Salon Yvonne

Bine ati venit la YVONNE !

Frumusetea este un cadou ce apartine fiecaruia dintre noi. Uneori ea este doar a celui care o admira, alteori este a celui care o detine cu adevarat.

Frumusetea – putere si slabiciune: slabiciune a celor ce vad doar frumusetea trupului; putere pentru cei ce admira deopotriva si delicatul zambet si frumusetea ochilor, dar si stralucirea sufletului ce se oglindeste in toate acestea. Frumusetea este, din nou, slabiciune pentru acea persoana ce cauta sa ingrijeasca numai catifelarea pielii si inviorarea tenului, si nu se gandeste la puterea ce izvoraste din acestea. De aceea, frumusetea este puternica atunci cand este ingrijita, cu trup si suflet.

Si iata pentru ce zidurile inchisorii nu pot sa-l inchida pe cel ce iubeste frumusetea, caci el apartine unui imperiu ce nu este al lucrurilor, ci al intelesului lucrurilor.

Despre YVONNE

Servicii de lux, design futurist, ambient placut, locatie perfecta.Intr-un cuvant: YVONNE.Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie si este gata oricand sa ofere frumusetii dumneavoastra rasfatul de care are nevoie.

Program: Luni – Vineri: 08:00 – 20:00; Sambata: 09:00 – 16:00

?

Servicii oferite:

-cosmetica

-manichiura- pedichiura

-coafor

-masaj
Date de contact Salon YVONNE

Adresa: Str. Hatmanu Arbore 8-10
Sector 1, Bucuresti, Romania

E-mail: office@salonyvonne.ro
Telefon: +40 021 312 64 25
Fax: +40 021 312 64 26

?