RECORD ABSOLUT, CU EXIMIA, IN CAMPANIA “MERITI SA FII SANATOASA !”: MINUS 25 DE CENTIMETRI, IN JURUL TALIEI !

Ioana Mihalcea, participanta la campania “MERITI SA FII SANATOASA !”, detine in acest moment recordul, in ceea ce priveste numarul de centimetri pierduti in circumferinta, cu ajutorul Terapiei Eximia. In doar 8 sedinte de liposuctie virtuala, Ioana a pierdut 25 de centimetri, in jurul taliei.

ioana-rezultat-eximia.jpg

Rezultatele obtinute cu ajutorul celei mai eficiente tehnici de remodelare corporala din lume, lipoabsorbtia virtuala, sint absolut spectaculoase. Fotografiile doamnelor care au beneficiat de Terapia Eximia vorbesc de la sine:

rezultat-burta-eximia-1.jpg

rezultat-burta-eximia-2.jpg

Eximia este, la ora actuala, cel mai performant aparat de remodelare corporala, folosit in medicina estetica. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este ca nu suprasolicita ficatul, nu-l expune la o incarcatura mare de grasime, asa cum se intimpla in cazul terapiilor similare mai vechi. In cazul Terapiei Eximia, grasimea topita in timpul tratamentului se transforma in energie. De aici, starea de bine si tonusul excelent al pacientelor.

Ioana va continua sedintele de liposuctie virtuala si va incepe si o dieta alimentara, sub supravegherea specialistului Horatiu Calfa, consultant in nutritie la CHIC SALON. De citeva zile, in aceasta clinica de estetica functioneaza si un serviciu de consultanta in nutritie, in completarea tratamentelor corporale.

13-nov-1_resize.jpg 13-nov-4_resize.jpg 13-nov-2_resize.jpg

13-nov-8_resize.jpg 13-nov-9_resize.jpg 13-nov-6_resize.jpg