INA Style Studio

Pentru a rezuma in cateva cuvinte la ce sa va asteptati cand veti intra in salonul INA Style ar trebui sa mentionam profesionalismul echipei noastre, calitatea produselor profesionale folosite (Wella si Peggy Sage), ambientul placut si nu in ultimul rand bucuria de a fi rasfatata.

Pentru a va convinge de Stilul INA va trebui sa va lasati macar o data in grija noastra si fiti sigure ca nu veti mai dori altceva.

Serviciile oferite momentan (caci nu ne vom limita doar la acestea) sunt: coafor, manichiura, pedichiura si unghii false.

Ne gasiti pe B-dul Iuliu Maniu, la numarul 65, iar programul nostru este de luni pana vineri de la 12 la 20 si sambata de la 10 la 18. Duminica nu lucram in principiu, dar facem exceptii pentru mirese cu programare.

Pentru programari sunati la 021 4330301 , iar pentru orice sugestie, intrebare sau reclamatie contactati-ne telefonic la 0723 380179 , sau pe email, la office@ina-grup.ro.

Servicii
Pentru coafor folosim doar produse profesionale Wella si oferim urmatoarele servicii:

Coafat lung 35
Coafat lung (include spalatul) 58
Coafat mediu 25
Coafat mediu (include spalatul) 40
Coafat mireasa 150
Coafat scurt 15
Coafat scurt (include spalatul) 30
Coafat special 65
Decolorat lung (include spalatul, nu si decolorantul) 50
Decolorat scurt (include spalatul, nu si decolorantul) 25
Decolorat mediu (include spalatul, nu si decolorantul) 35
Cupa decolorant Wella 7
Permanent (tuns + spalat + coafat) lung 75
Permanent (tuns + spalat + coafat) mediu 60
Permanent (tuns + spalat + coafat) scurt 50
Suvite casca (vopsit + spalat + coafat) lung 78
Suvite casca (vopsit + spalat + coafat) mediu 64
Suvite casca (vopsit + spalat + coafat) scurt 50
Suvite Magma (staniol) lung 90
Suvite Magma (staniol) mediu 75
Suvite Magma (staniol) scurt 60
Tratament anticadere (include spalatul) 60
Tratament antigras (include spalatul) 50
Tratament antimatreata (include spalatul) 50
Tratament Color Protector (include spalatul) 45
Tuns + spalat + coafat lung 75
Tuns + spalat + coafat mediu 50
Tuns + spalat + coafat scurt 35
Tuns barbati 10
Tuns breton 7
Tuns copii 10
Tuns femei mediu/lung 15
Tuns femei scurt 10
Vopsit (spalat + coafat) lung 150
Vopsit (spalat + coafat) mediu 120
Vopsit (spalat + coafat) scurt 100

Pentru partea de manichiura, pedichiura si unghii false am ales sa folosim produsele Peggy Sage:

Crema hidratanta maini + masaj 3.8
Crema hidratanta picioare + masaj 3
Inlocuire unghie falsa acril (1 bucata) 13
Inlocuire unghie falsa gel (1 bucata) 10
Intretinere unghii false 50
Manichiura barbati 15
Manichiura french 18
Manichiura simpla 15
Manichiura simpla + masaj 20
Manichiura uscare rapida 16.5
Model manichiura 2.5
Model pedichiura 2.3
Pedichiura french 22
Pedichiura simpla 20
Pedichiura simpla + masaj 22
Pedichiura uscare rapida 21.5
Pictura completa manichiura 13
Pictura completa pedichiura 8
Pictura manichiura 3
Pictura pedichiura 3
Reparatie unghie cu fibra de matase 20
Tratament pentru unghii 5.5
Unghii false acril 110
Unghii false gel 90

?Vanzare
Curata delicat parul. Ingredientele active parund in firul de par si il reconstruiesc din interior: 34 ron.

Patrunde adanc in firul de par; este ideal pentru ingrijire rapida: 47 ron.

Patrunde adanc in firul de par si il reconstruieste din interior. Structura firului degradat este refacuta: 47 ron.

Repara si intareste structura parului cu
pana la 20%. Tratament intens in 2 faze:
Faza 1 (clear phase) hraneste, repara si reface structura interioara a firului de par. Faza 2 (milky phase) repara si intareste suprafata firului de par impiedicand ruperea lui. Ideal pentru parul cu structura extrem de degradata, fragila, casanta: 105 ron.

Curata delicat parul si ofera vitalitate buclelor: 34 ron.

Parul primeste ingrijire intensa, devine moale si usor de pieptanat: 47 ron.

Curata delicat parul vopsit si ofera cu pana la 58% mai multa protectie si stralucire culorii: 34 ron.

Potrivit pentru tratamentul rapid al parului vopsit. Ofera imediat parului stralucire matasoasa: 47 ron.

Ofera tratament intens si de durata parului vopsit si cu pana la 35% mai multa protectie pentru culoare. Protejeaza parul impotriva influentelor negative ale mediului: 48 ron.

Ofera cu pana la 77% mai multa protectie pentru culoare. Garanteaza culoarea timp indelungat (pana la urmatoarea vizita la coafor). Creeaza o bariera protectoare in jurul firului de par si impiedica estomparea culorii. Ofera stralucire de la radacini la varfuri si proprietati soft de ingrijire: 105 ron.

Activeaza si improspateaza scalpul in timp ce il curata delicat: 34 ron.

Patrunde adanc in scalp, il revitalizeaza si stimuleaza cresterea parului. Protejeaza radacinile si le mareste rezistenta. Metabolismul celulelor este activat iar parul creste mai ferm in viitor: 105 ron.

Regleaza si normalizeaza sebumul scalpului sensibil si curata delicat parul: 34 ron.

Patrunde adanc in firul de par si repara varfurile degradate: 44 ron.

Spray inovator pentru texturare, ofera stralucire, volum, definire; ofera structura coafurii fara a incarca parul sau a-l face “crispy”; pentru styling natural cu ajutorul degetelor sau difuzorului; potrivit pentru parul mediu si lung. Aplicare: pe parul umed pentru volum creativ, si apoi uscat cu degetele sau difuzorul. Pe parul uscat pentru textura: 48 ron.

Protejeaza parul de efectele caldurii si ii ofera hidratare maxima. Permite aparatului de indreptat sa treaca mai usor prin par; efect de indreptare de durata, ofera stralucire discreta. Aplicare: se agita foarte bine pentru a se amesteca cele 2 faze si se aplica uniform pe suvite. Se foloseste aparatul de indreptat: 48 ron.

Finisare stralucitoare, stralucire intensa culorii parului vopsit; potrivit pentru toate tipurile de par si pentru toate coafurile. Aplicare: se aplica pe parul uscat, pe intreaga coafura, de la o distanta de 10-15 cm: 42 ron.

Fixare foarte puternica, modeleaza si accentueaza, ofera stralucire perlata pe toata suprafata parului, potrivit pentru parul scurt. Aplicare: pe parul umed sau uscat si se modeleaza cu degetele: 42 ron.

Fixare ultraputernica si stralucire, permite coafarea parului cu degetele. Ideal pentru coafurile pe parul scurt. Aplicare: se aplica o cantitate mica pe degete si se coafeaza dupa dorinta. Se indeparteaza usor prin spalare. Nu se recomanda pentru coafurile in care se foloseste foehnul: 42 ron.

Pentru baza coafurii, volum si fixare puternica, faciliteaza modelarea parului in timpul uscarii; recomandata pentru parul fin. Aplicare: se agita foarte bine si se tine recipientul cu capul in jos. Se aplica pe parul umed o cantitate in functie de lungimea parului, cel mult cat o portocala: 47 ron.

Volum si fixare foarte puternica, faciliteaza modelarea parului, potrivita pentru parul poros, gros. Aplicare: se agita foarte bine si se tine recipientul cu capul in jos. Se aplica pe parul umed o cantitate in functie de lungimea parului, cel mult cat o portocala: 47 ron.

Ofera finisare puternica, protectie si stralucire de la radacina pana la varfuri; nu lasa reziduuri pe par, se indeparteaza usor prin periere. Aplicare: pe parul uscat, pentru finisare, de la o distanta de 30 cm. Pentru mai mult volum se aplica la radacina, tinand capul in jos: 49 ron.

Finisare foarte puternica, stralucire si protectie de la radacina pana la varfuri, nu incarca parul, se indeparteaza usor fara a lasa reziduuri. Aplicare: pe parul uscat, pentru finisare, de la o distanta de 30 cm: 49 ron.

Ideal pentu bucle elastice, protejeaza parul impotriva caldurii, calmeaza firele rebele. Aplicare: pe parul uscat, pe suvite iar apoi se modeleaza buclele cu ondulatorul: 48 ron.

Finisare foarte puternica, stralucire si protectie de la radacina pana la varfuri, nu incarca parul, se indeparteaza usor fara a lasa reziduuri. Aplicare: pe parul uscat, pentru finisare, de la o distanta de 30 cm: 5 ron.

Finisare si definire naturala a coafurii, potrivit pentru par drept sau ondulat, confera stralucire si calmeaza firele rebele. Aplicare: pe parul uscat sau umed si se usuca dupa dorinta: 48 ron.

?Adresa: B-dul Iuliu Maniu, Nr. 65, Sector 6, Bucuresti

Zona: BUCURESTI Militari

Telefon: 021.433.03.01; 0723.380.179

Email: office@ina-grup.ro

Web site: www.ina-grup.ro

?