Curs Coafor Ploiesti

Profesional Academy

Organizeaza cursuri de Coafor Stilist.

Descrierea cursului:

Curs de coafor stilist

In cadrul Academiei noastre la cursul de “Coafor Stilist „se invata care sunt normele de protectie a muncii si masurile de prim ajutor in cazuri deosebite; cum se folosesc aparatele si instrumentele de lucru specifice activitatii de coafor, cum se dezinfecteaza si intretin acestea, care sunt caracteristicile materialelor utilizate, aprovizionarea corecta cu materiale necesare, sterilizarea si igienizarea spatiului de lucru, a instrumentelor si lenjeriei.

Cursul are ca obiective principale:

– executarea coafurilor

– executarea coafurilor de stil

– executarea ondulatiei permanente

– executarea tratamentelor capilare

– executarea tunsorii pentru femei

– executarea tunsorii barbatesti

– executarea vopsirii parului

– executarea decapajului

– executarea suvitatului prin casca, folie

– executarea cocurilor

– spalarea parului

Totodata, se invata notiunile de structura a pielii precum si functiile acesteia, structura firului de par, tipuri de fire de par existente si factori fizici si chimici folositi in meseria de coafor si care pot avea efect daunator asupra parului. Criteriile dupa care se aleg materialele ce se vor utiliza la executarea lucrarii si modul de folosire a materialelor in functie de tipul lucrarii alaturi de alegerea corecta a calitatii si a cantitatii acestora, sunt si ele prezente pe lista programei de curs.

Participantii la curs invata atat in teorie cat si prin practica despre tehnicile de coafare, stabilirea tipului de coafura, moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil, adaptarea liniei coafurii in functie de vestimentatia clientei, modalitatile de executare a ondulatiei cu apa, uscarea parului, pieptanarea parului, taparea parului, adaptarea volumului coafurii in functie de caracteristicile fizionomiei, finisarea coafurii, executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat, tehnici de executare a tunsorilor, tehnici de executare a nuantarii parului prin procedeul de vopsire sau decolorare,decapare, modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului, tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite si modul lor de aplicare.

Cursul de coafor stilist este unul dintre cele mai frumoase dar dificile cursuri pentru dobandirea unei meserii in domeniul infrumusetarii.

Este un curs de nivel III calificare, ceea ce presupune dobandirea de cunostinte la nivel de frizerie, coafor si hairstyle (tunsoare asimetrica).

Inclus in pretul de curs avem manualul de curs care va fi predat, cap de manechini pe care se executa partea practica,perii,piaptani,foarfeci,bigudiuri bucle,bigudiuri permanent,cleme,accesorii,placi de par, ondulatoare,uscatoare,etc.

pretul cursului 1500 ron, plata in rate

SE ACORDA DIPLOME AVIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI AL EDUCATIEI,RECUNOSCUTE IN STRAINATATE.

Aplica acum pentru o cariera de succes!

Tel: 0742.383.123;
0731.850.592;
0762.619.950;