ULTRAVIOLET – salon de frumusete, zona Nerva Traian, Bucuresti

Va asteptam cu placere in salonul nostru ULTRAVIOLET din zona Nerva Traian, in speranta ca vom deveni parte din viata Dumneavoastra! Speram sa va ajutam sa fiti stralucitoare, nu numai prin coafat, tratamente faciale, corporale, epilat, masaj, manichiura, etc ci si prin caldura sufleteasca a unui mediu placut, in care sa va simtiti protejate si rasfatate!

De ce sa veniti la salonul nostru ?

Pentru ca pentru noi “frumusete” inseamna caldura si respect, succese si ambitii.  Noi incurajam frumusetea interioara si o ajutam sa fie observata si sa straluceasca !

Frumusetea este o stare - aura unui zambet, o mana frumoasa, o privire radianta, siguranta de sine. Noi nu ne ocupam doar de pensat, slabit, epilat ci va ajutam sa fiti observate, deci admirate, iubite, fericite, pentru ca succesul si frumusetea trebuie impartasit si celor din jur!

Noi nu va incadram in modelele existente de frumusete ci va vedem in individualitatea pe care o reprezentati, ajutandu-va sa va depasiti nu numai in plan personal sau profesional ci in confortul de a trai zi de zi, in pielea Dumneavoastra, de a relationa intr-o societate, de a va simti relaxate si implinite in orice imprejurare !

Serviciile noastre

  • Extensii de unghii cu GEL si cu ACRYL
  • Epilat femei si barbati, inclusiv total.
  • Manichiura, pedichiura
  • Masaj de tonifiere (revigorare)
  • Masaj reflexoterapie, axat pe anumite organe interne
  • Masaj forte de slabire si anticelulitic in 3 etape
  • Electrostimulare
  • Masaj relaxare (cu crema osmoactiva)

Servicii

Extensii de unghii cu GEL si cu ACRYL – Folosim ambele sisteme de extensii de unghii – atat cu GEL cat si cu ACRYL. Mai multe detalii

Epilat femei si barbati, inclusiv total. – Epilam doar cu ceara de unica folosinta de miere si azulena (pentru piele sensibila).

Tarif: Femei: scurt 15 RON; lung 25 RON, inghinal 20 RON, Barbati: lung 35 RON, inghinal 40 RON.

Manichiura, pedichiura – Cu produse SPA si echipamente Thyia.

Tarif: Manichiura: Simpla 15 RON, French 20 RON, Barbati 20 RON, Pedichiura: simpla 20 RON, French 30 RON, Barbati 30 RON.

Masaj de tonifiere (revigorare) – Masaj de energizare pentru suflet si trup.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 50 – 65 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 390 RON

Masaj reflexoterapie, axat pe anumite organe interne – Masaj reflexoterapie (stimulare activitate anumite organe). Ca si in acumpunctura, se stimuleaza anumite zone ale corpului prin presarea centrilor de legatura amplasati in special in maini si talpa. Se recomanda varianta de tratament de 8 -10 sedinte.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 40 – 55 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 320 RON

Masaj forte de slabire si anticelulitic in 3 etape – Masaj forte de slabire si anticelulitic in 3 etape (exfoliere, liporeductie, termosudatie).

Tarif: Variante 30 – 60 min = 65 – 80 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 500 RON

Electrostimulare – Prin stimularea electrica a mushchilor se simuleaza activitatea fizica intensa, astfel ca 30 minute de electrostimulare echivaleaza cu o ora de sala. Se ajunge la modelarea corporala si slabire, intr-un timp mai scurt si intr-un mod mai comfortabil.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 65 – 80 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 500 RON

Masaj relaxare (cu crema osmoactiva) – Relaxare psihica si tonifierea organismului in acelais timp – masajul este de relaxare ar este efectuat cu produse care stimuleaza schimbul de substante in celula.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 40 – 55 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 320 RON

Masaj VACUUMATIC de slabit si anticelulitic – Vacuumul este un aspirator, care maseaza intens pielea, avand ca scop slabirea si lupta impotriva celulitei, dreneaza limfa si prin urmare remodeleaza corpul.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 75 – 90 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 500 RON

Masaj terapeutic – Masaj terapeutic pentru dureri de spinare, in zona cervicala, etc.

Tarif: Variante 30 – 60 min = 50 – 65 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 390 RON

Impachetari forte pentru detoxifiere (alge marine) in 5 etape – Varianta de abonament de 8 sedinte = 500 RON Mai multe detalii

Tarif: 90 RON

Impachetari forte impotriva celulitei si de slabire (cafea) in 5 etape – Varianta de abonament de 8 sedinte = 650 RON Mai multe detalii

Tarif: 90 RON

Masaj anticelulitic – Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 390 RON Mai multe detalii

Tarif: Variante 30 – 60 min = 50 – 65 RON

Masaj cu ULTRASUNETE, de slabit si anticelulitic – Varianta de abonament de 8 sedinte/40 min = 500 RON Mai multe detalii

Tarif: Variante 30 – 60 min = 65 – 80 RON

Impachetari forte de slabire si de drenaj limfatic (ceai verde) in 5 etape – Impachetari forte de slabire si de drenaj limfatic (ceai verde) ( 5 etape: hidratare, exfoliere, liporeductie, termosudatie, osmostimulare) 80 minute

Tarif: 90 RON. Varianta de abonament de 8 sedinte = 500 RON

Ultraviolet – Salon de frumusete

Noutati

Consultatii naturiste in colaborare cu www.naturis.ro!

Consultatii naturiste in colaborare cu www.naturis.ro, in baza unei programari cu un specialist in tratamente naturiste.

Tratamente faciale cu BRUNO VASSARI – ULTRASTRALUCIRE a FETEI !

ULTRASTRALUCIRE a FETEI prin tratamente faciale cu produse de lux, BRUNO VASSARI – efectuate de cosmeticiene cu experienta in domeniu si care va vor oferi cele mai bune recomandari si tratamente in functie de tipul de piele si eventualele probleme pe care le aveti.

TUNEL DE INFRAROSII si impachetari de slabit si impotriva CELULITEI !

Cu cat incepeti mai curand incepeti sa luptati impotriva celulitei, cu atat mai mult va veti putea bucura de tinerete si frumusete. Avem niste solutii ULTRAeficiente impotriva celulitei: prin MASAJ ANTICELULITIC, prin masajul cu aparatul de ULTRASUNETE, care este cel mai eficient in patrunderea substrantelor active in piele, prin masajul de drenaj VACUUMATIC, prin programele anticelulita ale aparatului de ELECTROSTIMULARE, prin IMPACHETARI cu substante anticelulitice.

Tratamente de SLABIRE si ANTICELULITA in ULTRAVITEZA cu ULTRASUNETE!

Avem niste solutii ULTRA pentru slabit eficient: masaj cu ULTRASUNETE, ELECTROSTIMULARE, masaj VACUUMATIC, IMPACHETARI cu substante pe baza de cafea si alge marine!