Cursuri Tatuaj Cosmetic Bucuresti

Centrul de pregatire Maraviglia

organizeaza cursuri de machiaj semipermanent

Detalii despre cursurile noastre la 0762619950; 0731850592; 0742383123;

Descrierea cursului:

Cursuri machiaj semipermanent

cursuri machiaj semipermanent
Ce reprezinta machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent reprezinta o forma a artei tatuajului cosmetic. Tehnicile specializate folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite “micropigmentari”, acestea presupunand implantarea de pigment in cantitati mici in stratul dermic al pielii.

Din punct de vedere tehnic, tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere. Cu toate acestea, ca orice tatuaj, si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita refacere. Este important sa se ia in considerare acest lucru si in momentul in care alegem tehnicianul care realizeaza machiajul.
Cine isi poate face machiaj semipermanent?

Tatuajul cosmetic este ideal pentru orice persoana care doreste sa arate proaspat in fiecare zi fara sa mai piarda timpul necesar realizarii machiajului de zi cu zi. Totodata, machiajul semipermanent este o solutie perfecta pentru oamenii care poarta lentile de contact sau ochelari si pentru persoanele alergice la produsele de machiaj obisnuite. De asemenea este ideal pentru sportivi.
Cine poate realiza machiajul semipermanent?

cursuri machiaj semipermanent

Orice persoana pasionata de frumos poate realiza tatuaje cosmetice, adica machiaj semipermanent, cu conditia sa fie instruit in domeniu, poate participa la niste cursuri de machiaj semipermanent si sa dispuna de aparatura necesara.

Maraviglia sustine si cursuri machiaj semipermanent. Programul se stabileste cu fiecare cursant in parte avand in vedere ca acest curs se face individual. Durata cursului este de 3 zile, timp in care se invata tatuajul sprancenelor fir cu fir si total si tatuajul buzelor (contur, marire si pigmentare totala a buzelor). Costul cursului este de 1500 Lei.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la Centrul de pregatire Maraviglia – 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;