O piele fara vergeturi!

Striatiile dizgratioase, ce pot fi asemanatoare cu dungile unei zebre, pot fi evitate, iar aspectul neplacut poate fi retusat gratie ultimelor tehnologii cosmetice.Vergeturile apar la orice varsta , cand pielea isi pierde capacitatea de a se intinde, adica elasticitatea. Dungile sidefii nu sunt altceva decat fibre rupte de elastina, care nu se mai pot repara total decat prin operatii estetice, insa ele pot fi prevenite sau estompate cu laserul.

Din fericire nu sunt dureroase si nici nu sunt periculoase pentru sanatate, ci doar inestetice!

Prevenirea se face cu ajutorul cremelor
Cele care au observat dungi subtiri rosiatice pe abdomen, coapse sau sani, inseamna ca au un dezechilibru hormonal sever la nivelul corpului. Si este normal, in perioadele de risc fibrele de colagen se dezorganizeaza, iar fibrele elastice se rup si vergeturile se instaleaza.

Prevenirea este solutia cea mai simpla si la indemana atat pentru impiedicarea aparitiei vergeturilor, cat si pentru stoparea evolutiei celor deja instalate. In primul rand trebuie sa asiguri o hidratare regulata a pielii, pentru a-i favoriza elasticitatea, si in al doilea rand prin prevenirea perioadelor de risc folosindu-te de puterea cremelor antivergeturi, prin aplicari zilnice!

Cele mai bune ingrediente antivergeturi sunt uleiul de floarea-soarelui, uleiul de masline, uleiul din nuci de macadamia, uleiul de jojoba, uleiul de migdale, de susan si untul de cacao.