Curs de masaj, curs maseur, curs tehnician maseur in Oradea – Estetika Profesional

Cursul de masaj de relaxare si anticelulitic cuprinde totalitatea tehnicilor masajului de relaxare si anticelulitic, precum si notiuni de fitoterapie. De asemenea, se dobandesc cunostinte in crearea cadrului ambiental (aromaterapie, meloterapie, etc) si notiuni de relationare cu clientul.

Importanta acestui curs este foarte mare, datorita acumularii in cadrul acestuia, a notiunilor de baza privind ocupatia de tehnician maseur.

Deasemenea se studiaza masajujul somatic,  masajul reflexogen, toate scolile de masaj.

Nou!!!

Se studiaza si electrostimulare cu aparatura de specialitate!!!  

Cursul de masaj contine mai multe capitole sau module. Acestea vor fi parcurse in decursul a 5 luni .

          In acest curs de masaj, 75% este parte practica, care se va efectua cu un maseur specialist, partea de anatomie  se va efectua cu un medic specialist la fel partea de dermatologie si igiena.

La cursul de masaj veti studia:

-         curs masaj somatic (relaxare si intretinere);

-         curs masaj reflexogen (Reflexoterapie);

-         curs masaj terapeutic;

-         curs drenaj limfatic;

 

La Scoala  ESTETIKA PROFESIONAL, in cursul de masaj  vei invata una dintre tehnicile de masaj cele mai cerute in Saloanele de masaj si centrele SPA din intreaga lume, masajul cu pietre calde (roci vulcanice).

Cursul de masaj este un curs foarte complex si foarte important, masajul avand doar scopul de relaxare, ci si un scop terapeutic foarte important.

Diplome si Certificate

In urma examenului de absolvire a cursului de masaj, de tehnician maseur veti primi certificate si diplome corespunzatoare cursului absolvit. Diplomele sunt eliberate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Famiilie in colaborare cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Pentru a putea obtine certificatul de absolvire sau de calificarea in calificarea de Tehnician Maseur (sau a oricaruia dintre module) este necesar ca cursantul sa aiba minim studii medii.

 

Certificatul de calificare este emis de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii si este valabil in intreaga Uniune Europeana.

Adresa: Jud. Bihor, ORADEA, Str. POSTAVARULUI, Nr. 15

Telefon: 0743758036, 0736434921

E-mail: cursuriestetika@yahoo.com

Mai multe detalii pe site!!!

Site: http://www.estetikaprofesional.ro