Scoala de coafura Cornel Saru

Scoala de coafura Cornel Saru este prima scoala din Romania care dispune de un spatiu amplu, exclusiv destinat invatarii coafurii la toate nivelele (nivele universal valabile in intreaga lume).
Daca doriti sa deveniti un coafor de succes dar nu aveti timpul necesar pentru a urma cursuri de lunga durata sau pur si simplu nu va hotarati ce optiuni sa alegeti,urmati cursurile Scolii Cornel Saru si va puteti califica in meseria de coafor/coafor stilist in numai 18 saptamani.Cursurile acopera tot ceea ce aveti nevoie sa invatati pentru a deveni un hairtylist de top .
Diploma de calificare obtinuta la finalul cursurilor este recunoscuta la nivel national de Ministerul Educatiei si reprezinta cel mai bun inceput pentru toti cei care vor sa faca primii pasi siguri in indrustria de infrumusetare.
Cursurile sunt structurate pe trei nivele de calificare si includ atat lectii teoretice cat si aplicative realizate prin demonstratii si practica pe modele, oferite la intervale regulate de timp pentru a va evalua progresul
castigat pe parcursul cursului.
Natura si continutul acestor cursuri se schimba de la un nivel la altul insa cheia de baza ramane constanta:un staff profesionist si prietenos care va ghideaza si va monitorizeaza activitatea constant pe intreaga durata a cursului pentru a se asigura ca veti reusi sa evoluati cu succes catre atingerea scopurilor propuse , folosirea produselor profesionale Keune si a echipamentelor de lucru performante. Detalii la www.keune.ro sau la telefon: +40 747 077 000