Fii o tipa cool !

ROVITAL CLINIC ROMANIA

CENTRU MEDICAL DE RECUPERARE SI INGRIJIRE MEDICALA LA DOMICILIU

TRATAMENTE EFECTUATE IN CENTRUL NOSTRU:
1. INGRIJIRE MEDICALA LA DOMICILIU

PACIENTII CARE PREZINTA RECOMANDARE DE LA MEDICUL SPECIALIST BENEFICIAZA DE SERVICII MEDICALE GRATUITE !

PACHET DE SERVICII MEDICALE DE BAZA PENTRU INGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU

·1. Monitorizarea parametrilor fiziologici: temperatura, respiratie;
·2. Monitorizarea parametrilor fiziologici: puls, tensiune arteriala;
·3. Monitorizarea parametrilor fiziologici: diureza, scaun;
·4. Administrarea medicamentelor intramuscular;
·5. Administrarea medicamentelor intravenos sub supravegherea medicului;
·6. Administrarea medicamentelor intravezical pe sonda vezicala;
·7. Administrarea medicamentelor prin perfuzie endovenoasa sub supravegherea medicului;
·8. Recoltarea produselor biologice;
·9. Alimentarea artificiala pe sonda gastrica si educarea asiguratului/apartinatorilor;
·10. Alimentare pasiva, inclusiv administrarea medicamentelor per os, pentru bolnavii cu tulburari de deglutitie;
·11. Clisma cu scop terapeutic;
·12. Spalatura vaginala in cazuri de deficit motor;
·13. Manevre terapeutice pentru evitarea escarelor de decubit: mobilizare, masaj, aplicatii medicamentoase, utilizarea colacilor de cauciuc si a rulourilor;
·14. Manevre terapeutice pentru evitarea complicatiilor pulmonare: schimbarea pozitiei, tapotaj, fizioterapie respiratorie;
·15. Ingrijirea plagilor simple;
·16. Ingrijirea plagilor suprainfectate;
·17. Ingrijirea escarelor multiple;
·18. Ingrijirea stomelor;
·19. Ingrijirea fistulelor;
·20. Ingrijirea tubului de dren;
·21. Ingrijirea canulei traheale si instruirea asiguratului;
·22. Monitorizarea dializei peritoneale;
·23. Aplicarea de pampers, plosca, bazinet.

OBTINEREA SERVICIILOR DE INGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU

Recomandarea pentru efectuarea serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu se face de catre medicii de specialitate din ambulatoriu de specialitate si de catre medicii de specialitate, la externarea asiguratilor din spitale, aflati in relatii contractuale cu CAS, in functie de patologia bolnavului si gradul de dependenta al acestuia.Medicii de specialitate din ambulatoriul de specialitate recomanda ingrijiri medicale la domiciliu pentru asiguratii aflati in faza terminala ca urmare a unor afectiuni oncologice sau AVC.

In functie de gradul de dependenta, bolnavul poate fi:
·total dependent – pacientul care nu poate indeplini trei sau mai multe activitati zilnice de baza fara ajutorul altei persoane si are nevoie de ingrijire medicala;
·partial dependent – pacientul care nu poate indeplini cel putin doua activitati zilnice de baza fara ajutorul altei persoane si din cauza starii de sanatate are nevoie de ingrijire medicala;
·independent – pacient care indeplineste activitatile zilnice de baza fara ajutorul altei persoane dar care, datorita afectiunii cronice acute, necesita urmatoarele servicii de ingrijire medicala la domiciliu: ingrijirea stomelor, ingrijirea canulei traheale, ingrijirea plagii postoperatorii si tratament parenteral.

Recomandarea pentru ingrijiri medicale la domiciliu se elibereaza in trei exemplare, din care un exemplar ramane la medic, un exemplar, impreuna cu o cerere de acordare de servicii de ingrijiri la domiciliu se depune de catre asigurat sau apartinatorul legal acestuia la Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Galati, si un exemplar ramane la asigurat urmand a fi predat furnizorului de servicii de ingrijiri la domiciliu, daca cererea a fost aprobata.

Cererile si recomandarile primite de catre Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Galati se analizeaza intr-un interval de 24 de ore de la data depunerii si sunt aprobate in limita sumelor prevazute cu acesta destinatie. Asiguratului i se va transmite prin adresa scrisa, expediata prin posta, raspunsul la cerere in termen de maximum 24 de ore de la data luarii deciziei. Asiguratii, pe baza cererilor aprobate de catre CAS, se adreseaza unui furnizor de servicii medicale de ingrijiri la domiciliu acreditat, aflat in relatii contractuale cu CAS, si care este inclus in lista de furnizori pusa la dispozitie de catre aceasta.

OBLIGATIILE FURNIZORULUI DE SERVICII DE INGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU

·Sa informeze asiguratii despre serviciile de ingrijiri medicale la domiciliu cuprinse in pachetul de servicii de baza, obligatiile furnizorului, precum si obligatiile asiguratului.
·Sa respecte programul conform planului de ingrijiri medicale la domiciliu conform recomandarilor facute de catre medicii de specialitate din ambulatoriul de specialitate si din spital, zilnic, inclusiv sambata, duminica si in timpul sarbatorilor legale.
·Sa acorde servicii de ingrijiri medicale la domiciliu tuturor asiguratilor fara nici o discriminare.
·Sa nu modifice sau sa nu intrerupa din proprie initiativa schema de ingrijire recomandata.
·Sa comunice direct, atat medicului care a recomandat ingrijirile medicale la domiciliu cat si medicului de familie al asiguratului, evolutia starii de sanatate a acestuia.
·Sa tina evidenta serviciilor de ingrijiri medicale furnizate la domiciliul asiguratului, privind tipul serviciului acordat, data si ora acordarii, durata, evolutia starii de sanatate.
·Sa urmareasca prezentarea la controlul medical a asiguratului pe care l-a ingrijit, atunci cand acest lucru a fost solicitat de medicul care a facut recomandarea ingrijirii medicale la domiciliu, si sa nu depaseasca din proprie initiativa perioada de ingrijiri medicale la domiciliu, care nu poate fi mai mare decat cea stabilita prin norme.

IMPORTANT PENTRU ASIGURATI!

Serviciile de ingrijiri la domiciliu se acorda de catre furnizori autorizati si acreditati si de catre medici de familie. Pentru a beneficia de ingrijiri la domiciliu aveti nevoie de recomandare de la medicul de specialitate, tinand seama de starea de sanatate a asiguratului si de gradul de dependenta al acestuia.

Perioada pentru care un asigurat poate beneficia de servicii de ingrijiri medicale la domiciliu se stabileste de catre medicul care a facut recomandarea, cu obligativitatea precizarii ritmicitatii sau periodicitatii serviciilor, dar nu mai mult de 56 de zile calendaristice/an in una sau mai multe etape (seturi de ingrijiri).

Alte tipuri de tratamente efectuate de centrul nostru:
2. REFLEXODIAGNOSTIC SI REFLEXOTERAPIE
3. MASAJ TERAPEUTIC CHINEZESC SI PRESOPUNCTURA
4. MASAJ ANTICELULITIC
5. FITO-DIETO-TERAPIE ( TERAPII CU PLANTE MEDICINALE )
6. CURSURI REFLEXOTERAPIE/MASAJ AUTORIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI DIN ROMANIA. SE ELIBEREAZA DIPLOME RECUNOSCUTE NATIONAL SI INTERNATIONAL

Fie ca aveti o problema de sanatate(acuta sau cronica), fie ca doriti o metoda de a va imbunatati starea de sanatate, REFLEXOTERAPIA poate reprezenta raspunsul la problema dumneavoastra.

REFLEXOTERAPIA actioneaza pe principiile acupuncturii, dar in locul aplicarii acelor, se aplica presiuni prin intermediul degetelor la nivelul unor puncte reflexogene de pe picior, avand efecte stimulante, la distanta asupra zonelor si organelor corespunzatoare din organism.

MASAJUL REFLEX ca forma de tratament este o experienta placuta si relaxanta.

REZULTATE REMARCABILE IN URMATOARELE AFECTIUNI:
Toate afectiunile sistemice ale traiectului gastro-intestinal (gastrite,enterocolite,colite, ulcer, esofagite de reflux, piroze, hemoroizi, balonari etc), toate afectiunile reumatice(spondiloze, discopatii,periartrite scapulo-humerale, miozite etc.), afectiuni ale sistemelor : nervos (stres, migrene,cefalee, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica ), circulator (hipo si hipertensiune, ateroscleroza, insuficienta circulatorie cerebrala, varice, sindromul miinilor si picioarelor reci, dureri severe de picioare), endocrin (tulburari hipo si hiper-tiroidiene, paratiroidiene – hipocalcemie , diaforeza – transpiratie emotiva,anorexie,pancreatita, tulburari glandulare suprarenale, deficiente de crestere la copii, tulburari de menopauza, osteoporoza, disfunctii sexuale severe-impotenta, frigiditate etc., tulburari de metabolism, guta, obezitate, diabet, ciroze etc), digestiv ( afectiuni hepato – biliare: litiaza si dischinezie biliara, colecistita, constipatie, hipercolesterolemie ,colon iritabil, etc ), osteo-muscular (afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, cifoza, artroze, artrite, gonartroza, cox- artroza etc, mialgii si nevralgii diverse), renal (litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme, cistita, pielocistita, colibaciloza, uronefroza, nefrita, oligurie, uretrita etc.), reproducator ( chisturi ovariene, fibrom uterin, metropatie, insuficienta ovariana, mastita, mastoza fibro-chistica,amenoree, dismenoree, metrita, metroanexita, cervicita, metroragie etc), afectiuni ORL ( bronsite, rinite, sinuzite, astm,acufene, nevralgie de trigemen etc), probleme ale sportivilor ( crampe musculare, luxatii, entorse, dureri de spate, inflamatii ale tendoanelor, bursite etc.) , cresterea parametrilor sistemului imunitar, reducerea proceselor de imbatrinire si senilitate (scleroze, dificultati auditive, pierderea vederii), accelerarea proceselor de dezintoxicare.
MASAJUL REFLEX este o metoda de tratament complet inofensiva, fara efecte secundare.
Oricine se poate supune acestei terapii reflexe, de la copii de virste foarte mici, pina la persoane de virste inaintate.

CEA MAI BUNA ECHIPA DE SPECIALISTI VA ASTEAPTA !!

PROGRAMARI LA TELEFOANE: 0236 / 32 22 39 ; 0722 / 19 64 63
( Luni – Vineri 10°° – 20° )

PRETURI PROMOTIONALE !
REDUCERI DE PRET 30 % PENTRU PENSIONARI, ELEVI, STUDENTI SI PERSOANE CU VENITURI MODESTE !

CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA ROVITAL CLINIC
ORGANIZEAZA PERIODIC
CURSURI DE FORMARE PROFESIONALA PENTRU OCUPATIILE : MASAJ REFLEXOGEN SI MASAJ DE INTRETINERE SI RELAXARE

Certificate de absolvire ale MMSSF si MEC ROMANIA
recunoscute national si international
E timpul sa nu mai stai pe ganduri si sa faci ceva pentru sanatatea si dezvoltarea ta profesionala!
In acest sens organizam cursuri de reflexoterapie pentru a va initia in practicarea acestor vechi tehnici orientale cu beneficii vizibile rapide pentru ca Dvs. sa va puteti sprijini membrii familiei aflati in suferinta.

Acum poti alege una dintre cele mai cautate ocupatii din Uniunea Europeana !!!

INSCRIE-TE LA CURSUL DE REFLEXOTERAPIE PINA IN LUNA DECEMBRIE 2008 SI AI 40% REDUCERE !

Curs MASAJ + REFLEXOTERAPIE
Durata 4 luni/curs, de 2 ori/saptamana – 3 rate Taxa de scolarizare = 600 RON
Curs REFLEXOTERAPIE
Durata 2 luni/curs, de 2 ori/saptamana – 2 rate Taxa de scolarizare = 300 RON

ALEGE MESERIA VIITORULUI!

PROGRAMARI LA TELEFOANE: 0236 / 32 22 39 ; 0722 / 19 64 63
( Luni – Vineri 10°° – 20° )

UNIC IN GALATI – CREDITUL DE TERAPIE! EFECTUATI CURSURI SAU TRATAMENTE ACUM SI LE PLATITI PESTE UN AN !Fie ca aveti o problema de sanatate(acuta sau cronica), fie ca doriti o metoda de a va imbunatati starea de sanatate, ROVITAL CLINIC reprezinta raspunsul la problema dumneavoastra.
Ne adresam:
– pacientilor cronici; pacientilor imobilizati la pat;
– pacientilor recent iesiti din spital;
– copiilor cu afectiuni ce necesita ingrijire indelungata;
– persoanelor varstnice fara ajutor;
– tuturor pacientilor care solicita ingrijiri medicale la domiciliu.

Servicii, produse si tratamente oferite de centrul nostru:

1. MAGAZIN ONLINE DE PRODUSE ECOLOGICE, SUPLIMENTE ALIMENTARE NATURALE, PRODUSE NUTRITIE ( PRODUSE DE SLABIT, CONCENTRATE PROTEICE, VITAMINE, MINERALE ETC)

2. INGRIJIRE MEDICALA LA DOMICILIU

IMPORTANT:

PACIENTII CARE PREZINTA RECOMANDARE DE LA MEDICUL SPECIALIST BENEFICIAZA DE SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU GRATUIT !!

3. ESTETICA SI REMODELARE CORPORALA PRIN TRATAMENTE EFECTUATE CU CEA MAI NOUA APARATURA DIN DOMENIU ( ELECTROSTIMULARE, ULTRASUNETE, VACUUM, IMPACHETARI ETC.)
Tratamente profesionale anticelulita, antivergeturi, programe de slabire ultrarapida, slabire localizata, drenaj limfatic, lifting nechirurgical facial, fermitate bust, lifting nechirurgical bust (ridicare si reconturare sani),impachetari parafango/parargil/termosudatie etc.

4. TRATAMENTE ALE MEDICINII TRADITIONALE CHINEZESTI (REFLEXODIAGNOSTIC SI REFLEXOTERAPIE ; TERAPIA CU LUMANARI TADE )

5. TERAPIE BIO-ELECTRO-NEURO-STIMULARE DINAMICA (TRATAMENTE NEINVAZIVE PRIN BIOREZONANTA-BIOFEEDBACK)

6. FIZIOTERAPIE SI RECUPERARE MEDICALA PRIN METODE SI PROCEDURI DE ELECTROSTIMULARE SI ULTRASUNET

7. MASAJ TERAPEUTIC CHINEZESC SI PRESOPUNCTURA; MASAJ ANTICELULITIC

8. FITO-DIETO-TERAPIE ( TERAPII CU PLANTE MEDICINALE )

9. CURSURI REFLEXOTERAPIE/MASAJ AUTORIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI DIN ROMANIA.

Produse & servicii…

1.Centru de recuperare si ingrijire medicala la domiciliu
2.Tratamente naturiste neinvazive – Tratament prin biorezonanta (Bio-Electro-Neuro-Stimulare Dinamica )
3.Reflexoterapie si reflexodiagnostic
4.Masaj terapeutic si presopunctura
5.Masaj anticelulitic
6.Fito-dieto-terapie
7.Formare profesionala in ocupatia de maseur(masaj reflexogen si masaj de intretinere si relaxare)
8.Franciza afacerii noastre pentru a te ajuta sa-ti deschizi propria ta actvitate de acest gen
9.Dezvoltare activitati de marketing in retea suplimente nutritioniste


Categorii…

Online Store Natural @ Organic food supplements

The Advantages of Organic Food You Are What You Eat Do you really know what goes into your food? In the rush to prod… :: continuare ::

Ingrijire medicala la domiciliu Servicii medicale GRATUITE !

NU UITA: Pacientii care prezinta recomandare de la medicul specialist beneficiaza de servicii medicale GRATUITE ! Se… :: continuare ::

Centru de remodelare si estetica corporala

Redescoperã-ti frumusetea cu noi ! Vrei sã scapi de kilogramele in plus si de celulitã ? Vrei sã ai un corp bine … :: continuare ::

Terapie Bio-Electro-Neuro-Stimulare Dinamica ( Biorezonanta – Biofeedback)

Terapia biorezonanta consta in corectarea functiei alterate a organelor si sistemelor. Astfel se neutalizeaza functiile… :: continuare ::

Terapie prin metode si proceduri de electrostimulare

Pentru a fi mereu in forma! De ce sa-ti stimulezi corpul? Fiecare are un raspuns propriu: 1. Vrei sa ai un avan… :: continuare ::

Reflexoterapie si masaj

Reflexoterapia consta in apasarea anumitor parti de pe laba piciorului si de pe maini pentru a stimula organele corespon… :: continuare ::

NOU IN ROMANIA ! Tratamente si autotratamente revolutionare si moderne pentru eliminarea tuturor cauzelor de aparitie a bolilor

NOU IN ROMANIA ! Firma noastra iti propune produse naturale, special concepute pentru a-ti ajuta corpul sa lupte im… :: continuare ::

Cursuri reflexoterapie si masaj

Alege meseria viitorului! ROVITAL CLINIC organizeaza periodic cursuri de reflexoterapie/masaj autorizate de Ministerul … :: continuare ::

Afacerea ta de succes = Franciza ROVITAL CLINIC

Vrei o afacere de 100 000 euro anual? Citeste aici!… :: continuare ::

Accepti o provocare ?

Daca ai descoperit in acest site ceva ce crezi ca ti-ar putea schimba viata, atunci fii sigur ca asa se va intampla!… :: continuare ::

GRATUIT – Cure de sanatate la tine acasa!

Ai acum acces, gratuit, la cele mai bune cure de sanatate, dovedite stiintific si care au trecut proba timpului!… :: continuare ::

GRATUIT – Curs de Programare Neurolingvistica ( NLP )

NLP – Neuro Linguistic Programming sau programare neuro lingvistica. Desi aducerea initiala în limba romana a termenului… :: continuare ::

Terapii GRATUIT pentru tine !

:: continuare ::

GRATUIT – Analize medicale uzuale

:: continuare ::

GRATUIT – Explorari cardiace

:: continuare ::

GRATUIT – Constituienti anorganici ai sangelui

:: continuare ::

GRATUIT – Constituienti organici ai sangelui

:: continuare ::

GRATUIT – Explorarea elementelor sangvine

:: continuare ::

GRATUIT – Explorarea vaselor sanguine

:: continuare ::

GRATUIT – Explorarea functiei endocrine

Investigatiile biochimice in endocrinologie privesc : • nivelul secretor endocrin ( secretory rate ) ; • forma… :: continuare ::

GRATUIT – Tratamentul impotriva cancerului

Noutăţi de la John Hopkins DUPA CE ANI DE ZILE A SPUS PACIENÅ¢ILOR URMÄ‚TORUL LUCRU: Chimioterapia e… :: continuare ::

GRATUIT – Ghid terapeutic pentru tine (Afectiuni cu litera A )

:: continuare ::

GRATUIT – Ghid terapeutic pentru tine (Afectiuni cu litera C )

:: continuare ::

GRATUIT – Locuri de munca in Europa ! In sectiunea “Despre noi”

NOU ! Accesand sectiunea “Despre noi” veti putea descoperi, pe langa informatiile ce ne reprezinta si adrese web despre … :: continuare ::

Singura cafea sanatoasa din lume = Afacerea ta MLM

Compania GanoExcel Malaizia. GanoExcel fondata in 1995, avand acum peste 2.000.000 milioa… :: continuare ::

NOUTATI

:: continuare ::

Selectie, recrutare si plasare personal medico-sanitar pentru Europa

ROVITAL CLINIC ROMANIA funcÅ£ionează pe piata europeană a serviciilor de asistenÅ£a medicală &#… :: continuare ::

Alatura – te GRATUIT grupului Rovital Clinic Romania

Powered by us.groups.yahoo.com … :: continuare ::

BURSA TERAPEUTILOR

Ai nevoie de un terapeut care sa te ajute sa-ti recapeti starea de sanatate si echilibru? Cauti un reflexoterapeut, un m… :: continuare ::