SlimArt

Intr-un ambient cald si primitor, inconjurata de profesionisti, vei avea ocazia sa vezi si sa simti efectele unui tratament corporal sau facial bine facut. Slimart este o clinica moderna unde te vei simti relaxata si rasfatata.

Epilare Progresiva Definitiva

Una dintre cele mai des folosite aplicatii ale luminii intens pulsate este epilarea progresiv definitiva. Lumina actioneaza prin distrugerea radacinii firului de par, pentru ca dupa 6-8 sedinte sa fie distruse 80-90% dintre acestea.

Tratarea acneei cu IPL

acnee inainte de tratamentul cu iplacneea dupa tratamentul cu iplAcneea este una dintre afectiunile dermatologice cu mare impact psihologic, producand de multe ori chiar probleme de integrare sociala. Tratarea acneei cu IPL actioneaza pe doi factori ce intervin in aparitia acneei: bacteriile si secretia crescuta de sebum.

Este bine cunoscut faptul ca in aparitia acneei intervin o serie de factori. Sistemul IPL poate actiona pe doi dintre acestia. In timpul eliberarii pulsului luminos se emana lumina galbena, verde si rosie care au actiuni diferite: cea galbena si cea verde distrug bacteriile ce au rol in aparitia acneei, iar cea rosie are ca tina glandele sebacee hiperactive. Se produce astfel o micsorare a acestor glande, ceea ce conduce la scaderea secretiei de sebum.

Inainte de efectuarea fiecarei sedinte este necesara o curatare profunda a tenului si un peeling pentru care se pot folosi diferiti acizi. In general nu sunt necesare mai mult de 6 sedinte spatiate la 3 saptamani pentru obtinerea unor rezultate vizibile, satisfacatoare. Acest tip de tratament se poate aplica pe toate tipurile de leziuni, indiferent ca este vorba de leziuni inflamatorii (pustule), comedoane sau leziuni reziduale (cicatrici). Tehnica este nonablativa (nu produce lezarea epidermului), lipsind riscul de a face rau suplimentar leziunilor deja existente.

Studiile au demonstrat ca tehnica IPL este una sigura si eficienta in tratarea acneei, avand aprobare din partea FDA in acest sens