Boudoir Studio Prive

logo_boudoir_studio_prive

Boudoir Studio Prive – pasiune, stil si rafinament. 

 Credem ca frumusetea unica se poate obtine cand imaginatia si creativitatea vin din inima unui artist pasionat, care traieste pe deplin fiecare opera,   careia ii ofera un stil aparte si apoi o rafineaza.

Tot ceea ce facem este pentru ca tu sa te simti admirata si speciala.

Consideram ca slefuim diamante, asa ca insuflam fiecarui lucru pe care il facem eleganta, finetea si personalitatea care ti se cuvin.

Te invitam sa profiti de pasiunea noastra pentru frumos si impreuna sa oferim stil si rafinament celor mai importante evenimente din viata ta.

Va oferim servicii de hairstyling, atat pentru femei cat si pentru barbati, manichiura-pedichiura, unghii tehnice, estetica faciala, cosmetica generala, masaj si remodelare corporala cu tehnica LPG!
Va punem la dispozitie cele mai bune produse profesionale: L’Oreal Professionnel & Kerastase pentru ingrijirea materiei capilare, Crystal Nails & Alessandro pentru partea de unghii, Guinot pentru estetica faciala si corp!

Partea de coafor este structurata pe nivele de experienta. Astfel, puteti opta sa va coafati la stilist, senior stilist, master stilist sau director artistic! Fiecare membru al echipei are experienta intre 2 si 15 ani in contact cu clientii si un plan de perfectionare bine stabilit. Diferenta majora intre ei, fiind seminariile internationale si activitatiile extra: salon shooting-uri, show-uri si traininguri pentru branduri de renume.

Gama de servicii de care va puteti bucura in salon:

coafor-boudoir-studio-prive-cluj-napocamanichiura-pedichiura-boudoir-studio-prive-cluj-napoca

tratamente-faciale-cluj-napocamake-up-machiaj-boudoir-studio-prive-cluj-napoca


remodelare-corporala-lpg-boudoir-studio-prive-cluj-napocaendermolift-facial-lpg-boudoir-studio-prive-cluj-napoca

impachetari-corporale-boudoir-studio-prive-cluj-napocamasaj-corporal-boudoir-studio-prive-cluj-napoca

cosmetica-boudoir-studio-prive-cluj-napocaelectrostimulare-boudoir-studio-prive-cluj-napoca

extensii-gene-fir-cu-fir-boudoir-studio

www.boudoirprive.ro

Contact:  0722 390 107 / 0736 621 009 / 0371 142 959 /  Calea Turzii nr. 85, Cluj-Napoca, Romania.