Beauty One Distribution, compania cu cel mai vizitat site din domeniul distributiei de produse si echipamente profesionale.

Beauty One Distribution, “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in anul 2007” este in 2008 compania cu cel mai vizitat site* din domeniul distributiei de produse si echipamente profesionale.
Dupa succesul inregistrat in 2007 Beauty One, cunoaste deopotriva o evolutie spectaculoasa si in anul 2008 aceasta deoarece inclusiv site-ul companiei este incepand din ianuarie 2008 cel mai vizitat site de distribuitor in domeniul estetic.

Beauty One Distribution, “Compania cu cea mai spectaculoasa evolutie in anul 2007” este in 2008 compania cu cel mai vizitat site* din domeniul distributiei
de produse si echipamente profesionale.
Incepand din ianuarie 2008 site-ul companiei a fost vizitat de peste 40.000 de profesionisti, cu peste 50% mai mult decat site-urile companiilor competitoare. De asemenea site-ul www.BeautyOne.ro a fost si este in continuare si cel mai vizualizat site din domeniu, de la inceputul anului si pana in prezent inregistrandu-se peste 400.000 de afisari, de doua ori mai mult decat cele ale celorlalte companii care activeaza in acelasi domaniu.
Recordul de vizite s-a inregistrat in luna iulie cind Beauty One Distribution a lansat cea mai noua si exclusiva tehnologie de slabire din lume, “Eximia – aparatul de liposuctie virtuala”. Astfel in iulie site-ul companiei s-a bucurat vizita a peste 8.000 persoane si a inregistrat peste 40.000 afisari.
Adunate, toate aceste informatii demostreaza succesul companiei Beauty One Distribution care in decursul unui an e evoluat spectaculos ajungand in fruntea clasamentelor si a preferintelor profesionistilor.
De altfel Beauty One a reusit sa ofere cheia succesului in business-ul estetic, prin produse si echipamente estetice cu rezultate imediate si de lunga durata, ce creaza
valoare in orice salon de infrumusetare sau centru SPA si care ofera suportul dezvoltarii unei relatii de durata intre acesta si clientii sai.
Compania importa si distrbuie importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice
profesionale Bruno Vassari, produse profesionale pentru hair style Label.m de la Toni&Guy, tehnologie estetica de ultima generatie precum Eximia, Starvac, Corpora, Decomedical si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete.
Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete,
intr-un singur loc.
*Informatiile mentionate mai sus au ca sursa www.trafic.ro

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0722.656.381;
Telefon fix: 021.310.44.35;
Fax: 031.401.62.67
Email: office@beautyone.ro
www.beautyone.ro