Salon J’adore

Salon J’adore ofera excelenta in tratarea problemelor corporale la preturi accesibile fiecaruia. Nu este nevoie de o avere sa aratam bine. Consultati online ofertele noastre lunare si va veti convinge.

1. Slabire:

Electrostimulare

Impachetari Fast Slim de la Bruno Vassari – Dupa prima sedinta se poate observa o pierdere de circa 1cm-4cm in talie si 0,5-2cm pe solduri.

Impachetari la cald bazate pe termosudatie de la Bruno Vassari- care usureaza eliminarea de lichide si toxine prezente in organism si, in plus, se executa un masaj adecvat care mobilizeaza depunerile de grasime, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sangelui.

Impachetari Spa Marine – Body Contour de la Germaine de Capuccini – Toate fortele oceanului si aromele esentiale se combina in tratamentele SPA MARINE pentru a obtine: beneficii instante pentru frumusete si confort, relaxare instanta si stare spirituala de bine pentru un echilibru natural al mintii si al corpului.

2.Celulita:

Masaj vacumatic Starvac – Tratamentul cu vacuum este cel mai eficient in eliminarea celulitei. Diferenta dintre Starvac si alte aparate de acest gen consta in faptul ca acesta lucreaza in profunzime. Efecte ale tratamentului: aspectul de coaja de portocala dispare in 85% din cazuri, edemul local este redus cu 60% (in 70% din cazuri), durerea la palpare, scleroza tesutului sunt reduse in proportie de 95% (la 100% din cazuri),redobindirea elasticitatii pielii cu 40%.

Impachetari cu alge marine de la Bruno Vassari, cu parafina si namol Parafango, cu parafina si argila verde Pararagil, cu namol si ciocolata Ciocofango, respectiv cu extract de struguri pentru un tratament anticelulitic si antiimbatranire cu adevarat complet, gama Kianty de la Bruno Vassari.

Ultrasunete

Masaj anticelulitic manual

3.Tratamente de fermitate a pielii si a sanilor

4.Tratamente impotriva vergeturilor

5.Programe sportive

6.Programe terapia durerii

7.Detoxifiere generala prin talpa piciorului


Si pentru ca avem grija ca fiecare client sa se simta confortabil, oferim la toate impachetarile bikini si papucei de unica folosinta, halate si prosoape.