Master Hair Studio

Master Hair Studio
Master Hair Studio este un centru de frumusete cu servicii dedicate atat femeilor cat si barbatilor.

Obiectivul nostru este satisfactia deplina a clientilor, de aceea incercam sa stabilim cu ei un raport bazat pe un climat de incredere care ne permite sa intelegem micile lor probleme inestetice si ne ajuta sa le rezolvam intr-un mod personalizat.

Ca sa fii multumit de imaginea ta nu este necesar sa fii perfect si nici sa te ascunzi in spatele unei imagini artificial construite. Pentru noi frumusete insemna a fi autentic si a redescoperi in perfectiun.Iti promitem nu doar rezultate ireprosabile, cu noi vei fi mai sigur pe sine deoarece serviciile noastre poarta amprenta calitatii, profesionalismului si curtoaziei.

Servicii
Coafura / Frizerie
Parul a fascinat dintotdeauna poetii, fiind expresia frumusetii, feminitatii si gratiei. Coco Chanel, celebra creatoare de moda, spunea ca femeia , chiar si in cele mai modeste tinute dar cu o coafura si incaltaminte ireprosabila, va fi stralucitoare. Detalii […]?

?

Manichiura / Pedichiura
Mainile sunt martori ai timpului care trece – “cartea de vizita” pentru fiecare dintre noi. Deoarece pielea mainilor si picioarelor este expusa diversilor factori nocivi ai mediului ambiant este important ca grija fata de ele sa fie pe masura. Detalii […]

Cosmetica
In comparatie cu pielea corpului, pielea fetei este delicata si fina. Recentele cercetari stiintifice au infirmat ca frumusetea pielii se datoreaza unei mosteniri genetice, afirmand ca “fiecare, indiferent de tipul de piele, poate avea o piele frumoasa si sanatoasa”. Detalii […]

Terapii corporale
Sa aratam bine, sa fim intr-o forma perfecta, sa atragem privirile celor din jurul nostru, indiferent de anotimp, e dorinta fiecareia dintre noi. Detalii […]

Solarium
Pielea bronzata este asociata cu bunastarea, starnind in acelasi timp admiratia si invidia celor din jur. Inca din antichitate soarele era considerat un element fundamental pentru sanatatea noastra. Detalii […]

?

?Promo?ii
PROMOTIA “BRING A FRIEND” – Daca ne-ai vizitat si esti multumit, recomanda-ne prietenilor tai. Ne recomanzi la un prieten si primesti 10 % discount la serviciul urmator iar la cinci clienti adusi de tine primesti un serviciu gratuit. Pentru a profita de oferta, intreaba la receptia salonului de cardul “BRING A FRIEND”.?

?

HAPPY HOURS – discount 20% pentru orice serviciu intre orele 09:00 -12:00 de Luni pana Miercuri.
La noi ofertele nu se termina niciodata! Fiecare sezon aduce noi promotii!
Vino si descopera multe alte forme de pachete si abonamente interesante!

?

?Ai o intrebare, o sugestie sau o curiozitate? Adresa noastra de mail este info@masterhairstudio.ro. Vom incerca sa-ti raspundem in cel mai scurt timp.?

?

In cazul in care doriti sa ne facieti o vizita….cum ne gasiti? Simplu! Urmariti harta de mai jos si, “cat ati clipi din ochi”, sunteti la noi.

Sos. Nicolae Titulescu 4-8,
Etaj 1, Sector 1, Bucuresti

Tel.: +40 (21) 314 70 90

Fax.: +40 (21) 311 74 15

E-mail: info@masterhairstudio.ro

?

?