Iri Center

Iri Center este vecina unde poti depana amintiri la o cafea, cu o prietena, inainte sau dupa ce un super stilist L’oreal a reusit schimbarea mult visata, sau unde ai parte de super tratamente cosmetice ori corporale.Te asteptam cu drag sa te convingi la salonul nostru.

?

Salon de infrumusetare in zona Bulevardul Unirii, blocul Zepter. Servicii de hair styling, manichiura/pedichiura, masaje, tratamente cosmetice si corporale. Produse profesionale: L’oreal, Guinot, Academie, Anesi, Mavala, Peggy Sage. Te asteptam cu drag sa te convingi, echipa salonului de infrumusetare!
Parul tau merita sa fie rasfatat si alintat pentru ca tu sa arati bine. Lasa-te pe mana stilistilor nostri si vei vedea cat inseamna o frizura frumoasa si un aranjament deosebit cand este vorba de parul tau.?

Unghiile tale pot fi doar ingrijite periodic, dar sa nu uitam ca ele pot fi si infrumusetate pentru ati contura si mai bine un anumit look. Noi te putem ajuta in ambele cazuri cu specialistele noastre in manichiura si pedichiura care iti vor sta la dispozitie pentru a realiza acest lucru.

Daca nu ai incercat, merita sa incerci; daca ai incercat, stii cat de importante si eficiente sunt tratamentele cosmetice pentru tenul si corpul tau! Folosind produse de inalta calitate si eficienta, putem sa asiguram tratamente personalizate atat simple cat si complexe ce iti vor revigora si trata tenul.

De la masaje anticelulitice pana la cele de relaxare, noi iti stam la dispozitie, intr-un cadru placut, cu tehnici desavarsite si reconfortante. Trebuie sa te simti bine si relaxat de la degetul mic pana in varful capului, si noi stim asta!

?Pentru ca a venit vara, hainutele de vara ne surad si asteapta sa fie purtate, noi, doamnelor trebuie in continuare sa ne ingrijim si sa aratam bine in pielea noastra; Echipa Iri Center s-a gandit la dvs, astfel ca va aducem noutati , preturi convenabile, servicii de calitate si evident un ambient placut cu care v-am obisnuit deja!
Domnilor, nu v-am uitat! Nu trebuie decat sa veniti … restul va fi istorie!?

?

Cum bine stim deja, “repetitia este mama invataturii”, astfel ca noi am asociat aceasta “repetitie” cu mai multe sedinte si asa am ajuns la abonamente eficiente! Cate dintre noi nu ne dorim sa scapam repede si ieftin (daca se poate) de celulita nedorita, sau sa avem un ten imaculat, parul aranjat(nu tot timpul “prins in coada”), iar mainile si evident unghiile sa nu le ascundem in spatele paharului in momentul in care iesim la un cico cu prietenii?

Toate acestea se pot schimba! Si repede si usor! Telefonul meu (0721 272 644), adresa de e-mail (ina@iricenter.ro) va stau la dispozitie pentru orice intrebare legata de salon, produse, preturi, iar colegii mei pentru orice consultatie individuala in functie de serviciul dorit!

Promotiile verii

? Abonament 10 sedinte masaj anticelulitic (abdomen, fese, picioare) 30 min/sedinta = 550 ron

? Abonamen… Citeste mai mult
Consultati oferta noastra detaliata.

Iri Center – Salon infrumusetare
Bucuresti, Bd. Unirii , nr. 70, bl j4, etaj 8 , ap. 130, interfon 30 – blocul Zepter
vizualizeaza locatia pe harta?

?

Tel/Fax: 021/327 36 75
Mobil: 0721 272 644
e-mail: ina@iricenter.ro

?

?

?