Sweet Smile

Suntem un salon de masaj si relaxare in care calitatea serviciilor e pusa pe primul loc.Suntem primul salon de masaj preocupat nu numai de ingrijirirea corpului tau ci si de mintea si sufletul tau.

Sweet Smile este un salon de masaj care ofera: 

masaj (relaxare, tonifiere, anticelulitic,etc)
impachetari
reflexoterepie
alte tratamente corporale

Ce ne dorim sa reusim:

sa ne relaxam
sa gandim pozitiv
sa ne respectam
sa zambim din toata inima

 

 

Inainte sau dupa ce te-ai relaxat, te poti rasfata intr-un colt racoros si linistit in care poti savura o cafea sau un ceai bun, o carte pe masura, muzica buna.

Zambeste si incearca sa fi bun in fiecare zi
Viziunea companiei:
Credem ca putem fi mai mai buni unii cu altii, daca invatam si reusim:

sa ne relaxam
sa gandim pozitiv
sa ne respectam
sa zambim din toata inima
Misiunea:
Sa reusim sa facem oamenii mai buni intr-o lume mai buna.

Valorile in care credem cel mai mult:
Calitate la un pret rezonabil pentru toate serviciile noastre.
Respectul acordat fiecarui client si coleg.
Un zambet
Un zambet nu costa nimic, dar daruieste multe
Unii oameni sunt prea ocupati ca sa zambesca.
Zambeste-le tu,
Caci Dumnezeu stie ca nimeni nu are mai multa nevoie de el
Ca cei carora nu le-a mai ramas nici un zambet de daruit.

Autor necunoscut

Sweet Smile inseamna cei mai buni maseuri, cu cele mai minunate maini, muzica buna, carti care nu te pot lasa indiferent.

Inainte de toate Sweet Smile inseamana grija pentru trup si suflet.

Masaj, tratamente corporale, reflexoterapie, pentru ca orice om care intra in casuta Sweet Smile sa se simta in al noulea cer si sa zambesca mai des.

Nu uitati:

Un zambet cald adevarat ne da de stire ca cel care e in fata noastra se afla in acel moment intr-o stare de armonie cu ceea ce gandeste si simte.Zambetul adevarat antreneaza si muschii din jurul ochilor, iar acestia nu pot fi cotractati in mod voit. Comanda porneste din cele mai profunde locuri ale sufletului.

Ana
Ana are studii superioare de filologie si a lucrat in domeniul protectiei sociale timp de 5 ani. Este casatorita, are doi copii minunati, si mai creste alti doi in sistem de asistenta maternala. E o persoana energica, dar are cea mai molcoma si minunata voce. Vorbiti cu Ana si veti vedea ca blandetea ei va face bine.

Simona
Este maseuza de doi ani si a reusit sa-si construiasca un bun renume. Poate efectua masaj si zambi in acelasi timp, pentru ore intregi. Buna dispozitie nu-i dispare niciodata pentru ca ii place ceea face, si mai ales ii place sa daruiasca.

Carmen
Carmen si-a cautat ani de-a randul vocatia si drumul in viata. Acum aproximativ doi ani l-a gasit brusc. Dupa studii nenumarate Carmen a devenit una dintre cele mai bune maseuze din Bucuresti. Toti clientii ei spun ca are maini de aur!

E discreta si n-ai banui ca intr-o femeie atat de firava sta atata forta. Tocmai pentru ca nu te astepti sa fie asa, experienta unui masaj facut de Carmen nu va va lasa sa nu va intoarceti la salonul Sweet Smile.

 

Ti-am pregatit o biblioteca in care poti gasi carti de la edituri renumite: Humanitas, Curtea Veche, Dharna, etc Carti scrise de autori celebrii: Mircea Eliade, S.N. Lazarev, Osho, etc.

Masaj (de relaxare, terapeutic, anticelulitic, facial)
Impachetari
Reflexoterapie
Oferta de proceduri Oferta de pachete

0212303410
0727.117.017
contact@sweetsmile.ro
office@sweetsmile.ro

Lectura, masaj, muzica, cafea, ceaiuri, un zambet cald…o oaza de liniste