Harmony Salon Timisoara

La prima vizita la Harmony esti invitata sa la o discutie pentru a afla stilul tau de viata, obiceiurile alimentare si ce-ti doresti (sa-ti reduci celulita? sa scapi de cteva kilograme? sa te relaxezi?), urmata de o scurta anamneza(e foarte important ca specialistele nostre sa stie starea si problemele tale de sanatate). Apoi, fiecarei cliente ii este recomandat un tratament personalizat.

Analizatorul corporal Tanita iti va calcula nu doar greutatea, ci si indicele de masa corporal, rata metabolismului bazal, procentul de grasime din organism (exprimat in kg)si cantitatea totala de apa, stabilind greutatea ta ideala in functie de varsta si inaltime. Gradul celulitei este determinat cu ajutorul benzilor termografice Cell-Meter, iar apoi, folosind un sistem fotografic, se obtine o imagine obiectiva a rezultatelor, fotografiile fiind realizate inaintea si dupa urmarea tratamentelor.

LPG cellu M6, un aparat de ultima generatie, brevetat de FDA (U.S. Food and Drug Administration) si testat medical, estetic si sportiv, este disponibil la salonul HARMONY. Prin acest tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, celulita poate fi controlata, iar formele corpului remodelate. Pe langa rezultatul privind reducerea celulitei,aparatul produce un efect de relaxare,stimuleaza sistemul nervos vegetativ,si diminueaza starea de stres,sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decat placuta. In timp ce dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului, in cadrul unor sedinte ce dureaza aproximativ 35 de minute. Sedintele sunt efectuate de 2/3 ori pe saptamana, in timpul lor pacienta purtand un costum special LPG Bodywear.

ULTRATONE completeaza foarte bine tratamentul LPG,stimuland metabolismul si trezind organismul la viata.
Tratamentul aromatic pentru corp de la Guinot cu efect anticelulitic, combina actiunile uleiurilor esentiale si ale Sauna Mask, cu argila si ceai verde.

LPG CELLU M6 este un aparat special, de ultima generatie, brevetat de FDA -U.S Food and Drug Administration,testat medical,estetic si sportiv. Prin acest tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, celulita poate fi controlata, iar formele corpului remodelate. Pe l⮧a rezultatul eficient privind reducerea celulitei, aparatul produce un efect de relaxare, stimuleaza sistemul nervos vegetativ si diminueaza starea de stres, sedintele de tratament devenind astfel o experienta mai mult decⴠplacuta.

ή timp ce o dieta poate ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase, Endermologia actioneaza eficient asupra celulitei si a conturului corpului, cadrul unor sedinte ce dureaza aproximativ 35 de minute. ή functie de gradul de celulita, sedintele sunt efectuate de doua/trei ori pe saptam⮡ ,pacientii purtand un costum special LPG.

LPG CELLU M6 trezeste organismul la viata si stimuleaza metabolismul ,sculptand in mod neinvaziv corpul.Aparatul are programe diferite in functie de diagnoza stabilita pentru fiecare persoana .In urma tratamentului personalizat cu LPG CELLU M6 structura initiala a pielii este refacuta ,sunt indepartate efectele pe care timpul ,mediul si alimentatia le-au lasat.Derma poate fi remediata fara a apela la metode traumatice gen liposuctie .Masa adipoasa si celulita sunt indepartate ,pielea devenind mai elastica .

LPG CELLU M6 adaptat fiecarui tip de piele si ten ,transforma textura ,o improspateaza si o intinereste.

Aparatul realizeaza :

-drenaj limfatic

-tonifiere

-modelare corporala prin conturare

-reducerea celulitei

-stimularea producerii de colagen

3) Masaj facial realizat cu LPG CELLU M6

Beneficii obtinute in urma tratamentelor:

-reducerea ridurilor fine

-accelerarea microcirculatiei

-drenajul limfatic

-lifting facial non-chirurgical

-stimularea producerii de colagen

Tratamentele sunt disponibile la Salonul HARMONY Timisoara,Str Martir Ovidiu Munteanu Nr.14,Tel 0256 443300,0746 779877,0722 370638