Curs tatuaj Timisoara Arad Oradea Brasov Ploiesti

Estetika ProfesionalOrganizeaza cursuri de tatuaj cosmetic Curs-coafor-si-frizerie-canina-in-bucuresti_7892951_1355839220

Cursul de tatuator este un curs nou in Romania, care se finalizeaza cu o diploma de specializare TATUATOR, valabila in Romania si UE.
Acest curs se adreseaza tinerilor artisti sau celor care isi doresc sa invete aceasta meserie care, de fapt, este si o adevarata arta .
Acest curs are o durata de 2 saptamani in care se vor studia mai multe discipline :
– anatomia si fiziologia pielii;
– norme de igiena si sterilizare;
– arta tatuajului corporal in teorie;
– arta tatuajului in practica.
Primul pas in procesul de invatare al efectuarii unui tatuaj este dobandirea de cunostinte avansate despre instrumentele si aparatura implicate in efectuarea unui tatuaj, deoarece este important sa stiti sa utilizati mai multe masini pentru aplicatii diferite in timpul procesului de tatuare.
Vopselele (cernelurile) de tatuaje sunt, de asemenea, extrem de importante in procesul de tatuare. Acestea sunt cele care dau viata tatuajului si evidentiaza caracterul si personalitatea ce a fost dorita cand s- a proiectat tatuajul. De asemenea, sunt cele care separa arta fantastica si luminozitatea culorilor.
O mare importanta o are si aprecierea corecta a adancimii la care se va face tatuajul, se vor studia straturile pielii si adancimile in efectuarea tatuajului.
Scoala va pune la dispozitie piele artificiala, cerneala, vopsele, aparatura necesara in efectuarea tatuajelor, pentru ca elevii sa poata sa lucreze la cursuri fara a fi nevoiti sa investeasca bani in plus.
Acestea sunt o parte din competentele care se vor dobandi la cursul de tatuator.

Informatii si inscrieri la 0740. 835. 675

www. estetikaprofesional. ro