire pentru părul uscat şi fragil. Conţine ceramide şi vitamina b6 pentru hrănirea fibrei capilare, aminoacizi pentru supleţe şi uăurinţă la descurcare, derivaţi din proteine pentru strălucire;
-scalp pentru probleme specifice ale pielii capului. Tratarea ptroblemelor specifice ale capului. Conţine asocierea inedită a unui derivat de sorbitol , un activ hidratant şi vitamina PPP pentru a revitaliza, hidrata şi calma intens pielea capului.
-volume extreme pentru păr fin, lipsit de volum. Volum şi densitate pentru părul fin, lipsit de volum. asocierea de proteine, ceramide bimimetice şi vitamina PP pentru a conferi volum, corp şi vitalitate părului fin.
-shine curl pentru păr ondulat. îngrijire şi definire pentru părul ondulat. Asocierea de ceramide fortifiante,extract din sâmbure de struguri activi de susţinere pentru bucle pline de viaţă, elasticitate,perfect definite.
-liss extreme pentru păr gros, rebel sau foarte des. îngrijire şi control pentru părul gros, rebel sau foarte des. Asocierea de ceramide, activi de netezire şi complex amino-essence pentru netezire, modelare şi disciplinarea părului gros, rebel sau foarte des.
Protecţie specială a părului pe timpul verii. Derivat de ulei de palmier, acizi aminaţi şi filtru UV pentru protecţia părului împotriva efectelor deshidratante datorate expunerii la soare şi băilor repetate. Derivat de proteine, activi hidratanţi şi un activ calmant pentru pielea capului.
-clean stealing/ pure talent tecni.art l’oreal
-vopsea l’oreal majirel
-vopsea l’oreal luo color
…te încarci cu energie. Matrix este conexiunea dintre profesioniÅŸtii în lumea coafurii ÅŸi clientele care iÅŸi doresc un look impecabil, dorinÅ£a de a reusi ÅŸi de a realiza lucruri senzaÅ£ionale în lumea coafurii.
-produse de styling matrix -…coafaÅ£i în stil vavoom! noua gamă de styling matrix,pentru crearea unor coafuri strălucitoare, sexy… atât de ÅŸic! volum personalizat strălucire de cinema
-look series -color.smart luminating system pentru păr colorat . Îndepărtează cu delicateţe impurităţile, fortificând fibra capilară din interior. Protejează firul de păr, prevenind degradarea culorii. Asigură o bună acţiune a agenţilor de îngrijire în interiorul fibrei capilare.
-amplify volumizing system – pentru efect de volum maxim pentru părul fin. deschide cuticula, lăsând să acÅ£ioneze în interior polimerii naturali. Odată cu procesul de clătire, cuticula se închide sigilând polimerul din interior. Odată cu închiderea cuticulei, sistemul de volum amplify hrăneÅŸte fibra capilară, conferind volum.
-sleek.look smoothing system – pentru păr neted ÅŸi senzual. Echilibrează micro-particule nutritive din interiorul părului. Optimizează ÅŸi blochează în interiorul fibrei capilare elemente nutritive. Crează o barieră, protejand fibra capilară împotriva umezelii ÅŸi a altor factori externi.părul devine neted ÅŸi mătăsos pentru o lungă durată de timp.
-curl.life defining system – pentru păr ondulat sau permanentat. Curăţă cu delicateÅ£e firul de păr. Descurcă ÅŸi hrăneÅŸte fibra capilară, îngrijeÅŸte ÅŸi oferă un plus de strălucire, definind în acelaÅŸi timp buclele ÅŸi blocând efectele electrizării părului.

 

 SOLAR 

 

EFECTELE BIOPOZITIVE ALE SOLARIULUI
Clientele care utilizează solariul declară adesea că se simt minunat ÅŸi într-o formă mult mai bună dacât înainte de a intra să se bronzeze în cabină. SenzaÅ£ia de bine pe care o procură acest procedeu de bronzare reprezintă doar o parte din efectele pozitive ale expunerii la “soarele artficial”. Studiile ÅŸtiinÅ£ifice realizate de specialiÅŸti în domeniul medical atribuie spectrului de raze ultraviolete o serie întreagă de efecte pozitive, foarte importante pentru sănătate.

CUM SE BRONZEAZÄ‚ PIELEA:
Există trei tipuri de raze ultraviolete:
-Razele UVC:Scurte, filtrate de stratul atmosferic de ozon. Sunt utilizate în spitale, pentru sterilizarea materialului operator.
-Razele UVB:medii,stimulează producerea melaninei în epidermă.
-Razele UVA:mai lungi,pot atinge straturile inferioare ale pielii (strarul capilar al dermei).

CE INDICÄ‚ STUDIILE
-Vitamina D, produsă de razele UVB, ajută la menţinerea nivelului optim de calciu şi fosfor în organism. Ea împiedică apariţia osteoporozei, a rahitismului şi a altor maladii ale oaselor, a bolilor cardiace, a hipertensiunii, miopaţiei şi a diabetuluil.
-Razele UVB reduc, deasemenea riscul de apariţie a unor forme de cancer(de esofag, stomac, colon, rect, ovare, prostata, uter, sani, sange, vezica, rinichi).
-UVB sunt utilizate pentru tratarea psoriazisului, a maladiei lui Crohn, a hipertensiunii şi a unor afecţiuni ale intestinului.
Efectele pozitive ale expunerii solare sunt mai numeroase decat cele negative.
Fără a neglija acÅ£iunea nefastă pe care o poate avea soarele asupra organismului în caz de expunere abuzivă, specialiÅŸtii concluzionează: “Expunerile moderate la soare ÅŸi echivalentul lor realizat în cadrul cabinelor UV, de cateva ori pe saptamană, pot ajuta înlaturarea riscului de apariÅ£ie a unor maladii grave, chiar mortale”.

 

 PREŢURI
EPILAT FEMEI
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Epilat lung 30
Epilat scurt 15
Epilat inghinal 11-15
Epilat axial 8
Epilat braţe scurt 8
Epilat braţe lung 13
Epilat mustaţă 6
Epilat fese 8
EPILAT BÄ‚RBAÅ¢I
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Epilat lung 36
Epilat enghinal 17-21
Epilat axial 10
Epilat brate scurt 12
Epilat brate lung 18
Epilat mustata 8
Epilat piept 12
Epilat abdomen 10
Epilat spate 18
Epilat fese 10 

 
PENSAT
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Pensat femei 8
penset barbati 10
vopsit gene 8
vopsit sprincene 7
prmanent gene 45
aplicat gene false 1.5
TRATAMENTE FACIALE
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Tratament facial Gerovital 1-1.5h 38
Tratament facial Gerovital(acnee) 1-1.5h 49
Tratament facial partial 1h (fără extracţii) 31
Tratament Catio-Vital pentru faţă 1.5h 120
Tratament Catio-Vital pentru ochi 1h 89
Tratament Catio-Lift 1h 110
Tratament Beaute’ Lifting 1.5h 148
Tratament Beaute’ Aromatic 1.5h 120
Tratament Peel&Lift 1h 130
Masaj facial 15
Masaj facial +mască 18
Gomaj 10
Mască 8
Machiaj zi 21
Machiaj special pentru ocazii 35

MANICHIURÄ‚
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Simplă+ojat 17+3
Franţuzească 23
Ojat 5

PEDICHIURÄ‚
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Simplă 28
Pedichiură+ojat 30
Pedichiură franţuzească 32
Pedichiură bărbaţi 40

TUNS BÄ‚RBAÅ¢I
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Tuns 12
Spălat 3
TUNS FEMEI
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Tuns păr scurt 15
Tuns păr mediu 20-23,5
Tuns păr lung 25,5-31

TUNS+ARANJAT
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt+spălat 30+5
Păr mediu+spălat 33+7
Păr lung+spălat 40+10
ARANJAT
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 5
Păr mediu 7
Păr lung 10

ÃŽNTINS CU PLACA
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
În funcţie de păr 35-55
ÅžUVIÅ¢E PLATINIUM
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 35-45
Păr mediu 45-55
Păr lung 55-65

ÅžUVIÅ¢E V-LIGHT
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 35
Păr mediu 45
Păr lung 55
VOPSIT MATRIX
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 75
Păr mediu 82,5
Păr lung 93
Păr foarte lung 120

VOPSIT CU VOPSEA L’Oreal Majirel
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 89
Păr mediu 128
Păr lung 169
VOPSIT CU VOPSEA LUO COLOR
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 34
Păr mediu 49
Păr lung 59

PERMANENT CU SOLUTIE L’Oreal
DENUMIRE SERVICIU PREÅ¢ RON
Păr scurt 43
Păr mediu 52
Păr lung 68
Păr foarte lung 90

 

 Cluj-Napoca,
Str. Iuliu Maniu, nr.26 in curte 

 

Tel. 0745-520041
e-mail: office@carmins.ro