Gymforce

     Gymforce este un centru de slabire si remodelare corporala ce utilizeaza aparatura de ultima generatie , extrem de performanta , care asigura efecte spectaculoase si foarte rapide .La noi ve-ti gasi o oaza de liniste ,ve-ti fi tratate intr-un mod discret si profesional pentru a gasi calea cea mai usoara pentru obtinerea unui corp pe care il visati de mult .

Produsele folosite in centrul nostru sunt produse profesionale , concentrate , foarte puternice care va vor ajuta sa ajungeti cat mai usor la rezultatele dorite .
Am ales noi pentru voi, toate produsele si aparaturile care nu doar promit ci chiar fac minuni iar responsabilitatea pentru fiecare centimetru,fiecare kilogram pe care doriti sa-l pierdeti, pentru noi nu este o rutina zilnica este “daruire si pasiune “pentru ceea ce facem.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne calci pragul ,sa aloci pentru tine putin din timpul tau si asa incarcat iar noi iti promitem ca o sa te simti in largul tau chiar de prima data si ca nu o sa regreti alegerea facuta .

Centrul Gymforce foloseste un aparat de electrostimulare profesional, de ultima generatie, pentru a asigura rezultate rapide si vizibile. Aparatul ‘Proffesional COMBO’ face parte din gama produselor firmei Healt Technology LTD. Are un numar de 24 electrozi din silicon care transmit impulsuri electrice asupra muschilor. Datorita numarului mare de electrozi tratamentul se poate aplica pe mai multe zone concomitent. 

 
Aparatul sunt integral computerizate si are un numar de 9 programe :
1. Standard
2. Tonifiere
3. Fast slim
4. Drenaj limfatic
5. Relaxare
6. Abdominal
7. Solduri si coapse
8. Lifting facial nechirurgical
9. Bust

‘Proffesional COMBO ‘ este singurul aparat de electrostimulare care combina doua tipuri tratamente foarte puternice: electrostimularea musculara si termoterapia.
Descrierea Tratamentului.
Se aplica cei 24 de electrozi in zonele de tratament; numarul mare de electrozi ne permite sa tratam mai multe zone concomitent ceea ce faciliteaza obtinerea unor efecte uimitoare pentru persoanele cu un surplus mai mare de grasime. Este de asemenea avantajos si pentru persoanele care nu au zone- problema foarte mari, dar care pot concentra un numar mare de electrozi in aceeasi zona, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva. De exemplu, pentru o persoana care are mari acumulari de grasime in zona pulpelor, se pot concetra electrozii exact pe zona respectiva, urmad ca fiecare particica sa fie lucrata si deci reducerea in centimetri va fi vizibila imediat.

Sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati ; tehnologia avansata a aparatelor noastre folosesc un nou tip de curent care va permite obtinerea unor rezultate vizibile fara nici cea mai mica senzatie de disconfort sau durere pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior.
Inaintea inceperii fiecarui tratament, pacienta va fi masurata, cantarita si i se va analiza masa grasa din corp pentru a se putea recomanda un tratament si pentru a urmari evolutia sa pe parcursul derularii acestuia.

Primele efecte vizibile apar dupa a treia sedinta de electrostimulare, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Singurul amendament ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.

Produse folosite: fiole de Aminocel (marca Anesi) . crema reducatoare , ulei cu verbina , un ser concentrat bogat in principii active printre care Alfa-hidroxi acizi si L-Carnitina pentru celulita dura; de asemenea, are extracte de Guarana, cafeina, extracte de fructe (lamai, ananas, grape-fruit ) si alte produse pe care va lasam sa le descoperiti la salonul nostru.
Efectele sedintelor de electrostimulare
Remodelare
Avantajul oferit de electrostimulare este unul deosebit de important pentru orice persoana care doreste sa slabeasca. Pentru ca, folosind metoda clasica de slabire, dieta, reducerea nu numai ca este mult mai lenta dar ci si mai putin ” convenabila “, in sensul ca mai intai se slabeste in zonele care nu sunt prioritare (sau chiar nu se doreste) : fata, umeri, sani etc.
Astfel, un tratament de remodelare facut in centrul nostru prezinta avantajul ca slabirea se produce in locurile unde sunt necesara, creand astfel un echilibru intre zonele cu surplus mare si cele ” normale “. De aici se obtine un aspect fizic mult mai placut, ameliorarea diferentelor ducand la forme mai bine definite si la o silueta agreabila. Durata unei sedinte este de 15- 45-60 de minute.

Tonifiere
Prin stimularea intensiva si riguroasa a musculaturii se obtine un puternic efect de lifting corporal si tonifiere a pielii, imbunatatindu-se radical aspectul fizic. Astfel, acest tip de tratament poate fi efectuat atat de persoanele fara surplus de grasime dar la care se manifesta o acuta lipsa de fermitate a pielii (datorata fie imbatranirii organismului, fie unei constitutii de acest gen), cat si de persoanele care au slabit mult si repede, fara a-si lucra in nici un fel musculatura. Durata unei sedimte este de 45 de minute.
Alte facilitati
Slabire Ultra rapida (Fast-slim)
Acesta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde. Este o functie pe care o putem pune la dispozitia clientelor ca reteta de frumusete-instant, in sensul ca atunci cand se impune o solutie de moment foarte rapida se foloseste cu succes o astfel de sedinta. Pentru rezultate remarcabile este indicat ca sedintele de fast slim sa fie combinate cu alte tipuri de electrostimulare sau cu tratamente corporale.

TERMOCUVERTA LIGHT SLIM
TERMOTERAPIA

Pornind de la mai vechea idee ca prin caldura se obtine efectul de slabire, in centrele de slabire moderne a aparut un nou instrumet de slabire, pe cat de simplu, pe atat de benefic. Este vorba de infasurarea in paturi termoactive, cu efect de sauna locala, ale caror temperaturi pot urca pana la 75 grade Celsius, producand un puternic proces de transpiratie, dar si de ardere foarte rapida a grasimilor.

Termoterapia nu ajuta doar la slabire, pentru ca printre efectele sale trebuie sa amintim : • Detoxifierea organismului, o imbunatatire radicala a starii generale
• Reducerea procesului de retentie a lichidelor
• Ameliorarea vergeturilor
• Imbuntatirea circulatiei sanguine
• Imbunatatirea aspectului pielii, dandu-i fermitate si eliminand aspectul de coaja de portocala
Termoterapia consta in infasurarea pacientei intr-o patura electrica dubla, de fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate (pana la 75 de grade). Aceasta procedura duce la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cu grasime, producand slabirea in diametru. De asemenea, prin termoterapie se realizeaza o crestere semnificativa a metabolismului celular si a procesului de transpiratie.

Termoterapia este un procedeu care produce efecte vizibile chiar dupa prima sedinta mai ales in combinatie cu alte tratamente : electrostimularea ( clientei i se aplica mai intai electrozii dupa care este infasurata in patura termoactiva) , impachetari cu geluri sau creme puternic reductoare, cu produse pe baza de namol sau alge marine.

O sedinta de tratamete combinate (electrostimulare + termoterapie) duce la pierderea rapida in centimetri, existand “riscul”; ca, dupa o experienta de acest gen, sa plecati cu hainele mult mai largi pe dvs.!

 

 

TUNELUL CU RAZE INFRAROSII
“NO CELLULITE”

Tunelul cu raze infraroÅŸii “No Cellulite” reprezintă o saună profesională modernă, cu multiple efecte benefice asupra organismului, tratând cu rezultate spectaculoase obezitatea, celulita, problemele de fermitate ÅŸi de luminozitate a pielii. Datorită modalităţii sale de închidere, temperatura din interior se va mări iar în acest fel efectul va fi dublu: razele infraroÅŸii vor fi mult mai bine absorbite de corp prin porii deschiÅŸi iar temperatura ridicată din interior va duce la o transpiraÅ£ie intensivă ÅŸi mult mai benefică.
Căldura oferită de razele infraroşii este una care este transmisă în corp până la nivel celular, astfel încât deşi senzaţia de disconfort termic este minimă (la suprafaţa pielii nefiind atât de evidentă ca în cazul unei pături termice, de exemplu) rezultatele sunt de două ori mai bune.
Corpul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală, sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare şi de profunzime a razelor infraroşii se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanţele nocive sunt pur şi simplu împinse din corp cu transpiraţia, prin pori. In timp ce se presupune că la sauna obişnuită, transpiraţia constă în marea majoritate din apă şi doar maxim 15% grăsimi si alte toxine, în cazul folosirii căldurii pătrunzătoare a infraroşiilor ea constă în aproximativ 25-30% din grăsimi, metale grele şi substanţe nocive.
Vasele de sânge se dilată, circulaţia sângelui este stimulată, irigarea cu sânge se mareşte, metabolismul este accelerat.
Tunelul cu infraroşii No Cellulite permite încălzirea diferenţiată pe cele două cupole ale sale, putând regla temperatura în conformitate cu preferinţele ocupantului sau; se poate seta astfel ca partea superioară a cupolei să ajungă la temperatura maximă, în timp ce partea sa inferioară să aibă temperatura camerei, sau invers.
Culisarea celor două cupole face ca intrarea în tunel să fie facilă, permiţând astfel combinarea acestei terapii cu altele complementare : stimulare musculară, împachetări cu produse marine sau cu tratamente de termosudaţie.
Pupitrul de comandă permite o reglare simplă şi eficientă a aparatului, astfel încât rezultatele obţinute să fie cele mai bune posibile.

Tunelul cu raze infraroÅŸii are ÅŸi alte efecte benefice asupra organismului:
• eliminarea tensiunilor din corp
• îmbunătăţirea circulaţiei sângelui
• activarea funcţiei de auto-însănătoşire şi apărare a corpului
• eliminarea mai bună a substanţelor nocive, stimularea organelor, frecvenţei inimii şi a metabolismului
• reducerea celulitei şi îmbunătăţirea aspectului pielii
• ajută la reducerea considerabilă a greutăţii corporale
• întinderi musculare
• afecţiuni ovariene dureri de articulaţii
• infecţii ale sinusului maxilar şi ale sinusului frontal
Aparatul cu ultrasunete CELL-FREE este destinat în special tratamentelor corporale legate de: atenuarea nodulilor anticelulitici şi reconturarea adipozităţilor localizate, obţinute prin acţiunea mecano-termică ce le dizolvă şi le face mult mai uşor de eliminat din organism, îmbunătăţirea elasticităţii ţesuturilor, pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme şi loţiuni de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulaţiei sanguine şi a hidratării în profunzime a pielii. Are şi programe faciale, pentru ochi şi contur facial, efectuând tratamente de intoforeză, lifting facial, anticearcăn, depigmentare prin eliminarea acumulărilor de melanină.

Stimulii sonori reprezintă o terapie non-invazivă şi foarte sigură. Ultrasunetele din industria beauty exploatează aceeaşi tehnologie folosită de doctori pentru scanările prenatale, dar penetrează câţiva milimetri mai profund pentru a ajunge la ţesutul adipos unde celulita este captivă.

S-a descoperit că muşchii şi oasele absorb mult mai multă energie ultrasonică decât alte ţesuturi eterogene, pentru că reflectă mult mai bine undele sonore longitudinale, transformându-le în unde transversale care creează efect de masaj cald. Ultrasunetele creează MICRO-VIBRAŢII invizibile, localizate profund în interiorul celulelor, spărgând depozitele de grăsime calcifiate, aşa cum tonalitatea ridicată a unei cântăreţe de operă poate sparge un pahar. Undele ultrasonice vibrează de un milion de ori pe secundă, ducând la efect de curăţare a grăsimilor şi de încălzire. Ultrasunetele simulează efectul unei diete, prin topirea grăsimilor şi eliminarea acestora din organism.

Masajul ultrasonic penetrează în grăsimea subcutanata, între 4 şi 5 cm sub piele, cu vibraţii fine ce lucrează cu un milion de herţi pe secundă, pentru a crea acelaşi efect ca cel al unei diete.

Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică ce utilizează micro-vibraţii. Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

Metabolismul prost face ca celulele zed keratin să rămână sub epidermă constant. Ultrasunetele ajută la dispersarea acestora şi astfel la un aspect mult mai plăcut al pielii.

Propagarea undelor ultrasonice ajută la controlul oxidării celulare şi la activarea melaninei sub piele. Astfel , ultrasunetele au efect de înălbire. Experimentele efectuate în acest sens au condus la concluzia că ultrasunetele fac ca melanina să treacă prin vasele de sânge ori sistemul limfatic în rinichi, unde este eliminată din corp prin urină.

De asemenea, ultrasunetele ajută la tratarea acneei. Grăsimea în exces şi secreţiile de transpiraţie blochează porii şi foliculii de păr, rezultând acneea.

Ultrasunetele au următoarele acţiuni:
* Presiune acustică cu acţiune mecanică: emulsia sonoră creează o alternare de presiune şi depresiune asupra pielii, realizând un micro masaj

* Exfolianţă neagresivă – vibraÅ£iile sondei cu acÅ£iune dezincrustantă producând o descuamare a stratului cornos.

* Sonoforeza, presiune acustică directă exercitată de undele acustice care traversează gelurile bioactive, vehiculând moleculele active din produsele folosite; produsele aplicate aproape că se vor evapora sub acţiunea ultrasunetelor

* Efect defibrozant pentru tratarea ridurilor ÅŸi vergeturilor ,

* Efect de stimulare metabolică – acÅ£iunea energiei sonore are un important rol asupra activării metabolismului celular, activării de fibroblaÅŸti necesari producerii de colagen. Activarea micro-circulaÅ£iei prin acÅ£iunea termică, presiune acustică care provoacă o vaso-dilataÅ£ie a reÅ£elei micro circulaÅ£iei cutanate

Alte efecte pozitive obţinute cu ajutorul ultrasunetelor:

* este stimulată eliberarea toxinelor din celule şi transferarea lor în sistemul limfatic.

* fracturi osoase, micşorând timpul de vindecare.

Aparatul ULTRASONO CELL-FREE are 3 capete de tratament: corporal, pentru conturul feţei şi pentru zona din jurul ochilor.
Aromoterapia combinata cu metoda de infasare este o noua modalitate, naturala si eficienta, ca sa scapi de cativa centimetri buni din dimensiunile corpului. In afara de obtinerea unei siluete zvelte, se realizeaza si o detoxifiere organismului, o eliminare a depunerilor rezidurilor, intinderea, tonifierea si netezirea pielii.

Tratamentul pe care il recomandam consta intr-o cura de 10-12 sedinte

Efectul termoactiv al metodei de aromoterapiei prin infasare

Esenta tratamentului:

Modalitatea aceasta se bazeaza pe un efect cald-rece. Uleiurile eterice continute in Celu Lotion, cum ar fi eucalipt, piper, mentol si rosmarin, datorita efectului lor puternic de hiperemizare, produc in straturile exterioare ale corpului, dilatarea vaselor de sange si o circulatie intensive a sangelui. Din aceasta cauza, in straturile interne ale corpului se produce senzatia de racire accentuata. Este bine cunoscut faptul ca una din functiile de baza ale corpului omenesc, pentru ca organele interne sa functioneze normal, este de a mentine temperature interna corespunzatoare. In organism, sângele are rolul de a transporta elementele nutritive, si deci in timpul tratamentului acestea ajung in mare parte in straturile exterioare ale corpului. In felul acesta, in interior, apare senzatia de racire. Pentru a reface echilibrul termic al corpului, organismul trebuie sa consume energie si deci trrebuie sa arda substantele nutritive aflate in exces. In acest fel, prin metoda de aromoterapie prin infasare, depunerile suplimentare de pe portiunile tratate, se consuma in cele patru efecte amintite. Se stie ca 70-80% din consumul zilnic de calorii, este folosit de organism pentru mentinerea echilibrului termic. Aceasta inseamna ca pentru restul activitatilor zilnice este nevoie comparative, de o cantitate de energie mult mai mica.

Aromoterapia prin infasare se recomanda tuturor persoanelor care au probleme cu silueta. Se recomanda atat pentru tratarea celulitei in stadiu incipient, cat si a celulitei avansate.
Tratamentul are ca efect o ardere de patru ori mai mare a caloriilor.
Tratamentul se poate efectua in mod singular sau combinat cu alte metode(electrostimuare, vacuum)

Efectele aromoterapiei:

• Scaderea greutatii corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, ca urmare a efectului rece-cald. Acest efect se masoara imediat in centimetri.
• Se produce o scadere considerabila in centimetri.(0,5 – 2 cm inca din prima sedinta)
• In zonele tratate se produce o inlaturare a toxinelor si a altor depuneri reziduale suplimentare, datorita osmozei si a uleiurilor aromate continute.
• Inlaturarea depozitelor minerale suplimentare.

• Netezirea si intinderea pielii, ca efect al intregului tratament

DOUA CONDITII IMPORTANTE PENTRU OBTINEREA EFECTULUI CORESPUNZATOR:

• Cu aproximativ 4 ore inainte de tratament nu se vor consuma mâncaruri (solide) grele, caci altfel organismul foloseste pentru arderi elementele nutritive din sânge si nu depunerile adipoase suplimentare.
• Sa consumam zilnic minim 2,5 L de lichide; sucuri vitamizante fara zahar, apa plata, ceaiuri care elimina apa si toxinele. Sa nu consumam deloc alcool si sucuri carbogazoase. Cantitatea de lichide este absoluta necesara, ca organismul sa poate arde in mod corespunzator grasimile suplimentare.

Contraindicatii:

Epilepsie, scleroza, operatii de cancer, sarcina, alaptare, in timpul menstruatiei, imediat dupa operatii sau boli grave, boli febrile, diabet, probleme de circulatie sangvina
Lista tarife

Pachet “CLASIC” – consta in 12 sedinte de electrostimulare. ( la care primiti 2 gratuit ), din care doua sedinte se efectueaza combinat cu termosauna; dupa fiecare sedinta de electrostimulare se foloseste o puternica crema anticelulititca, cu efect termic, care va va ajuta sa obtineti rezultate deosebite

CLASIC simplu : 12 sedinte (din care 1 in termocuverta + 1 in tunel cu raze infrarosii) + 2 sedinte drenaj limfatic BONUS . Pret : 315 lei
CLASIC dublu : 24 sedinte (din care 2 in termocuverta + 2 in tunel cu raze infrarosii) + 2 sedinte drenaj limfatic BONUS . Pret : 630 lei
Pachet “SLABIRE , MASAJ SI NO CELLULITE”

-16 sedinte electrostimulare (programe diverse : abdominal, solduri/pulpe/fese, ridicare sani, etc) din care 2 in termocuverta;;
-4 sedinte fast-slim (slabire ultrarapida);
-2 impachetari cu namol termic in tunelul cu raze infrarosii
-2 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial Pret pachet = 651 lei
Pachet “IMPACHETARI CU NAMOL TERMIC” – consta in aplicarea direct pe piele a unui strat subtire din acest complex de namol special conceput pentru remodelare corporala si tratarea celulitei.Concentratia activa asigura efecte vizibile imediat, o senzatie foarte placuta de relaxare si o curatare a pielii.Impachetarile pot fi pe o zona ( de sub sani pana in talie, din talie pana la genunchi sau de la genunchi pana la glezne), doua zone sau 3 zone (de sub talie pana la glezne).Sedintele se efectueaza in tunelul cu raze infrarosii.

-Abonament 10 sedinte o zona = 316 lei
-Abonament 10 sedinte 2 zone = 485 lei
-Abonament 10 sedinte 3 zone = 643 lei
Pachet “TERMOCREAM” – consta in 10 sedinte a cate 45 de min. de impachetari cu crema de termosudatie, puternic reductoare, in termocuverta.

Pret pachet : 10 sedinte = 352 lei Bonus 2 sedinte gratuit
Pachet “COMPLEX SIMPLU” – consta in efectuarea sedintelor de electrostimulare, introdusa in termocuverta; combinarea celor doua tipuri de tratamente are practic efect dublu si se soldeaza cu efecte vizibile chiar dupa prima sedinta
-12 sedinte electrostimulare + 2 bonus in tunelul cu raze infrarosii
-2 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial Pret pachet = 393 lei
Pachet “COMPLEX DUBLU” – consta in efectuarea sedintelor de electrostimulare, introdusa in termocuverta;; combinarea celor doua tipuri de tratamente are practic efect dublu si se soldeaza cu efecte vizibile chiar dupa prima sedinta

-24 sedinte electrostimulare + 2 bonus in tunelul cu raze infrarosii
-3 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial Pret pachet = 756 lei
Pachet “GYM” – consta in alternarea sedintelor de electrostimulare cu tratamentele de tip Termocream . Sedintele de termocream se realizeaza in termocuverta.

GYM simplu : 8 sedinte de electrostimulare + 8 sedinte Termocream = 435 lei
GYM dublu : 16 sedinte de electrostimulare + 16 sedinte Termocream = 871 lei
Pachet “EXTRA” – consta in alternarea sedintelor de electrostimulare cu sedinte de impachetari cu namol (pentru 2 zone) in tunelul cu raze infrarosii.

EXTRA (8 sedinte de electrostimulare+ 8 sedinte impachetaril pentru 2 zone) = 569 lei Bonus 3 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial
Pachet “VIP”

-10 sedinte electrostimulare
-8 sedinte Termocream in termocuverta
-2 sedinte electrostimulare in tunelul cu raze infrarosii
-4 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial

Pret pachet = 667 lei
Pachet “SUPER VIP”

-12 sedinte electrostimulare
-8 sedinte Termocream in termocuverta
-7 sedinte impachetari cu namol in tunelul cu raze infrarosii
-5 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial

Pret pachet = 971 lei
Pachet “GYMFORCE MINI”

-5 sedinte electrostimulare
-3 sedinte fast-slim
-1 sedinta masaj ultrasonic + lifting facial
-2 sedinte electrostimulare in termocuverta
-1 sedinta Termocream in termocuverta
-1 sedinta impachetari cu namol (o zona) in tunelul cu raze infrarosii

Pret Pachet = 322 lei
Pachet “GYMFORCE”

-8 sedinte electrostimulare
-3 sedinte fast-slim
-2 sedinte masaj ultrasonic + lifting facial
-4 sedinte electrostimulare + termocuverta
-2 sedinte impachetari namol ( o zona) In tunelul cu raze infrarosii
-2 sedinte Termocream in termocuverta

Pret pachet = 551 lei
Pachet “LIFTING FACIAL” – consta in 10 sedinte a cate 15 minute de micro-electrostimulare , pe zonele afectate de riduri , cearcane, lipsa de fermitate, apoi se aplica un ser antirid cu collagen pe zona din jurul ochilor, dupa care intreaga fata se maseaza cu o crema puternic hidratanta .Efectele sunt vizibile dupa prima sedinta. Abonament 10 sedinte + 2 sedinte BONUS = 230 lei
Pachet “LIFTING FACIAL + MASAJ ULTRASONIC”

-8 sedinte lifting facial
-8 sedinte masaj ultrasonic Abonament 8 sedinte + 1 sedinte BONUS = 312 lei noi
Pachet “SILUETA” -consta in sedinte electrostimulare , sedinte de slabire ultrarapida fast-slim , acestea alternand cu sedinte de impachetari termocream in termocuverta – de la glezne pana sub sani – si 4 sedinte impachetari namol termic pe doua zone (de sub sani pana la genunchi) In tunelul cu raze infrarosii .

-10 sedinte electrostimulare
-10 sedinte fast-slim
-6 sedinte impachetari Termocream in termocuverta
-4 sedinte impachetari cu namol termic in tunelul cu raze infrarosii

Pret Pachet = 839 lei
Pachet “SLIM SIMPLU”

-8 sedinte electrostimulare
-1 sedinta masaj ultrasonic + lifting facial

Pret Pachet = 236 lei
Pachet “SLIM”

-10 sedinte electrostimulare + 2 bonus
-2 sedinte fast-slim

Pret Pachet = 303 lei
Pachet “ELECTROBUST” -contine sedinte de electrostimulare pentru ridicare si tonifiere sani.

-10 sedinte electrostimulare + 1 bonus

Pret Pachet = 237 lei
Pachet 1 “Infasare Aromoterapeutica” -aromoterapia consta in imbibarea faselor in uleiuri eterice naturale combinat cu electrostimularea , modalitate prin care se obtine o silueta zvelta , se elimina depunerile reziduale , are loc intinderea , tonifierea si netezirea pielii .

-10 sedinte infasare
-10 sedinte electrostimulare

Pret Pachet = 697 lei
Pachet 2 “Infasare Aromoterapeutica”

-10 sedinte infasare
-5 sedinte electrostimulare

Pret Pachet = 582 lei
Infasare Aromoterapeutica

-10 sedinte infasare

Pret Pachet = 468 lei
Pachet Sauna in tunelul cu raze infrarosii

10 sedinte sedinte; – dupa fiecare sedinta se foloseste o puternica crema anticelulititca, cu efect termic, care va va ajuta sa obtineti rezultate deosebite

Pret Pachet = 200 lei
Pachet Masaj ultrasono corporal

-10 sedinte

Pret Pachet = 216 lei
Pachet Lifting Facial cu Ultrasunete

-10 sedinte

Pret Pachet = 162 lei

Pachet “Impachetari cu FITOGEL C” -FITOGEL C este un gel destinat tratamentului intensiv impotriva depozitelor adipoase, dar si a celulitei edematoasa si nodulara, hidrolipidica, favorizand drenarea acumularilor de grasime si eliminand excesul de apa. recomandat persoanelor cu stadiu avansat/mediu de celulitacare au retentie de apa, picioare umflate, vergeturi
Tratamentul prin impachetari termoactive cu Fitogel C este un tratament nou, revolutionar, perfect natural ce promite pierderea la 1-2 cm la 1 singura sedinta, 8-10 cm si 4-6 kilograme minus la un tratament intreg de 10 sedinte.

Abonament 10 sedinte 1 zona = 350 lei
Abonament 10 sedinte 2 zone = 460 lei
Abonament 10 sedinte 3 zone = 520 lei

Pachet “Anca” – consta in alternarea sedintelor de electrostimulare cu cele de impachetari cu Fitogel C

Abonament 10 sedinte electrostimulare + 10 impachetari cu gel 1 zona = 560 lei
Abonament 10 sedinte electrostimulare + 10 impachetari cu gel 2 zone = 670 lei
Abonament 10 sedinte electrostimulare + 10 impachetari cu gel 3 zone = 730 lei
Lista tarife
in afara abonamentelor

 

– o sedinta electrostimulare cu benzi termice – 28 lei
– o sedinta electrostimulare in termocuverta -32lei
– o sedinta electrostimulare in tunel -38 lei
– o sedinta electrobust – 27 lei
– o sedinta drenaj limfatic – 25lei
– o sedinta fast slim – 17 lei
– o sedinta lifting facial cu ultrasunete 15 min. – 18 lei
– o sedinta lifting facial cu micro-electrostimulare 15 min. – 24 lei
– o sedinta utra sono cell free 30 min. – 24 lei
– o impachetare termocream in termocuverta – 35 lei
– o impachetare termocream in tunel – 46 lei
– o impachetare namol termic in tunel : o zona – 36 lei
2 zone – 54 lei
3 zone – 72 lei
– o impachetare namol termic in termocuverta : o zona – 33lei
2 zone – 50lei
3 zone – 65lei
– o sedinta infasare aromoterapeutica – 47 lei
– o sedinta sauna in tunel – 20 lei
– o impachetare cu fitogel 1 zona = 38 lei
– o impachetare cu fitogel 2 zone = 50 lei
– o impachetare cu fitogel 3 zone = 55 lei

 

Ne gasiti in Turda , Str. Calea Victoriei nr 94 .
Telefon : 0729803021
E-mail : office@gymforce.ro
Orar : Luni-Vineri : 10.00 – 22.00
Sambata : 10.00 – 16.00