Centru de relaxare si slabire SLIM CONCEPT

Ce va oferim noi este, in primul rand, un strop de relaxare intr-un cadru intim unde la loc de cinste sta aromoterapia si meloterapia care insotesc orice sesiune de relaxare.

Masajul este plăcere şi terapie în acelaşi timp, plăcerea de a ne simţi, bucuria de a ne vindeca de dureri ale trupului, dar şi ale minţii, care se nasc în special din indiferenţă, din indiferenţa faţă de noi.

Dacă nu acorzi timp copilului tău, el se supără şi plânge. Tot aşa şi trupul tău neglijat te atenţionează prin durere.
Masajul  stimulează majoritatea organelor si funcţiilor  corporale (pielea, muşchii, tendoanele, nervii şi glandele endocrine) şi datorită circulaţiei sporite a sângelui, limfei si influxului nervos se obţine o revigorare permanentă a intregului organism, este ameliorată  mobilitatea artculaţiilor si ligamentelor , sunt stimulate circulaţia şi metabolismul şi se amplifică eliminarea toxinelor din corp.

Si ca sa va convigem ca  asa este va invitam la masaj  Prima sedinta este GRATUITA

Alte servicii:

-consultanta nutritionala de specialitate

-impachetari anticelulitice, electrostimulare

-microdermabraziune

-machiaj profesional
www.slimconcept.ro

Masaj de relaxare

Masajul este plăcere şi terapie în acelaşi timp, plăcerea de a ne simţi, bucuria de a ne vindeca de dureri ale trupului, dar şi ale minţii. Care se nasc în special din indiferenţă, din indiferenţa faţă de noi.Dacă nu acorzi timp copilului tău, el se supără şi plânge. Tot aşa şi trupul tău neglijat te atenţionează prin durere.Masaj  stimulează majoritatea organelor si funcţiilor  corporale (pielea, muşchii, tendoanele, nervii şi glandele endocrine) şi datorită circulaţiei sporite a sângelui, limfei si influxului nervos se obţine o revigorare permanentă a intregului organism, este ameliorată  mobilitatea artculaţiilor si ligamentelor , sunt stimulate circulaţia şi metabolismul şi se amplifică eliminarea toxinelor din corp.

Masaj  anticelulitic

Este una dintre cele mai bune soluţii de a scăpa de aspectul de “coajă de portocală”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulită. Masajul se face indeosebi pe şolduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulitic. Cu ajutorul acestui masaj se stimulează supletea si elasticitatea pielii si a ţesuturilor subcutanate si se activeaza circulaţia sângelui.
După un masaj anticelulitic cremele profesionale aplicate nu trebuie indepărtate prin spălare, evitându-se baia sau duşul timp de 6-8 ore, asigurându-se astfel o absorbţie completa a acestor creme. Rezultatele se observa după primele 4-5 şedinţe intensive, aspectul de coaja de portocală dispare vizibil iar pielea este mai netedă, circulaţia sangvina este imbunătăţită, iar pielea este mai fermă şi mai elastică.

Reflexoterapia

Reflexoterapia este o ştiinţa foarte veche, folosita pentru tratarea si diagnosticarea, prevenirea diverselor afecţiuni.
Reflexoterapia acţionează asemănător cu acupunctura numai ca în loc de ace se foloseşte apăsarea unor puncte reflexogene specifice , apăsare care stimulează zone specifice din organism. Organele şi sistemele corpului uman sunt interconectate între ele şi au în acelaşi timp legături vasculare nervoase şi energetice directe cu zonele corespunzătoare reflexogene.
Prin reflexoterapie se deblochează si elimină acumularile de toxine din organism. Depunerile toxice sunt considerate în masajul reflexogen principala cauză a îmbolnăvirilor curente. Putem spune că depunerile de toxine în zonele reflexogene, ne arată o defectuoasă funcţionare a organului aflat în corespondenţă şi nu invers.
Pe tălpile picioarelor vom găsi reflexia intregului organism “ca intr-o oglindă”: partea superioară a corpului este proiectată in zona degetelor şi a parţii de sus a labei, organele interne, coloana vertebrală si sistemele fiziologice işi găsesc corespondenţele zonale pe ambele talpi, fete si glezne.

Reflexoterapia este utilă in tratarea a foarte multe tipuri afectiuni dintre care enumeram doar cateva:

 • stres, migrene, ameÅ£eli, insomnii, oboseală cronică, instabilitate emoÅ£ionala, depresii, anxietate, atacuri de panică
 • afecÅ£iuni ale coloanei, sciatică, lombosciatică, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroză, coxartroză etc.
 • tulburări endocrine: tiroidă, paratiroide (căderi de calciu), suprarenale, deficienÅ£e de creÅŸtere la copii, reglarea ciclului, tulburări de menopauză, osteoporoză (stoparea degradării masei osoase), disfuncÅ£ii sexuale (impotentă, frigiditate etc.), tulburări de metabolism, obezitate, diabet.
 • afecÅ£iuni digestive: gastrite, enterocolite, colite, ulcer, esofagite de reflux, constipaÅ£ie, hemoroizi, balonări etc.
 • afecÅ£iuni hepato-biliare: litiază biliară,
 • hipercolesterolemie, bilă leneÅŸa etc.
 • afecÅ£iuni renale (se elimina nisipul si pietricelele) litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme (picioare umflate) etc.
 • afecÅ£iuni circulatorii: hipo si hipertensiune, arterioscleroză, gută, sindromul mâinilor si picioarelor reci, dureri de picioare.
 • afecÅ£iuni ORL: bronÅŸite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm etc.
 • crampe musculare, luxaÅ£ii, entorse, dureri de spate, inflamaÅ£ii ale tendoanelor etc.

Electrostimulare

Electrostimularea este o procedură sigură si simplă prin care micro curenţii sunt aplicaţi pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulându-i si facându-i sa lucreze. Aceasta stimulare crează o cerere uriasă de energie in muşchi. Pentru a satisface aceasta cerere de energie, muşchii utilizează grasimile din imprejurimi ca şi sursă de energie, arzându-le in acelaşi fel in care se ard in timpul unor exerciţii de fitness.
De fapt, electrostimularea este un fel de fitness pasiv, pentru că experţii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivalează cu 6-8 ore de gimnastică fără intrerupere. Asa se face că efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar după prima sedintă pierzându-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).

In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii si pielea devin mai ferme iar grăsimile sunt eliminate. In afară de tonifierea musculară şi arderea grasimilor, care duc la o incredibilă scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulaţia sangvină si gradul de oxigenare al zonei respective, facând-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.

Beneficiile electrostimularii in modelarea corporală:

 • Slabirea localizată prin reducerea stratului adipos si inlaturarea surplusului de grasime
 • Inlăturarea tuturor tipurilor de celulita (disparitia aspectului ”coaja de portocala”
 • Redarea elasticitaÅ£ii ÅŸi netezimii naturale a pielii
 • Definirea, tonifierea ÅŸi reeducarea musculaturii
 • Atenuarea semnelor de imbătrânire
 • Inlăturarea stresului ÅŸi a durerilor musculare
 • Eliminarea apei reÅ£inute in corp si a toxinelor din sange
 • Prin arderea grasimilor ÅŸi uÅŸurarea fluxului sangvin contribuie la starea generală de sanatate a organismului

Aromoterapie

Parfumul uleiurilor ne ajută să curăţăm emoţiile negative, să ne limpezim mintea, să fim optimişti, să eliminăm panica sau să căpătăm incredere, dupa caz, constientizând cu ajutorul lor cauzele sentimentelor care au iesit la suprafata, echilibrandu-ne psihic; Alegem cu grijă aromele şi le amestecam pentru a obţine o atmosferă placută care vă va  ajuta să va relaxaţi.

Tarife

MASAJ DE RELAXARE

• 1 sedinta 45 min – Pret: 50 RON
• Abonament 10 sedinte 45 min – Pret: 400RON

MASAJ ANTICELULITIC

• 1 sedinta 45 min – Pret: 55 RON
• Abonament 10 sedinte 45 min – Pret: 500 RON

REFLEXOTERAPIE

• 1 sedinta 30 minute – 30 RON
• 1 sedinta 50 minute -50 RON
• Abonament 10 sedinta 50 minute – 400 RON

ELECTROSTIMULARE

• 1 sedinta electrostimulare 45 min – Pret: 30 RON
• Abonament 10 sedinte electrostimulare 45 min – Pret: 250 RON

  Slim Concept
  Str. Costache Aristia Nr. 24 Corp C 3 Sector 1  – Zona Garii de Nord
  Intrare din Calea Plevnei
  (langa Spitalul Militar)
  Tel. 0769.617.965
  0724.355.851
  contact@slimconcept.ro
  Contact online

  Yahoo!

AromoterapieAromoterapie