Nutritia Celulara combina 3 tehnologii dietetice avansate

I. Stiinta despre hrana. Cocteilul nostru este gustos, se prepara foarte usor. Este hrana performanta, creata de ingineri in industria alimentara. Cu acest cocteil, primesti o nutritie cu putine calorii si grasimi, aproape fara de colesterol, mai buna decat orice mancare preparata in orice colt al lumii, mai nutritiva decat orice alt aliment natural.

 

Iti ofera putere, vitalitate. Formula 1 este un produs usor digerabil, de calitate superioara, fara egal in lume. Aceasta inovatie a permis schimbari fara de precedent in alimentatie, specialistii HERBALIFE, insa, au mers si mai departe.

II. Stiinta despre suplimentul de micronutrienti. Functionalitatea optima a organismului uman este asigurata de un aport alimentar corespunzator din punct de vedere calitativ si cantitativ. De multe ori, alimentele consumate nu asigura organismului substantel nutritive esentiale in cantitati suficiente, din cauza solului sarac, pierderilor de vitamine si minerale din alimentele procesate industrial sau prelucrate culinar, cresterea nevoilor organismului datorate: varstei, tipului de munca prestat, clima, starea fiziologica a organismului. Multe probleme de sanatate ale omului modern sunt din cauza carentelor. Numeroase studii sugereaza utilizarea suplimentului de hrana cu vitamine, minerale si microelemente. Unele vitamine si minerale nu sunt placute la gust, din acest motiv, HERBALIFE nu le-a inclus in praful pentru cocteil, ci a lansat formule suplimentare, sub forma de tablete. Programele HERBALIFE ofera la nivel celular toate vitaminele, mineralele si microelementele in cantitati optime.
III. Stiinta despre ierburi. Plantele sunt folosite din timpuri stravechi, sunt singura sursa naturala de fibre, enzime, energie solara, antioxidanti pentru lupta cu radicalii liberi si prevenirea imbatranirii premature. Plantele sunt sursa formelor naturale de detoxifiere. Compania HERBALIFE dispune de posibilitati stiintifice performante si cerceteaza ce anume din plantele medicinale si alimentare din intreaga lume produce efecte benefice. Cercetatorii de la HERBALIFE suplimenteaza si combina plantele corect din punct de vedere dietetic, utilizeaza o tehnologie de productie performanta si costisitoare, pentru a pastra factorii botanici in forma activa.