Salon De Infrumusetare Iasi Donna Carina

Salon De Infrumusetare Iasi Donna Carina oferă o paleta larga de servicii profesionale de infrumusetare : cosmetica (machiaj profesional de zi si de seara, epilare definitiva laser NdYAG Cutera, epilare cu ceara, permanent pentru gene, unghii false cu gel) si tratamente faciale (MARY COHR, ALYSSA BEAUTY), frizerie, coafura (cocuri mirese, extensii de par naturale, permanent drept, tunsori clasice si moderne pentru femei, copii si barbati, vinzari de produse profesionale pentru ingrijirea parului WELLA Professionals), manichiura (nails spa, unghii false, piercing pentru unghii, tratament cu parafina spa sensation, hands! up 24 hours), pedichiura (ALESSANDRO, ORLY SI O.P.I.), tratamente corporale (ARDES, BRUNO VASSARI, ABIDIS, MARY CHOR), masaj (anticelulitic, de relaxare sau medical, vibromasaj, hidromasaj, vacuum, electrostimulare, impachetare Juliette Armand ) si bronzare organica (bronz organic). (Programari Online http://www.donnacarina.ro )

Salon De Infrumusetare Donna Carina Iasi – Cocuri si Coafuri

Specialiştii noştri vă aşteaptă pentru a vă consilia şi a vă oferi tunsori noi şi moderne atat pentru femei cat si pentru copii si barbati, potrivite chipului dumneavoastră, coafuri deosebite pentru orice ocazie, inclusiv cocuri de nunta. Salonul de Infrumusetare Donna Carina va sta la dispozitie cu servicii complete de mirese numai in orasul Iasi.

Manichiura Japoneza – pentru unghii rezistente si lucioase

Tratamentul de unghii prin Manichiura Japoneza, unic in Iasi, disponibil doar la Salonul De Infrumusetare Donna Carina, este ideal pentru unghiile rupte sau exfoliate. Manichiura japoneza este un serviciu revolutionar de tratament datorita substantelor folosite care patrund tesutul unghiilor, redandu-le frumusetea si aspectul sanatos in mod permanent.

Substantele utilizate la tratamentul unghiilor prin manichiura japoneza nu contin elemente chimice artificiale. Ceara naturala de albine le confera un luciu de diamant si o culoare naturala. Luciul unghiilor este de lunga durata si nu se roade deoarece substantele patrund eficient in tesutul unghiilor.

Extensii de par

La preturi accesibile pentru mai mult volum, pentru a masca un par rar si degradat sau de ce nu pentru a avea parul lung mult visat in mai puti de 2-4 ore.

Extensiile de par la Donna Carina sunt acum disponibile in trei variante:

1. extensiile de par cu clipsuri (clip on/in) – pe care le puteti aplica (si da jos inainte de culcare) singure acasa. Au un sistem de prindere discreta cu clame click-clack, sunt din par 100% natural, se pot vopsi sau coafa (cu ondulatorul, cu placa)si sunt garantate 6 luni. Nu necesita ingrijiri speciale sau intretinere la salon si sunt mult mai vantajoase ca pret decat alte tipuri de extensii.
2. extensiile de par cu cheratina – se monteaza la radacina numai in salon cu un aparat special, pentru o perioada de 3 – 6 luni sunt permanente si refolosibile. Legatura de cheratina a extensiilor este o substanta nutritiva naturala si nu afecteaza parul la lipire sau pe parcursul folosirii lor.
3. extensiile de par cu silicon sunt lipite cu ajutorul unui pistol de aplicat suvite. Acestea pot fi vopsite sau facute permanent.

Machiaj profesional

Donna Carina ofera servicii de machiaj profesional (machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj de nunta – machiaj profesional pentru mirese) cu produse cosmetice Malu Wilz. Machiaj profesional de calitate si unic in Iasi.

Tratamente corporale, masaj si bronzare organica

Donna Carina va oferaurmatoarele servicii de intretinere corporala: masaj anticelulitic sau de relaxare pt. femei, masaj pentru barbati, reflexoterapie (femei sau barbati), vacuum, electrostimulare, impachetari cu parafango, ciocolata, thalasalgo, detox spa, vibromasaj, hidromasaj, impachetare Juliette Armand.

Aparatul de bronzare organica va permite sa eliminati riscurile aparitiei cancerului datorita expunerii prelungite la radiatiile ultraviolete naturale sau la solar. Bronzul organic se obtine prin pulverizarea solutiei bronzante direct pe piele cu ajutorul unui pistol (atomizor) in doar 10 minute.

Solutia bronzanta contine acid hialuronic, aloe vera, vitamina E si alti ingredienti cu efect anti-aging (impotriva imbatranirii). De asemenea, pielea dumneavoastra va avea si un grad de hidratare mai mare datorita solutiei generatoare de bronz organic.