Curs De Cosmetica Bucuresti

Agentia de cursuri Maraviglia

Organizeaza cursuri de cosmetica. Cursurile sunt acreditate si autorizate de CNFPA, Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Diploma primita la sfarsitul cursurilor este recunoscuta international.

Descrierea cursului:

Cursuri cosmetica

Se fac inscrieri pentru cursurile de cosmetica

Cursuri cosmetica – ce invatam?
La cursul de cosmetica se invata tot ceea ce tine de cosmetica:
– tratament – totul despre ten (notiuni de histologie si imperfectiuni ale pielii)
– tratamente faciale diferentiate pe tip de ten – diagnosticare de ten, ionizare, dezincrustare, masaj facial, masti, gomaj(peeling), aplicarea aparatelor cosmetice pe etape de tratament.

– Epilat cu ceara de unica folosinta si traditionala.
– Pensat
– Notiuni de chimie cosmetica.
– Cosmetica decorativa (vopsit gene, sprancene, machiaj si aplicare gene false)

Cursurile de cosmetica sustinute de profesorii Centrului de pregatire Maraviglia te ajuta sa descoperi secretele meseriei de cosmetician in asa fel incat sa poti realiza in mod eficient toate responsabilitatile pe care le implica desfasurarea cu profesionalism a acestei indeletniciri.

Diploma de calificare in domeniu, recunoscuta international, iti completeaza si iti sustine promisiunea ca performantele desfasurate la locul de munca sunt de o calitate ireprosabila, indiferent de locul pe care il alegi pentru a-ti desfasura activitatea.

La cursul de cosmetica vei primi instruirea si educatia necesara pentru un viitor de succes. Cursurile de cosmetica sunt sustinute la standarde inalte fiind oferite de profesionisti acreditati UCECOM, cu experienta relevanta in domeniul infrumusetarii.

Calitatea serviciilor oferite din postura de cosmetician depinde in mare masura de felul in care iti insusesti cunostintele in timpul cursurilor de calificare. Si cum la noi practica este cea mai importanta etapa, avem certitudinea ca in urma absolvirii cursului de cosmetica vei pleca cu un bagaj de cunostinte bogat, care te va urma si te va ajuta in intreaga activitate ulterioara.

Cursurile de cosmetica te invata atat in mod teoretic cat si practic, cum sa faci o clasificare corecta a tipurilor de ten si cum sa aplici tratamentele in functie de caracteristicile fiecaruia. De asemenea, vei invata toate detaliile despre folosirea aparatelor cosmetice aflate intr-un salon de infrumusetare, notiuni de anatomie si histologie, epilarea cu ceara traditionala si de unica folosinta, masaj facial, notiuni de cosmetica decorativa – pensat, vopsirea genelor si sprancenelor, aplicare gene false, make-up de zi si de seara.

Meseria de cosmetician necesita daruire, inovatie si vointa de a invata mereu tehnici noi. Avand in vedere ca a fi cosmetician presupune cunoasterea completa a notiunilor de ingrijire a corpului, cursurile de cosmetica pot fi completate prin cursuri de tratamente corporale, machiaj semipermanent sau chiar masaj.

Cursurile pot fi achitate cash, prin transfer bancar, plata cu cardul si se accepta si plata in rate.

Plata se poate face in rate. In tariful de curs este inclus suportul de curs si toate materialele pentru practica.

La sfarsitul cursului veti primi o diploma in baza careia va puteti angaja in domeniul ales.

Diploma este acreditata si recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

La fiecare curs de cosmetica, masaj, manichiura pedichiura, unghii false, coafor, se ofera bonus un curs de pregatire pentru interviul de angajare

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic la Agentia de cursuri Maraviglia – 0762.619.950; 0731.850.592; 0742.383.123;