COQUETTE Beauty Clinique

Cine suntem noi?

Am infiintat clinica COQUETTE din Bucuresti in martie 2003 din dorinta de a pune la dispozitia celor cu probleme ale parului nedorit un loc unde expertiza deosebit de buna detinuta in acest domeniu de catre medicii fondatori sa fie pusa in practica cu rezultate excelente.

Clinica COQUETTE si-a construit viziunea de a oferi doamnelor, domnisoarelor si domnilor rezidenti in Romania ocazia de a investi in starea lor de bine si sanatate printr-un serviciu de epilare definitiva realizat la parametrii occidentali, tratamente sustinute de o practica a tarifelor conforma nivelurilor de pret europene, monospecializarea clinicii noastre permitandu-ne acest lucru.

Ne propunem sa transformam practica cosmetica conventionala de epilare in noul standard de epilare definitiva, sa creeam un curent de opinie favorabil epilarii definitive si sa impunem epilarea definitiva ca fiind solutia cea mai eleganta, moderna si eficienta atat celor ce necesita acest tratament in scopuri terapeutice – hirsutism, hipertricoza, foliculita, fire de par crescute sub piele, cat si cosmetice – pentru a-si utiliza cea mai pretioasa resursa – timpul – in moduri mult mai placute.  Comunicam in permanenta cu toti cei interesati de epilare definitiva deschis, fara inhibitii, false pudori si cu sinceritate.

Dupa cum multi stiu, ne-am asumat rolul de promotor si educator in domeniul epilarii definitive, creand si consolidand atentia publica asupra acestui tip de tratament printr-o comunicare sustinuta. Actionam intr-un domeniu in a carui dezvoltare am investit masiv cu scopul de a aseza practica medico-estetica din tara noastra in linie cu tarile dezvoltate ale lumii, in care epilarea definitiva este al treilea cel mai popular tratament medico- estetic.

In timpul relativ scurt trecut din momentul infiintarii am reusit sa generam un mare interes pentru epilarea definitiva, sa initiem si incheiem cu succes un mare numar de tratamente la un mare numar de paciente si pacienti – insumand zeci de metri patrati de piele eliberata fire de par, redand pacientilor nostri privilegiul de a se bucura de corpul si fata lor.

Experienta indelungata si extinsa pe multe cazuri de pacienti tratati ne permite sa evaluam si controlam cu cea mai mare acuratete posibila procesul de epilare definitiva.

Suntem singura clinica specializata din tara in epilare definitiva datorita monospecializarii noastre, care ne permite sa ne dedicam si concentram asupra servirii in cele mai bune conditii a pacientilor nostri.

Prestigiul de care ne bucuram ne onoreaza si suntem constienti ca pozitia noastra de lider in domeniul epilarii definitive – procedeu al carui nume este sinonim cu numele COQUETTE – ne solicita sa ne mentinem in permanenta la un inalt standard.

Am reusit aceasta performanta beneficiind de un mare volum de studii stiintifice, de experienta cumulata a marilor specialisti din clinici de prestigiu provenind din tari foarte avansate tehnologic precum USA, Germania si Marea Britanie, date clinice care sunt in permanenta colectate si prelucrate de catre compania ce dezvolta sistemele pentru epilare definitiva si apoi sintetizate in proceduri recomandate miilor de utilizatori ai acestor sisteme din intreaga lume.

Acesta este marele avantaj al unei companii globale lider mondial in sisteme ce utilizeaza lumina terapeutica, care de cel putin 30 ani deschide drumuri noi si inventeaza noi sisteme terapeutice si care mentine un permanent contact cu clinicienii si prin acestia cu pacientii – beneficiarii solutiilor imaginate de echipele de cercetare. Aceasta este insasi compania ce are meritul de a fi conceput tehnologia Luminii Intense Pulsate si apoi cele mai eficiente sisteme pentru epilare definitiva din clasa lor.

Si tot aceasta este compania pe care medicii fondatori ai clinicii noastre au sprijinit-o in pregatirea clinica a terapeutilor diferitelor centre medico-estetice din Grecia, tarile Scandinave, Africa de Sud, Spania, Marea Britanie, Malayezia, Singapore etc, centre ce utilizeaza aceleasi sisteme ca si clinica COQUETTE.

Am investit in cinci noi sisteme de epilare definitiva pentru a putea fi prompti in livrarea tratamentelor, eficienti si la cel mai bun nivel de performanta pe care cercetarea il produce in acest moment.

Am demarat de curand un proiect dezvoltat impreuna cu Asociatia Dermatologilor din Romania, in care colaboram cu medici specialisti – sefi de lucrari si profesori universitari – din prestigioasa clinica dermatologica a Spitalului Colentina, cu scopul de a observa raspunsul la tratament al unor cazuri speciale de pacienti si a gasi cele mai bune protocoale de tratament.

Prezenta nostra la expozitiile de profil numara mai multe participari in cei trei ani de activitate, ceea ce a prilejuit in primul rand un contact nemijlocit cu cei ce aveau sa devina pacientii pentru epilare definitiva ai clinicii COQUETTE.

Credem in:

rigurozitate si seriozitate in abordarea performarii tratamentelor si comunicarea medicala cu pacientii.

fiecare pacient este unic, nevoile sale asemenea, de aceea tratamentele sunt personalizate.

persistenta calitatii constant in timp.

relaxare si relatii informale.

sinceritate, deschidere.

comunicare prietenoasa, apropiata.

Am mentinut constante de-a lungul timpului atat calitatea tratamentelor de epilare definitiva, cat si preturile acestor tratamente, dovedind stabilitate si respect pentru pacientii nostri prezenti si viitori.

In septembrie 2005 cea de a doua filiala a clinicii COQUETTE situata in Cluj a inceput sa isi primeasca pacientii, ce erau nevoiti sa faca pana in acel moment vizite periodice la Bucuresti pentru respectarea datelor stabilite ale sedintelor de tratament.

Prin cea de-a doua clinica ne-am extins aria de actiune in tara spre nord si vest, venind astfel mai aproape de pacientii nostri din Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita Nasaud, Deva, Oradea, Tirgu Mures si alte centre urbane situate in apropierea Clujului.

Aceeasi tehnologie incorporata in acelasi sistem de epilare definitiva, aceeasi specialisti – fiziokinetoterapeuti – pregatiti de aceeasi medici ce au antrenat clinicieni din alte tari pentru a realiza aceeasi epilare definitiva sigura, verificata si dovedit eficienta.

Le uram bun-venit alaturi de noi si ardelenilor in drumul pe care il vom parcurge impreuna catre pielea la care au visat: libera de firele de par!


BUCURESTI
a: Str. Serghei V. Rahmaninov, nr. 23, Sector 2
p: 021-2318144 | 0788-118164
office@coquette.ro

CLUJ-NAPOCA
a: Str. I.C. Bratianu, nr. 17
p: 0788-574951 | 0264-430064
cluj@coquette.ro

Constanta
a: Mircea cel Batran 43;
p: 0788548044 | 0241610725
constanta@coquette.ro