Lady R Studio Ploiesti

Lady R Studio te asteapta cu ultimele tendinte in materie de tunsori, cu o gama vasta de culori si produse profesionale de buna calitate, standarde UE, personal calificat cu experienta, aparatura de ultima generatie.
Adresa: Ploiesti, Str. Aurel Vlaicu, nr. 9 (intre CN Mihai Viteazul si Administratia Financiara)

Oferim clientilor nostri servicii de hair styling, extensii par, frizerie, manichiura – pedichiura, parafina, cosmetica, tratamente faciale, epilari cu ceara de unica folosinta. Lady R Studio te asteapta cu ultimele tendinte in materie de tunsori, cu o gama vasta de culori si produse profesionale de buna calitate, standarde UE, personal calificat cu experienta, aparatura de ultima generatie. Va mai putem oferi masaj de relaxare, masaj anticelulitic, electrostimulare,impachetari cu ciocolata si parafango toate la preturi accesibile si la inalte standarde de calitate !

Program: luni – vineri: 10-19 sambata: 09-16

PROMOTII LA SALONUL “LADY R STUDIO” :

1. HAPPY HOUR Vino intre orele 12.00-15.00, marti si miercuri , si vei primi o reducere de 10%, conditia fiind ca serviciul sa se efectueze intre aceste ore.

2. VINO CU O PRIETENA Convinge-ti o prietena sa foloseasca serviciile noastre si vei beneficia de o reducere de 10% cu ocazia primei vizite in salon.

3. ELEVE SI STUDENTE Esti eleva sau studenta? Te asteptam la salon si vei primi o reducere 10% la orice serviciu sau abonament, cu conditia sa faci dovada acestui lucru.

4. ZI CE SE PETRECE IN 2 Un masaj de relaxare pentru el ii ofera ei 10% reducere pt un tratament facial.

5. LA MULTI ANI! Este ziua ta de nastere si esti client al salonului? Rasfata-te la noi si vei primi o reducere de 10% cu aceasta ocazie.