Salon Top Aesthetic

Despre noi

“Top Aesthetic” este o clinica de estetica faciala si corporala care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism.

Programele, strict personalizate, au la baza un concept stiintific, medical, conform caruia orice protocol de proceduri este precedat de un diagnostic estetic – clinic si bioimpedentiometric, pe baza caruia se stabileste planul de tratament.

Recomandarea unei diete echilibrate, personalizate, cu compozitia si necesarul caloric al meselor in functie de valorile testului de bioimpedanta, vine in sprijinul obtinerii celor mai bune rezultate.

Procedurile estetice cuprind programe personalizate de remodelare corporala, optimizarea greutatii, tratamente antiageing faciale, precum si epilare definitiva.

La toate acestea se adauga efectul de well being si bioimpedentiometric, favorizat de intimitatea ambientului si profesionalismul personalului.

Aparatura utilizata in cadrul acestei clinici este la nivelul exigentelor impuse de standardele internationale in materie de estetica. Fiecare din aceste aparate reprezinta materializarea in practica a etapelor unui concept estetic pus la punct de specialistii Facultatii de Medicina din Lyon – Franta.

Astfel, pentru a slabi sau a remodela forma corpului, este necesara “topirea” grasimilor, drenarea lor spre sistemul limfo-venos, precum si “arderea” lor. Fiecareia dintre aceste etape le este destinat un grup de aparate, care pot lucra singure sau impreuna, pentru un rezultat optim.

“Topirea” grasimilor, mai exact a trigliceridelor acumulate in exces, se realizeaza in clinica noastra prin electrolipoliza, vacuumlipoliza, precum si prin cea mai noua tehnica noninvaziva – Radiofrecventa, ale carei rezultate au fost comunicate si recunoscute pe plan mondial. Drenajul spre calea limfo-venoasa se realizeaza fie prin vacuumdrenaj, fie prin presoterapie sau terapie vibrationala specifica, iar consumul prin electromiostimulare sau terapie vibrationala. Aceasta din urma este una din ultimele tendinte in materie de fitness pasiv, 10 minute pe placa vibratorie echivaland cu o ora de exercitii fizice intense sau 20 minute de alergare alerta. Fiecare pacient beneficiaza de un program personalizat, in functie de necesitati – slabire rapida, tonifiere, celulita, relaxare.

Pe langa problemele de greutate corporala, in clinica noastra se trateaza cu succes una din problemele importante care afecteaza preponderent sexul frumos si anume Paniculopatia Edemato-Fibro-Sclerotica, cunoscuta mai ales sub denumirea de “celulita”. Aici, un rol major il are tratamentul cu Radiofrecventa, care, pe langa efectul lipolitic, “netezeste” suprafata cutanata prin actiune directa asupra fibrelor elastice si de colagen. In protocolul de tratament al acestui inestetism se mai adauga terapia endermologica asociata cu vacuummasaj cu uleiuri esentiale, electrostimularea, drenajul si terapia vibratioanala, asocierea lor fiind strict personalizata.

Protocoalele faciale antiageing cuprind proceduri menite a estompa semnele firesti ale trecerii timpului, precum si tehnici de infrumusetare cu rezultate imediate si pe termen lung. Astfel, peelingul usor, microdermabraziunea, drenajul facial, liftingul nechirurgical, sunt completate cu succes de remodelarea si stimularea sintezei endogene de colagen prin tratamentul cu Radiofrecventa, rezultatele fiind vizibile de la prima sedinta.

Serviciile estetice ale clinicii sunt completate de epilarea definitiva cu Lumina Intens Pulsata, pentru diverse zone corporale si faciale, metoda care si-a dovedit eficienta in timp.

Toate aceste procedee estetice cuprinse in protocoale stabilite in mod stiintific si logic, sunt sigure pentru pacient, el fiind informat riguros asupra desfasurarii si succesiunii lor.
Monitorizarea rezultatelor, adaptarea tratamentelor conform necesitatilor, confidentialitatea si profesionalismul personalului, asigura calitatea serviciilor clinicii “Top Aesthetic”

Servicii

DIAGNOSTIC ESTETIC SI RECOMANDARI DIETA
Diagnosticul initial: “OHMNISCAN”
Consiliere de nutritie : “EFFILYSE”

EPILARE DEFINITIVA
Epilare Definitiva prin Lumina Intens Pulsata (IPL) – LUMINENCE

ESTETICA CORPORALA
Lipo-Mio Stimulare
Presoterapie
Radiofrecventa
Terapia prin vibratii
Vacuumterapie

ESTETICA FACIALA SI ANTI AGING
Radiofrecventa Tripolara
Alte metode de infrumusetare faciala
Miostimulare faciala
Peeling chimic
Peeling mecanic
Vacuum antiaging

Preturi

Preturi epilare definitiva Top Aesthetic

1 sedintaPicioare complet 160
1/2 picioare
100
Fese 70
Bikini 40
Linia alba 20
Axila 40
Brate complet 120
1/2 brate 80
Spate intreg 130
Spate inferior 70
spate superior(umeri) 70
Gat 40
Fata integral 40
Barbie 20
Mustata 16
Perciuni 16

Preturile sunt exprimate in eur ,iar recomandarea este de minim 5 sedinte /zona pentru obtinerea rezultatelor optime

Personal

Farm. Raluca Pernes – Coordonator Centru
– absolventa a Facultatii de Farmacie din cadrul UMF Cluj – promotia 2002

– absolventa a Scolii de Estetica “Christine Valmy”

– experienta in management, marketing si vanzari in industria farmaceutica

– workshopuri de specialitate – estetica, cosmetica, make-up.

Dr. George Stefan Vasilescu – Coordonator Centru
– absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul UMF Iasi – promotia 1987

– specializare in disciplina obstetrica – ginecologie, cu obtinerea titlului de medic primar in anul 1998

– experienta medicala clinica, experienta in managementul medico-farmaceutic si al serviciilor de training

– atestat de formare in medicina estetica

– atestat de formare in mezoterapie

– atestat de formare in laserterapie
– workshopuri si cursuri de pregatire in medicina estetica – filler, botox, mezoterapie, IPL, laserterapie, biorevitalizare, peeling.