Cursuri Make Up Artist Ploiesti, Curs Make-up Profesionist Ploiesti

Reduceri de 200 Lei
pentru inscrierile facute pana pe 10 Mai

Prima Academie de Machiaj din Ploiesti

Organizeaza cursuri de Make-up Profesional(Machiaj).Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international

Sunati- ne acum!

Detalii si inscrieri la tel:
0762.619.950;
0731.850.592;
0742.383.123;
www.profesionalacademy.ro

Descrierea cursului:

Pret vechi 700 lei
Pret nou 500 lei

SE ACORDA DIPLOME AVIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI AL EDUCATIEI,RECUNOSCUTE IN STRAINATATE.

Corpul nostru didactic va oferi atentie fiecarui cursant in parte.

Cunostinele teoretice se realizeaza sistematic pe module si se insusesc printr-o practica intensiva a cursantilor, in cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor. Alatura-te scolii noastre pentru a invata de la cei mai buni make-up artisti in cadrul acestui curs de machiaj profesional.

Programa scolii acopera in totalitate programa ministerului,astfel incit nu veti avea nevoie da cursuri suplimentare pt a putea profesa la nivel profesional

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul cursantilor nostri. Formatorii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei, fiind cei mai buni in domeniul lor.

Deoarece ne bucuram de aprecierea cursantilor vechi, suntem absolut siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile si produsele noastre. Punem la dispozitia dumneavoastra seriozitate, profesionalism si promptitudine.

Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a cursului dorit si care sa se potriveasca cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Incepe o cariera cu stil alaturi de cei mai buni !

Sunati-ne acum!

Cosmote: 0762.619.950;
Vodafone:0731.850.592;
Orange: 0742.383.123;
www.profesionalacademy.ro