Raffalli

Bine ati venit pe website-ul nostru …

Salonul SC Raffalli SRL a fost infiintat in anul 2005 cu scopul de a oferii servicii de cea mai inalta calitate la preturi accesibile. Serviciile noastre sunt diversificate si personalizate. Pentru mai multe detalii utilizati datele de contact..

——————————————————————————–

Servicii oferite…

servicii de masaj >
exercitii corective pentru afectiuni fizice >
Pregatire pentru nastere >

——————————————————————————–

Scurt istoric..

Din punct de vedere istoric, nu există date precise care să localizeze în timp exact apariţia masajului şi a tehnicilor aferente acestuia. Există afirmaţii care susţin că ar fi fost descoperit de chinezi, dar şi altele care spun că ar fi fost inventat de greci sau de vreun alt popor, însă certitudinea originii apariţiei acestuia se pierde în negura timpurilor.

——————————————————————————–

Ceea ce se cunoaşte sigur, este că, din cele mai vechi epoci, oamenii au căutat mijloace ajutătoare ca să vindece sau să uşureze suferinţele şi durerile lor, folosind în acest scop tot ce au avut la îndemână: lumea animală, vegetaţia, fenomenele fizice ale naturii. De asemenea, au utilizat proprietăţile terapeutice primare ale apei, luminii solare şi ale mişcării. În concluzie, cel mai probabil e că aplicarea iniţială a masajului a fost un gest instinctiv, rezultat prin experienţa imediată a proprietăţilor curative ale acestuia. Oamenii au observat că gestul de netezire, fricţionare şi frământare ale diferitor părţi ale corpului uman poate aduce remedii la stările organismului, afectate de boală, lovite sau rănite.

——————————————————————————–

Se poate afirma deci, că masajul, ca disciplină curativă, a apărut într-o manieră oarecum simultană la popoarele şi neamurile lumii, în paralel cu dezvoltarea celorlalte ramuri ale medicinii populare şi asta încă din vremea culturilor primitive.

Serviciu de masaj

masaj de relaxare >
masaj antistres >
masaj anti-celulita >
masaj de drenaj limfatic >
masaj ayuverdic >
reflexoterapia >

Exercitii corective pentru afectiuni fizice
afla mai multe..

Pregatire pentru nastere
afla mai multe..

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminare rapida a oboselii, relaxarea musculara si generare a unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. Masajul de relaxare se efectueaza, de regula, cu uleiuri sau creme parfumate, care stimuleaza starea de bine si relaxarea, conform aromoterapiei.

top 

 

——————————————————————————–

Masajul antistres

Pentru a scapa de stres si de efectele nedorite a acestuia salonul Raffalli va pune la dispozitie doua servicii: masajul antistres. Masajul antistres are scopul de eliminare a stresului acumulat in organism din diferite motive, si indepartarea efectelor stresului.

top

——————————————————————————–

Masajul anti-celulita

Masajul anti-celulita este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.

top

——————————————————————————–

Masajul drenaj limfatic

Procedeul consta intr-un presomasaj prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara. Lipsa de exercitiu determina ingreunarea circulatiei limfatice , slaba circulatie a sangelui si in particular drenajul limfatic defectuos.

top

——————————————————————————–

Masaj Ayurvedic

Este un sistem de medicina care provine din India si tradus inseamna ” stiinta vietii”. Prin Ayurveda va puteti mentine sanatatea organismului facand apel la natura. Tendinta pe plan mondial este catre medicina naturista. Prin Ayurveda putem preveni foarte multe boli, trebuie doar sa acordam atentie mai mare alimentatiei, exercitiilor fizice, odihnei. Ayurveda ofera instructiuni exacte, raportate la individ despre modul cum ne putem mentine sanatatea.

top

——————————————————————————–

Reflexoterapie

Reflexoterapia este o ştiinţa foarte veche, folosita pentru tratarea si diagnosticarea, prevenirea diverselor afecţiuni. Reflexoterapia acţionează asemănător cu acupunctura numai ca în loc de ace se foloseşte apăsarea unor puncte reflexogene specifice , apăsare care stimulează zone specifice din organism. Organele şi sistemele corpului uman sunt interconectate între ele şi au în acelaşi timp legături vasculare nervoase şi energetice directe cu zonele corespunzătoare reflexogene. Astfel , reflexoterapia se poate defini ca tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile. Prin reflexoterapie se deblocheaza si elimina acumularile de toxine din organism.

top

——————————————————————————–

Exercitii corective pentru afectiuni fizice

In cadrul centrului nostru se gasesc specialisti care formeaza programe de exercitii pentru corectarea atitudinilor vicioase ( atitudine: cifotica, scoliotica , etc.) sau afectiunilor ( ex: rupture ale ligamentelor genunchiului). Programele sunt create individual si au ca si scop imbunatatirea conditiei fizice, a starii de sanatate ceea ce duce la un regim de viata imbunatatit

top

——————————————————————————–

Pregatire pentru nastere

Acest tip de exerciti este disponibil pentru acele femei insarcinate care au depasit 22 de saptamani de sarcina si la care medicul ginecolog care supravegheaza sarcina le-a recomandat miscarea. In cadrul programului se include exercitii fizice special concepute pentru femei insarcinate, exercitii de respiratie si, in unele cazuri, asistenta in timpul travaliului. De cele mai multe ori se lucreaza cu grupe de cate maxim 3 persoane, sub supravegherea kinetote-rapeutului. Exercitiile sunt diferite in functie de cele trei perioade ale sarcinii.

 

 Tipul de masaj Durata Pret
Masaj de relaxare 60 min 30 RON
Masaj antistres 30 min 15 RON
Masaj anticelulitic 1 30 min 15 RON
Masaj anticelulitic 2 60 min 30 RON
Masaj Ayuvedic 90 min 50 RON
Masaj de drenaj limfatic 60 min 50 RON
Masaj in talpa 40 min 30 RON
Masaj facial 20 min 10 RON
Masaj partial 30 min 15 RON
Impachetari cu alge 40 min 30 RON
Peeling corporal 10 min 8 RON
Tratament pentru slabit 90 min 55 RON
Tratament de tonifiere si fermitate 40 min 30 RON
Masaj anticelulitic cu fitosol K/0 si erbacel 40 min 35 RON
Tratament anticelulitic ultraactiv 40 min 35 RON
Tratament anticelulitic termoactiv 40 min 35 RON

Serviciu oferit Pret / Durata
Exercitii corective pentru afectiuni fizice in functie de afectiune
Pregatire pentru nastere 50 RON / LUNA

Pentru rezervari sau informatii ne puteti contacta la numerele de telefon sau la adresa de mail: sori_raffalli@yahoo.com

Preturile practicate contin TVA

 

Adresa: str. Paris , nr. 35 , Cluj-Napoca
Pentru rezervari sau informatii puteti intra in legatura cu urmatoarele persoane de contact:

Sorina – 0745-305 987