CURSURI DE MANICHIURA PEDICHIURA, UNGHII TEHNICE

SC. Transilvania Centru de Formare Profesionala S.R.L

Organizeaza cursuri de formare profesionala Manichiura -Pedichiura , Unghii tehnice , Coafor , Cosmetica si Masaj . Diploma avizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei .

De ce TRANSILVANIA CENTRU DE FORMARE PROFESIONALA ?Pentru ca organizam aceste cursurii de 5 ani pe piata din Romania cu experienta acumulata international. IAR CALITATEA FORMATORILOR NOSTRI ESTE O GARANTIE A SUCCESULUI ,EXIGENTA IN CEEA CE PRIVESTE CALITATEA CURSURILOR!

Transilvania C.F.P va ofera cursurii de formare, dar si consultanta pentru a reusi in aceste domenii, foarte cerute pe piata muncii din tara si strainatate.

Cursul de manechiura-pedichiura +unghii false ,constructii de unghii tehnice ,gel sau portelan ,dureaza 3 luni,
La finalul cursului se elibereaza diploma acreditata si recunoscuta in Romania si strainatate. Varsta minima pentru inscriere la curs este de 16 ani.

Cursul se desfasoara 90% practic alaturi de o specialista cu experienta.

Cursul de Manichiura Pedichiura si Unghii False costa : OFERTA DE PRET DE 500 EURO  se poate plati in 2-3 rate .

Centre de Pregatire :

Cluj ,Campia Turzii ,Turda Satu Mare , Baia Mare , Oradea ,Bistrita ,Alba iulia , Suceava , Arad ….in curand si alte judete .

Acte necesare : Copie dupa C.I. +Copie dupa certificatul de nastere + Copie dupa o diploma (ultimele studii exp. 10clase bac etc. )

INSCRIERI LA TEL: 0753.636.602