Unic în Pitești! Epilare definitivă cu Anthélia®

La finalul anului trecut echipa Visage a urat bun-venit celui mai nou „membru” al său – Anthélia®, aparatul care foloseÈ™te lumina intens pulsată pentru a oferi clientelor epilare de lungă durată, tratarea cuperozei, varicozei, petelor pigmentare, cicatricilor, vergeturilor È™i acneei. Cu o eficacitate neegalată, aparatul este utilizat cu succes de către experÈ›ii Visage È™i în tratamente de fotoîntinerire.
 Lumina produsă de Anthélia® generează o energie controlată care este absorbită de păr prin melanină, eliminând astfel foliculii de păr. Ciclul creÈ™terii părului este oprit fără niciun risc pentru piele.
Eliminarea părului este finalizată după 4-8 ședințe de tratament, în funcție de creșterea părului și zona care se tratează.
Mai mult, Anthélia® este singurul sistem patentat la nivel mondial care realizează epilare definitivă pe părul blond și de culoare albă.

Ofertele personalizate Visage aduc clientele mai aproape de forma dorită, prin intermediul a numeroase carduri și abonamente, precum și a pachetelor speciale cu ședințe și produse gratuite Visage.