RoyalSPA

Royal SPA , este un salon SPA, localizat ultracentral intr-o vila cocheta, cu design fengshui, care-ti ofera toate serviciile de infrumusetare si mentinere a sanatatii si implicit frumusetii.Echipa de profesioniste este mereu cu zambetul pe buze gata sa te intampine si sa-ti stea la dispozitie.

ROYAL BEAUTY SPA te invita in fiecare zi intre orele 11- 15 si vei beneficia de reduceri de 35 % la serviciile de intretinere corporala, masaj, tratamente de slabit si/sau anticelulitice!

Vino in fiecare luni impreuna cu o prietena si veti beneficia de reduceri de 50 % la toate serviciile oferite de salon : coafura (vopsitul nu este inclus in promotie), manichiura , extensii de unghii, pedichiura, cosmetica, machiaj semi-permanent, tratamente corporale, masaj, bai de plante – hidromasaj, impachetari in termocuverta sau la rece, electrostimulare, vacuum, proellix,etc.
Noi am pregatit un pachet special pentru viitoarele mirese ce consta in: coafura, manichiura SPA, pedichiura SPA, epilat, pensat, vopsit gene si sprincene, machiaj special…totul la pret de 400 RON.
In functie de necesitatile clientei pachetul se poate personaliza
Pentru a avea nunta perfecta romantica, emotionanta si memorabila, pentru a straluci si a arata impecabil in ziua nuntii, sa ai tonusul necesar sa faci fata emotiilor si oboselii din ziua si noaptea nuntii, recomandam sa incepi pregatirea intensiva a pielii si tenului pentru machiajul de nunta, sa faci cateva impachetari si un masaj de relaxare, cu cel putin 2 saptamani inainte de nunta.

Daca-ti doresti sa reveni la silueta de dinainte de nastere, vei primi o reducere de 15%, indiferent de tratamentul urmat. Fa-ne o vizita insotita de certificatul de nastere al micutului, si impreuna vom gasi cele mai eficiente solutii pentru a-ti recapata silueta.

Descoperiti cum sa fiti fericiti si sa faceti si pe altii fericiti, cumparand de la noi un voucher in valoare de 150 RON, il daruiti persoanei iubite, sau unei prietene, colege, si isi va alege singura serviciile dorite in valoare de aceasta suma.

Daca esti o clienta fidela si foarte multumita de serviciile salonului de infrumusetare, fidelitatea iti este rasplatita cu discount de 10% la orice serviciu sau pachet de servicii.

Se apropie ziua ta de nastere? Vino la salonul ROYAL SPA sa-ti faci o programare, si ai discount de 25% la orice serviciu sau pachet de servicii oferite de salonul nostru plus o ceva…. GRATIS.

Pentru programari suna la tel. 0744 303 630 ; 021 319 30 71 sau royal.contact@yahoo.com online.
Str.Grigore Alexandrescu nr.87 (de la intersectia Dorobanti-Perla, mergand spre ASE, prima strada la dreapta)