GIMNASTICÄ‚ PASIVÄ‚ / GIMNASTICÄ‚ MOTORIZATÄ‚ – Slender You

ESTE O ALTERNATIVÄ‚ PENTRU CEI CARE VOR SÄ‚ FACÄ‚ MIÅžCARE, SÄ‚ SE INTREÅ¢INÄ‚, SÄ‚ SLÄ‚BEASCÄ‚, DAR NU IUBESC SALA DE SPORT !
Fie că nu iubim sala de fitness, fie că nu putem face sport, din cauza anumitor probleme de sănătate, gimnastica motorizată – SLENDER YOU – ne sare în ajutor!
Ce înseamnă, de fapt, această gimnastică??

– este o formă de miÅŸcare, cu ajutorul căreia facem sport, fără a depune efort !


* GIMNASTICA MOTORIZATĂ se face pe nişte aparate speciale, care lucrează anumite grupe de muşchi rezultând modelarea taliei, bustului şi picioarelor…. stând pe pat !

* SLENDER YOU-ul NU SOLICITĂ aparatele cardiovascular şi osteoarticular, dar ESTE extrem de solicitant şi eficient pentru musculatură, căreia îi creează o elasticitate şi un tonus optime.

* Aparatele sunt recomandate persoanelor cu afecţiuni cardiovasculare, cărora le este contraindicat efortul fizic intens, persoanelor care au suferit accidente vasculare cerebrale, celor care prezintă afecţiuni osteoarticulare sau de natură reumatismală. Se adresează, in egală măsură, şi persoanelor sănătoase, care nu iubesc sălile de fitness şi cluburile sportive. * Acestea îşi pot remodela şi intreţine silueta şi îşi pot recăpăta tonusul muscular.

* SLENDER YOU-ul aplică efortul izometric pe grupe musculare mari şi datorită poziţiei de lucru pe aparat, grupa musculară vizată este eficient izolată şi intens antrenată, restul corpului rămâne relaxat iar suprasolicitarea articulaţiilor sau a cordului este evitată.

* Aparatele permit dozarea eficientă a efortului, în funcţie de capacitatea fiecărei persoane în parte, aceasta are control absolut asupra intensităţii exerciţiului şi efortului depus, poate face pauze oricât de des doreşte şi poate adopta poziţia de lucru pe aparat, care să îi ofere un plus de confort.

* Sedinţa de slender you durează 60 de minute şi implică antrenamentul pe 6 aparate diferite, 10 minute de lucru pe fiecare, antrenându-se astfel mai mult de 90% din musculatură. Dificultatea exerciţiilor se adaptează în funcţie de capacitaţile persoanei.

* Acest tip de gimnastică este potrivit atât pentru începători, cât şi pentru persoanele antrenate, iar la finalul sedinţei, efortul făcut este similar celui depus la o sală de fitness, însă cu mai puţin stres pentru articulaţii şi inimă.


REZULTATELE GIMNASTICII MOTORIZATE – SLENDER YOU-ului:

* Efectele acestui tip de gimnastică au fost atent monitorizate, iar rezultatele studiilor făcute de experţi în domeniu au arătat scăderea nivelului de colesterol din sânge, îmbunătăţirea vizibilă a tonusului muscular şi a mobilităţii articulare, creşterea oxigenării sângelui şi scăderea masei adipoase.


* Persoanele cardiace, au inregistrat o creştere a capacităţii de efort, o stabilizare a nivelului tensiunii arteriale şi o creştere a gradului de independenţă.
* Persoanele cu afecţiuni reumatismale, au inregistrat o creştere a mobilităţii articulare, diminuarea durerilor apărute la mobilizare, stagnare in evoluţia bolii şi o mai mare libertate de mişcare.

*GIMNASTICA MOTORIZATĂ – SLENDER YOU-ul, aduce în armonie corpul şi mintea, creşte nivelul tonusului muscular, reeducă respiraţia, induce o placută stare de relaxare şi corectează viciile de postură.


* SLENDER YOU reprezintă formula succesului pentru sănătate, frumuseţe, fitness şi siluetă.

Dacă comparăm gimnastica motorizată (gimnastica fără efort) cu gimnastica tradiţionala vom observa:
  • La gimnastica tradiÅ£ionala => se consumă energie prin miÅŸcarea greutăţii corpului
  • La gimnastica motorizată => energia este generată de un motor, greutatea corpului este preluată de un aparat iar părÅ£i ale corpului sunt miÅŸcate în mod automat de acesta.
  Creierul va conştientiza mişcarea dar muşchii nu. (Muschii vor face exerciţiile ca şi cum dvs. le-aţi face singuri)
  • Pe aparatele noastre – se ard puÅ£ine calorii – exerciÅ£iile executate aici nu sunt niÅŸte exerciÅ£ii cardiovasculare, pentru astfel de exerciÅ£ii recomandăm mersul pe bicicletă, mersul pe jos sau înotul.
  • Prin “slenderen” – se stimulează circulaÅ£ia sanguină, încheiturile devin suple iar mobilitatea creÅŸte.
  • Slender You este pentru toate vârstele – de la 16 la 100 de ani.
  Grupul clienţilor Slender You poate fi împarţit in următoarele grupe:
  1. între 16 – 60 ani puteţi opta pentru remodelarea siluetei
  2. între 20 – 60 ani puteţi opta pentru SLĂBIRE, TONIFIERE, RELAXARE, REGLARE METABOLISM
  3. de la 60+ ani, puteţi opta pentru MASAJ si RELAXARE.
  4. cei cu probleme medicale (de la 16 ani în sus)- pot opta pentru masaj în zonele afectate, reglare metabolism

www.salonbianca.raminfo.ro