Cursuri machiaj semipermanent in Oradea, Arad si Timisoara – Estetika Profesional

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars6 Stars7 Stars8 Stars9 Stars10 Stars11 Stars12 Stars13 Stars14 Stars15 Stars16 Stars17 Stars18 Stars19 Stars20 Stars (Fara Voturi)
Loading...

Ce reprezinta machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent reprezinta o forma a artei tatuajului cosmetic. Tehnicile specializate folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite “micropigmentari”, acestea presupunand implantarea de pigment in cantitati mici in stratul dermic al pielii.

Din punct de vedere tehnic, tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau . Cu toate acestea, ca orice , si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita refacere. Este important sa se ia in considerare acest lucru si in momentul in care alegem tehnicianul care realizeaza machiajul.

 

Cerintele la 

Tatuajul cosmetic este ideal pentru orice persoana care doreste sa arate proaspat in fiecare zi fara sa mai piarda timpul necesar realizarii machiajului de zi cu zi. Totodata, machiajul semipermanent este o solutie perfecta pentru oamenii care poarta lentile de contact sau ochelari si pentru persoanele alergice la produsele de machiaj obisnuite. De asemenea este ideal pentru sportivi.

 

de machiaj semipermanent

Orice persoana pasionata de frumos poate realiza tatuaje cosmetice cu conditia sa fie instruit in domeniu si sa dispuna de aparatura necesara.

Scoala ESTETIKA PROFESIONAL sustine si cursuri de machiaj semipermanent.

Programul se stabileste cu fiecare cursant in parte avand in vedere ca acest curs se face individual. Durata cursului este de 3 zile, timp in care se invata tatuajul sprancenelor fir cu fir si total si tatuajul buzelor (contur, marire si pigmentare totala a buzelor).

PRACTICA SE FACE CU APARATURA SCOLII!

NU TREBUIE SA AVETI APARATE!

 

Scolile Noastre

Jud. Bihor, Loc. , str. POSTAVARULUI, nr. 15.

Jud. , Loc. , str. B-dul REVOLUTIEI, nr. 91, AP 5.

Jud. Timis, Loc. , Calea Bogdanestilor nr. 39
(deasupra supermarketului Eti).

Telefon: 0743758036, 0736434921

E-mail: cursuriestetika@yahoo.com

Mai multe detalii pe site!!!

Site: http://www.estetikaprofesional.ro