Curs unghii false Stei

Estetika Profesional

Organizeaza cursuri de unghii false in Stei.

Curs Unghii False – Stilist Unghii

Pentru a te inscrie la cursul de Unghii False ( curs de stilist protezist unghii, cum mai este numit) nu este obligatoriu sa ai o diploma de manichiura- pedichiura.

Unghiile false se aplica atat pentru obtinerea unei manichiuri deosebite dar si ca o necesitate pentru unghiile cu aspect neregulat, subtiri sau sensibile la rupere. Unghiile artificiale pot avea lungimea si forma pe care o dorim. Acestea pot arata natural, iar daca sunt corect lucrate nici nu pot fi deosebite de cele naturale. De aici decurg posibilitatile limitate doar de imaginatia fiecarei persoane in domeniul design- ului unghiilor. Unghiile false sunt mult mai rezistente decat unghia naturala.

Manichiura poate spune multe despre fiecare persoana in parte. Considerate de unii stilisti drept unul dintre cele mai importante accesorii ale feminitatii, unghiile trebuie sa arate intotdeauna corespunzator, indiferent de timpul disponibil pentru intretinerea acestora. O manichiura impecabila nu este usor de intretinut. Chiar daca unghiile tale naturale nu sunt de mare “calitate”, sunt casante si striate, exista o solutie pentru a avea mereu maini de vedeta: manichiura tehnica.

Cursul va cuprinde tot ce trebuie sa stii despre meseria de stilist protezist unghii (aplicarea unghiilor false): ingrijirea unghiilor, ingrijirea mainilor si picioarelor, realizarea unghiilor tehnice cu gel (prelungirea patului unghial, constructie cu French, constructie cu gel pe forma, constructie cu tips, aplicarea culorii permanente), protezarea unghiilor deteriorate, demontarea unghiilor false, realizarea decoratiunilor pentru unghii.

Informatii si inscrieri la telefon: 0740. 835. 675

www. estetikaprofesional. ro

www. cursuri- manichiura- coafura- cosmetica. ro Curs-coafor-si-frizerie-canina-in-bucuresti_7892951_1355839220