Bruno Vassari – cele mai cautate cosmetice profesionale pe Google

Bruno Vassari, “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2007”, este cel mai cautat produs cosmetic profesional* conform motorului de cautare GOOGLE, confirmand astfel ca este alegerea numarul 1 a saloanelor de infrumusetare din Romania. Intr-o competitie in care are ca si concurenti nume celebre pe piata produselor cosmetice profesionale pentru infrumusetare brandul Bruno Vassari este cel mai cautat pe www.google.ro.

 

Bruno Vassari, “Cel mai bun brand de cosmetica al anului 2007”, este cel mai cautat produs cosmetic profesional* conform motorului de cautare GOOGLE, confirmand astfel ca este alegerea numarul 1 a saloanelor de infrumusetare din Romania.
La o simpla cautare a cuvintelor “bruno vassari” avem peste 27.000 de afisari in paginile romanesti de web, cu peste 50% decat afisarile pe care le au celelalte produse cosmetice profesioniste care sunt competitoare cu brandul Bruno Vassari.
De asemenea la cautarea sintagmei “cosmetice profesionale bruno vassarri” apar peste 4000 de pagini care contin aceasta sintagma cu mult peste afisarile pe care le au sintagmele de tipul “cosmetice profesionale+denumirea produsului competitor”.
In acest sens brandul Bruno Vassari are de 2 ori mai multe afisari decat produsele cosmetice de la Ardes, urmatorul competitor.
Astfel, in competitia directa cat si in competitia virtuala brandul BRUNO VASSARI conduce detasat in ceea ce priveste conceptul de produs cosmetic profesional, exemplu cel mai concludent fiind motorul de cautare google.ro.
Daca in anul 2007 Bruno Vassari a fost ales in unanimitate ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor precum si pentru inovatia permanenta prin fabricarea unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu, in anul 2008 acesta continua sa conduca detasat competitia fiind cel mai cautat brand de cosmetice profesionale pe www.google.ro.Cosmeticele profesionale BRUNO VASSARI sunt distribuite de compania BEAUTY ONE DISTRIBUTION si cuprind game ce raspund la toate problemele tenului si corpului:
Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox, produse ce au la baza o tehnologie
revolutionara pentru tratamente corporale si faciale: vinoterapia bazata pe extracte
simbure de struguri bogat in polifenoli.
Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si probleme ale tenului:
Gamele Anti-stress (tenul tanar), AHA, Whitening (pentru pigmentarea pielii),
Pure Solution (ten gras si acneic), Skin Comfort (ten sensibil), Normal and Mixed Skin
(ten normal si mixt).
Gama Per Uomo – produse profesionale pentru barbati
Tratamentele corporale Body Energy – bazate pe alge marine si ceai verde ce acopera Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, ce are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de rasunet in domeniul esteticii.
Gamele Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox au la baza terapii cu rezultate imediate deja consacrate (alge marine, ceai verde, etc.) combinate cu vinoterapie ce conduc in final la rezultate spectaculoase ale tratamentelor.
Cosmeticele profesionale Bruno Vassari se gasesc exclusiv in saloane de infrumusetare din Bucuresti si din tara fiind cea mai completa gama de tratamente corporale si faciale, deoarece ofera solutii pentru toate problemele tenului sau corpului.

Beauty One importa si distribuie, pe langa linia de cosmetice profesionale Bruno Vassari, tehnologie de ultima generatie precum Starvac, Termosalud, Corpora, Decomedical si Beauty Progress, precum si aparatura pentru IPL-epilare definitiva, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. Pe langa toate acestea, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu mobilier, accesorii si consumabile diverse. Cu alte cuvinte, totul pentru frumusete, intr-un singur loc.
*Datele au fost preluate din indexul de rezultate google la cautarea dupa “Bruno Vassari”, “Cosmetice profesionale Bruno Vassari” comparativ cu “Cosmetice profesionale+denumire produse cosmetice profesionale competitoare”.

Beauty One Distribution
Departamentul general: 0724.244.401; 0722.656.381;
Telefon fix: 021.310.44.35;
Fax: 031.401.62.67
Email: office@beautyone.ro
www.beautyone.ro