Eximia si Chic Salon te provoaca la Slabit!

Fiind motivati de rezultatele incredibile obtinute in campaniile precedente,  Eximia si Chic Salon, centru estetic cu traditie din Bucuresti, specializat in slabire si remodelare corporala lanseaza o noua provocare.

Rezultatele obtinute cu Eximia constituie probe concludente cu privire la calitatile deosebite ale acestui aparat, numit si “Liposuctia virtuala”. Astfel, prima femeie care a beneficiat de un tratament cu Eximia a reusit sa scape foarte usor de 10 kg si 10 cm in jurul taliei in 4 saptamani.

O alta ocazie de a evidentia capacitatile aparatului a fost campania “Meriti sa fii sanatoasa”, cand Ioana Mihalcea, in doar 8 sedinte a pierdut 25 de cm in talie.

Pentru a atesta public eficienta echipamentelor, tratamentelor si cosmeticelor profesionale pe care le utilizeaza, Chic Salon cauta o persoana cu probleme mari cu greutatea dar care sa isi doreasca foarte mult sa slabeasca.

Candidata ideala este o persoana tanara, cu mari probleme cu greutatea, cu timp liber suficient pentru a participa la programul de slabire pe care specialistii de la Chic salon i-l vor propune si sa fie dispusa sa participe la emisiuni televizate si sa se lase fotografiata si filmata pentru a evidentia rezultatele senzationale inainte si dupa.

Programul de slabit se va baza doar pe tratamente cu renumitul aparat de “Liposuctie virtuala” Eximia (cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice) si impachetari cu cosmeticele profesionale Bruno Vassari (tratamente intensive de slabire si remodelare corporala).

Chic Salon considera ca faptele si rezultatele sunt cele care conteaza  si cu aceasta ocazie doreste sa ateste eficienta echipamentelor si cosmeticelor, dar si sa faca fericita o tanara ajutand-o sa scape de kilogramele in plus.

Pentru a se inscrie in concurs, persoanele care intrunesc conditiile enuntate trebuie sa lase un comentariu pe pagina de concurs de pe site-ul www.chicsalon.ro prin care sa convinga ca isi doreste intr-adevar sa slabeasca. Termenul limita pentru inscrieri este 14 iunie 2010.

Web: www.chicsalon.ro

E-mail: pr.marketing@beautyone.ro

Telefon: 0735 217 040