Epilare definitiva | Epilare definitiva cu IPL – SlimArt

De ce epilare definitiva?

De ce a fost inventata epilarea definitiva? Pentru ca parul de pe anumite regiuni ale corpului este deranjant si inestetic. In plus, parul in exces poate duce la acumularea transpiratiei, a bacteriilor, si a mirosului neplacut. Unii oameni nu au prea mult par sau acesta este subtire sau deschis la culoare. Insa pentru multi, parul creste inchis la culoare si se indeseste pe masura ce este indepartat prin mijloacele de epilare clasice.

Epilare definitiva

Epilarea definitiva rezolva aceasta problema, deoarece, dupa eliminarea firului de par prin epilare cu IPL sau epilare cu ultrasunete, se inchide foliculul, astfel incat acesta sa nu mai produca niciodata fire de par. Atentie insa! Corpul uman este imprevizibil si este posibil ca, in timp, sa se dezvolte alti foliculi de par. Acestia vor fi insa sporadici, iar firele nu vor fi in nici un caz la fel de groase sau dese cum au fost inainte de epilarea definitiva. De aceea, epilarea definitiva necesita aproximativ doua sedinte de intretinere pe an.

Zonele din care doreste eliminarea parului difera la femei si la barbati.

Daca barbatii doresc eliminarea parului de pe gambe, piept si spate, pentru a-si pune in valoare musculatura, femeile  doresc epilarea axilei, a liniei bikini, a picioarelor si a fetei, in special a mustatei.

Ce aduce in plus epilarea definitiva fata de cea clasica?

Mai multa independenta, caci nu va mai fi nevoie de epilare zilnica sau saptamanala. Pielea va arata mai bine, deoarece nu va mai avea semnele inestetice ale epilarii cu ceara sau cu aparatul de ras. Iar firele de par razlete vor ramane o amintire. SlimArt va ajuta ca firele de par nedorit sa fie doar o amintire.

Programari la telefon 021.311.87.34 sau online, pe site-ul SlimArt.