Adio celulita!

Celulita este o boala, iar primul care a descris-o a fost un medic francez din Lyon. Ea se caracterizeaza prin 4 semne fundamentale: cresterea volumului, a consistentei, a sensibilitatii si diminuarea mobilitatii pielii.
Toate formele de celulita evolueaza in timp, iar dupa nastere se extinde ducand in final la obezitatea celulitica!

Cauze:
– tulburarea nutritiei care determina acumularea grasimilor si a apei;
– dezechilibru hormonal ovarian;
– insuficienta glandulara;
– sistemul nervos;

Aproape orice femeie are celulita! Ah, cat de mult ne-am dori toate sa scapam de ea, si nu asa oricum, ci intr-un timp relativ scurt, nu?

Iata o modalitate placuta, eficienta si rapida de a scapa de celulita: impachetarile anticelulita.

Acestea sunt de doua tipuri:

De exemplu puteti face o impachetare simpla, care presupune efectuarea unui peeling corporal, apoi aplicarea unei creme de termosudatie ( care provoaca o transpiratie abundenta si elimina apa retinuta in corp), imfasurarea intr-un film osmotic si apoi introducerea intr-o termocuverta timp de 20-40 min. in functie de cat suporta fiecare persoana ( termocuverta se incalzeste pana la 70?aC). Dupa un astfel de tratament puteti slabi intre 300-700gr.!! La sfarsit vi se aplica o crema anticelulita termoreducatoare care are rolul de ardere a stratului adipos si de eliminare a celulitei.

O alta modalitate de impachetare este cea cu parargil, care la ora actuala este foarte populara si cautata. Urmarind aceeasi pasi ca la impachetarea anterioara, in cazul de fata in loc de crema de termosudatie se va folosi parargil, un amestec de argila cu parafina pura.

Acesta are multe beneficii:
– reduce stratul adipos;
– elimina toxinele accumulate in corp;
– elimina apa retinuta in corp;
– reda elasticitatea pielii;
– elimina aspectul de coaja de portocala lasand pielea neteda si moale;
– imbunatateste circulatia sanguina;
– elimina celulita.

Totusi nu trebuie sa exagerati cu statul in termocuverta deoarece vi se poate face rau, mai ales daca sunteti anemica sau tineti un regim alimentar sever.

Rezultatele sunt uimitoare!! Dupa 1 sedinta puteti slabi intre 400-900 gr. Si puteti scadea pana la 1 cm in circumferinta!
Atentie, in ambele cazuri, pentru inceput trebuie efectuate cel putin 10 sedinte cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana, iar apoi pentru intretinere 1 sedinta la 8-10 zile este suficienta dupa ce ati obtinut rezultatele dorite! Astept intrebarile si sugestiile voastre! Fiti frumoase!