Divin Estetic

Prima programare gratis: informare, testare intoleranta

Noul E light reprezinta inovatia in domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficienta decat IPL. Aceasta, deoarece aparatul E-light este constituit din 6 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate combínate cu radiofrecventa bipolare. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Prin intermediul procesului de epilare definitiva, lumina intens pulsata penetreaza pielea si este absorbita de melanina din firele de par. Aceasta lumina puternica, la contactul cu pielea se transforma in caldura iar firul de par transmite caldura radacinii lui, distrugand-o. Sute de foliculi de par sunt astfel anihilati cu fiecare impuls de lumina. Aceste fire de par tratate cad in maxim 14 zile. Cu cat parul este mai inchis la culoare, deci cu cat contine mai multa pigment (melanina) cu atat rezultatele sunt mai bune. Parul deschis sau cel fin, subtire va fi mai dificil de eliminat, dar nu imposibil.

Deoarece si pielea contine melanina este important sa nu fie prea inchisa la culoare, din doua motive: pentru a nu fi un ecran de protectie impotriva luminii si pentru a evita o eventuala depigmentare locala. Din acest motiv o piele foarte bronzata nu poate beneficia de tratament epilare definitiva E-light doua saptamani – o luna dupa expunerea la soare. Raderea sau tunderea inaintea tratamentului de epilare definitiva este necesara pentru a evita pierderea de energie luminoasa la suprafata pielii. Zonele pe care doriti sa le depilati trebuie sa prezinte fire de par de 2-3 mm pentru ca impulsurile date de aparat sa fie captate de melamina firelor de par.