Label.M lansează Titanium Collection, ultima generaţie în materie de produse de hairstyling

Bucureşti – octombrie 2009 – Prin intermediul Beauty One Distribution, Label.M lansează în România Titanium Collection, folosind o nouă tehnologie care şi-a dovedit, prin experimente, eficacitatea în raport cu alte produse de hairstyling concurente.
Noutatea colecţiei de la Label.M o constituie folosirea titanului pentru menţinerea şi distribuirea căldurii, dar şi transmiterea căldurii pe toată suprafaţa plăcii prin intermediul ionilor. Aceste lucruri fac ca orice coafură să reziste mai mult şi cu un efort minim solicitat. Firele de păr dispun de un tratament gentil, curbura plăcilor prevenind agăţarea sau ruperea lor. Forma concepută pentru eficacitate permite folosirea lor atât pentru coafurile cu bucle, cât şi pentru părul drept, permiţând accentuarea în detaliu a oricărui stil.
Graţie Tehnologiei de Transmitere a Ionilor Negativi, părul îşi menţine aspectul sănătos şi strălucitor, eliminându-se posibilitatea arderii sau electrizării lui.
Noile tehnologii fac ca temperatura medie a părului după o singură folosire a plăcii Titanium peste o şuviţă de păr să depăşească cu până la peste 24ºC temperatura rezultată în urma folosirii în aceleaşi condiţii a plăcilor ceramice cunoscute pe piaţă, făcând nenecesară revenirea asupra şuviţelor deja îndreptate.
Testându-se starea celor două tipuri de plăci comparate (din titan şi din ceramică), s-a constatat că, după o lună de utilizare, plăcile Titanium cauzează de 10x mai puţină frecare asupra părului decât cele îmbrăcate în ceramică, deci şi mai puţine daune scalpului.
Pe lângă tehnologia avansată a plăcilor din titan, noile produse marca Label.M dispun de un element unic de încălzire care face posibilă emiterea unei cantităţi mai mari de căldură. În consecinţă, acest lucru face posibilă coafarea cu mai multă rapiditate şi din mai puţine mişcări. Plăcile Titanium ajung la temperaturi de până la 210ºC în cel mult 30 de secunde.
Printre celelalte caracteristici tehnice ale produselor Colecţiei Titanium se numără adaptorul pentru multiple tensiuni, inclusiv adaptor EU, coardă rotativă pentru diverse stiluri de ondulare, 3 metri de cablu, oprire automată după o oră şi suprafaţă de contact a plăcilor uşor de curăţat.

Session PRO-Straightener şi Mini Texture Straightener sunt produsele Colecţiei Titanium lansate în cadrul noii generaţii de tehnologii revoluţionare marca Label.M.
Label.M este singurul brand de produse profesionale de îngrijire a părului al Academiei TONI&GUY din Anglia. Beauty One Distribution a ales să prezinte produsele Label.M pe piaţa din România pentru că acestea întrunesc standardele de calitate, performanţă şi siguranţă în funcţionare solicitate de stilişti şi pentru că vin cu soluţii eficiente în întâmpinarea necesităţilor oricărui tip de păr.
Pe lângă Label.M, Beauty One este importator şi distribuitor de produse cosmetice profesionale Bruno Vassari, de echipament profesional de machiaj Make Up show, de tehnologie de ultimă oră pentru slăbit precum Eximia by Janus, Termosalud, Corpora, Starvac, Decomedical şi Beauty Progress, de aparatură pentru epilare definitivă, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporală, albire dentară, solar, bronzare cu Dha şi combine cosmetice faciale. Pe lângă acestea, Beauty One oferă şi mobilier profesional, aparatură şi accesorii pentru saloane.
Pentru mai multe detalii despre produsele Titanium Collection, puteţi vizita site-ul Beauty One Distribution, www.beautyone.ro.

Contact:
Telefon fix: 021.252.13.08;
Fax: 021.310.44.35
Email: office@beautyone.ro
Sediu central : str. Duzilor nr.22, sector 2, Bucuresti