Cursuri Stilist Protezist De Unghii Bucuresti

Centrul de pregatire Maraviglia

organizeaza cursuri de unghii false. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international.

Va puteti inscrie la numerele de telefon: 0762619950; 0731850592; 0742383123;

Descrierea cursului:

Cursuri unghii false – stilist protezist de unghii

Aceste cursuri pot fi urmate fara a fi obligatorie diploma de manichiura pedichiura

Unghiile false sunt folosite de secole pentru a da stil unei manichiuri sau pedichiuri si pentru a fi in pas cu tendintele. Femeile din China antica sau Statele Unite ale Americii foloseau un amestec de ceara de albine, gelatina, albumina si guma arabica pentru a prelungi si a decora unghiile naturale. Astazi, unghiile false se aplica atat pentru infrumusetarea manichiurii cat si ca o necesitate pentru consolidarea unghiilor naturale cu aspect neregulat sau foarte subtiri.

Tipuri de unghii false

Unghiile false aplicate in zilele noastre nu mai sunt realizate din aceleasi materiale pe care stramosii nostri le foloseau cu pricepere. Tehnologia si cunostintele avansate de chimie au permis descoperirea a doua metode importante de aplicare a unghiilor false. Astfel, intalnim unghiile false din plastic simple, denumite tipsuri si unghiile construite cu gel si prelucrate cu raze UV, care pot fi sculptate cu diferite forme si modele. Acestea sunt cele mai comune tipuri de unghii false deoarece se realizeaza in cel mai usor si mai eficient mod. Alte variante includ unghii din fibra de sticla sau chiar matase. Aceste variatii sunt foarte utile oricarei persoane alergice la substantele chimice existente in unghiile acrilice sau in compozitia celor din gel.

Unghiile false au devenit un etalon pentru frumusete si eleganta. O mana fina, cu unghii frumos conturate confera incredere, imagine, finete. Modul de viata alert si alimentatia defectuoasa determina o scadere a duritatii si sanatatii unghiilor naturale. Manichiura tehnica moderna vine in intampinarea problemelor noastre si ne ajuta sa avem unghii frumoase si bine intretinute printr-o serie de produse destinate imbunatatirii aspectului unghiilor. Exista mai multe posibilitati de realizare a unghiilor false. O prima metoda este cea a aplicarii tipsului pe unghie, o metoda clasica, folosita in majoritatea salonelor de infrumusetare inca de la prima aparitie a notiunii de unghii false in Romania. Cea de-a doua metoda, varianta moderna, este cea a constructiei cu gel, recomandata pentru toate tipurile de unghii, cu mici exceptii. Constructia cu gel sau aplicare de gel pe unghia naturala permite realizarea unghiilor mult mai rezistente si cu aspect natural. Cea de-a treia metoda este realizarea unghiilor cu acryl.

Unghiile sunt, de cele mai multe ori, o carte de vizita pentru fiecare dintre noi. Atat pentru doamne cat si pentru domni, unghiile ingrijite denota eleganta si rafinament. In general, afectiunile unghiilor, pe langa o igiena precara, pot sa indice si deficiente ale regimului alimentar sau ale tratamentelor cosmetice agresive. Unghiile pot fi afectate in cazul anumitor boli ale orgasnismului, in general si, in unele boli cutanate, in particular. Aspectul unghiilor spune foarte multe despre sanatatea oamenilor. Culoarea, forma, rezistenta, aparitia unor pete sunt puncte de reper, indicii pentru detectarea unei infectii in organism, a unor carente vitaminice sau a unei circulatii sangvine deficitare.

Obiceiuri nesanatoase

Unghiile se deterioreaza, isi pierd stralucirea si devin casante atunci cand avem lipsa de vitamina A, siliciu si calciu.

Hipovitaminoza si deficitul unor elemente esentiale in organism poate determina una din cele mai dese afectiuni, exfolierea. Lipsa proteinelor, a acidului folic si a vitaminei C provoaca despicaturi in cuticule care pot fi foarte dureroase. Lipsa de proteine poate determina si dungile albe care apar pe unghie.

Petele albe pe suprafata unghiilor indica o deficienta de zinc in alimentatie. Lipsa de vitamina B12 poate duce la o uscare excesiva a unghiilor, la curbarea lor spre varf si la innegrire. Crapaturile si taieturile de pe suprafata unghiilor indica o nevoie de lichide a organismului. Pielea inrosita din jurul cuticulelor poate fi cauza unui metabolism incet sau a unei lipse de acizi grasi esentiali.

In concluzie, aspectul sanatos al unghiilor ne arata daca o persoana consuma alimente bogate in vitamine si minerale: produse lactate, fructe si cereale.

O ingrijire minutioasa nu ajuta intotdeauna pentru a obtine un aspect sanatos dar si frumos, in acelasi timp, al unghiilor. De aceea, din ce in ce mai multe femei adopta aplicarea unghiilor false pentru a capata aspectul dorit al manichiurii lor. Metoda aplicarii unghiilor false a luat in ultimii ani amploare si in Romania. Femeile inteleg acum din ce in ce mai bine avantajele unei manichiuri impecabile. Aceasta le confera incredere, frumusete, admiratie.

Profesionistii in unghii false sunt astazi mult mai solicitati de saloanele de infrumusetare datorita cererii tot mai mari pentru aplicarea unghiilor tehnice. Pentru a fi stilist protezist de unghii nu este obligatoriu sa ai diploma de manichiurist pedichiurist. Iata inca un avantaj pentru cei care vor sa lucreze in acest domeniu.

La cursul de unghii false se invata aplicare unghii false cu tips, constructie gel si acryl (aplicare, constructie, intretinere si indepartare).

Suportul de curs si toate materialele necesare sunt incluse in valoarea cursului.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales.

Diploma este acreditata si recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus un curs de pregatire pentru interviul de angajare

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la Centrul de pregatire Maraviglia – 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;