Masaj Reflexoterapie Ploiesti

Reflexoterapie, masaj anticelulitic, terapie recuperatorie prin masaj, masaj de relaxare, la domiciliul sau biroul tau. Program flexibil. Masajul este tratat ca si terapie. tel 0725-437751 (Mihaela) http://www.relaxforyou.ro

Avantaje?

* durata unei sedinte este de 30, 50, 70 minute in functie de tipul de tratament
* tratarea masajului ca si terapie
* nu lucram la nivel macro ci segmentar
* ne axam pe calitatea serviciilor
* ne adaptam dupa programul dumneavoastra
* EXCLUS MASAJ EROTIC SAU DERIVATE

Masajul a aparut ca o necesitate obiectiva. Masarea unui loc dureros face ca acesta sa doara mai putin. In acest mod a aparut o tehnica in care manevrele au un rol esential in starea de sanatate a omenirii.

De-a lungul timpului aceasta activitate a capatat valente de vindecare. In functie de caz masajul este esential si indispensabil in tratarea unor afectiuni, in recuperare.

Masajul mentine starea de sanatate, benefic pentru organism, lupta contra ̨mbatr̢nirii si poate aspectul cel mai important Рeste foarte relaxant. Realizat de catre un specialist te umple de satisfactie, te destinde, te relaxeaza.

Masajul este o desfatare, nu un chin, este o necesitate nu o obligatie. Un masaj corect nu trebuie sa iti provoace nicio neplacere ci numai relaxare, confort si buna dispozitie.

Cand esti intr-o stare mai proasta, cand ai senzatie de oboseala, rasfata-te cu un masaj si vei simti cu adevarat ca traiesti. Dupa alegerea fiecarui pacient, masajul poate lua diferite aspecte: tonifiant, relaxant, stimulant sau regenerant.

Efectele Masajului

* Aduce un aflux sporit de sange in tesuturi, imbunatatind astfel hranirea acestora,

* influenteaza favorabil sistemul nervos: relaxeaza si calmeaza intregul organism

* Indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii si excesul de sebum din glandele sebacee avand efect de curatire.

* Stimuleaza activitatea glandelor sebacee contribuind la refacerea mantalei acide a pielii.

* Invioreaza tonusul muscular pielea mentinandu-si ,elasticitatea si totodata impiedieca formarea depozitelor de grasime din tesuturile pielii (hipoderm).

* Combate celulita.

* Influenteaza favorabil sistemul nervos relaxand si calmand intregul organism.

* Stimuleaza circulatia sangvina si limfatica.

* Asigura schimburile nutritive intre tesuturi cu eliminare de deseuri metabolice.

Reflexoterapie Ploiesti

Este o metoda de tratament simpla si eficace cu provenienta din extremul orient si are ca activitate de baza activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului situate pe suprafata corpului, în general la distanta fata de organele pe care le reprezinta. Se cunosc zone de proiectie la nivelul pavilionului urechii, limbii, talpilor, palmelor, coloanei, intestinului gros.

Putem spune ca, orice organ este proiectat pe orice suprafata a corpului si pe orice suprafata a corpului este proiectat orice organ. Prin presarea si activarea acestor zone, se faciliteaza circulatia sangvina, care impune accelerarea transportului de toxine spre organele de eliminare sau de detoxifiere si dupa mai multe sedinte cristalele se elimina, inbunatatind starea de sanatate.

Cauzele depunerilor toxice sunt multiple, depind de specificul biologic al fiecarui individ. Principala cauza a imbolnavirilor curente sunt toxinele din alimentatie ce se stocheaza la nivelul plamânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare si a colonului. Masajul reflexogen plantar este varianta cea mai folosita si cea mai eficienta. Punctele reflexe sunt situate pe talpi.

Se lucreaza cu mâna dar uneori se pot folosi instrumente speciale ce maresc forta apasarii. Sedintele sunt diferentiate dupa afectiune si numarul punctelor de masat. Pe talpa proiectia corpului este simetrica, adica partea dreapta a corpului de la cap pâna la baza corpului este reprezentata pe piciorul drept si partea stânga pe piciorul stâng.

Masajul reflexogen palmar reprezinta masarea punctelor refloxologice din palma care prezinta de asemenea foarte multe zone reflexogene, utilizate în scopuri diagnostice si mai ales terapeutice. Dupa detectarea punctelor sensibile din palma se trece la masarea lor dupa aceasi tipic cu reflexologia plantara, uneori aceste doua tehnici se pot combina.Datorita faptului ca palmele sunt mai des întrebuintate acestea au o sensibilitate mai redusa si este mai dificil sa realizam un tratament eficient dar în situatia în care nu putem sa folosim talpa în tratament vom folosi si alte zone reflexogene.

Masaj anticelulitic Ploiesti

Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei si complexelor pe care aceasta le aduce cu sine.

Dintre remediile naturale, masajul ocupa un loc central, si o cale care nu ar trebui evitata. Trebuie spus de la bun inceput ca masajul reprezinta una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita care poate aparea pe abdomen, coapse, fese uneori pe brate cit si in alte locuri de pe corp.

Medical, aspectul de “coaja de portocala” este determinat de o acumulare locala de grasimi, apa si toxine la nivelul tesutului adipos in diferite stadii avansate si mai putin avansate. Manevrele specifice acestui tip de masaj se combina si cu drenajul limfatic local si astfel se micsoreaza stratul de grasime, surplusul de apa si toxinele determinând o mai mare detoxifiere locala.

Efectul este amplificat prin folosireal cremelor si altor produse anticelulitice cit si a unei tehnici speciale de impachetat care dau un nou profil corpului.

Pentru un efect cât mai indelungat al inlaturarii celulitei, masajul trebuie însotit de alte activitati cum ar fi:

* alergarea in aer liber

* miscari aerobice si de fitness

* excursii montane si alte activitati ce necesita un consum mare de calorii

* programe de exercitii specifice anticelutice

* un regim alimentar specific de detoxifiere si o dieta adecvata.

Masaj intretinere Ploiesti

Masajul de intretinere este masajul care se face cel putin o data pe saptamâna si are ca scop mentinerea organismului într-o buna stare de sanatate, o functionalitate perfecta si un tonus ridicat. Tehnica este de aplicare a unor manevre si procedee specifice care au ca scop o mai buna activare a circulatiei sanguine la nivelul fiecarui segment si organ, realizarea unei elasticitati a pielii si a articulatiilor, ajuta la relaxarea si tonifierea musculara specifica unui organism sanatos, înlatura starea de oboseala prin relaxarea sistemului nervos si a celui hormonal.

De asemenea, masajul de relaxare poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism si o regenerare mai buna a tesuturilor. Este recomandat tuturor persoanelor sanatoase, indiferent de vârsta, care doresc sa îsi mentina starea de sanatate si sa previna orice boala. Masajul de întretinere se adreseaza întregului organism si fiecare parte a corpului beneficiaza de manevre adecvate zonei respective.

Dupa caz acest masaj se poate face cu ulei, crema sau combinati de uleiuri sau creme, pot avea durate si intensitati diferite. Efectul unui masaj de întretinere se vede imediat, dupa starea ce se instaleaza dupa fiecare masaj si în decursul timpului, cu efect de sanatate îndelungata. Este recunoscut faptul ca e mai bine si mai ieftin sa te menti sanatos decît sa astepti sa te înbolnavesti si apoi sa te tratezi.

Medicamentele clasice pot fi nu numai foarte costisitoare dar si cu efecte secundare negative, încât e de preferat sa fie luate masuri profilactice care includ masajul de întretinere, o viata mai echilibrata, o alimentatie sanatoasa precum si practicarea sportului.

Masaj terapeutic Ploiesti

Masajul terapeutic este masajul manual combinat cu alte procedee specifice de tratare a unor afectiuni.

In masajul terapeutic se stabilesc diferite ogiective de atins in functie de afectiune, stadiul bolii, virsta si starea generala a pacientului. Acest tip de masaj are la baza masajul somatic si in functie de afectiune este combinat cu alte tehnici de masaj cum ar fi: masajul Cyriax, drenajul limfatic, metoda Vogler, metoda Knap, elongatii, masaj reflexogen, manipulari articulare.

Mai este indicat intr-o seama de boli grave unde masajul are rol adjuvant sau de mentinere în functie a unor structuri musculare si nervoase sau a unor organe vitale. El poate fi de mai multe tipuri: total, partial sau local. Se efectueaza dupa indicatii de specialitate din partea medicului, cu mijloace specifice, solutii si creme terapeutice.

Este necesar un diagnostic precis insotit de recomandare de la medic si daca este cazul insotit de alte investigati medicale.

Aceste masaje au ca scop:

  • recuperarea dupa interventie chirurgicala
  • refacerea dupa o boala grava sau accident
  • adjuvant in cazul unei boli grave
  • tratarea unei deformari sau dereglari a coloanei vertebrale
  • refacerea si recapaterea unor functii motorii sau nervoase

Daca in unele afectiuni grave masajul are doar rol de intretinere in alte afectiuni in special cele somatice masajul terapeutic este esential. In afectiunile coloanei vertebrale medicamentele nu au eficienta,operatiile sunt grele si costisitoare insa masajul terapeutic este cel ce poate sa elimine suferintele celui afectat.Dupa orice interventie chirurgicala masajul de recuperare este cel care poate sa readuca mai repede si mai bine corpul la o stare functionala normala.

Numarul de sedinte si frecventa lor se stabilesc in cursul tratamentului dupa felul cum raspunde fiecare pacient.

Masaj slabit Ploiesti

Excesul ponderal nu are numai un aspect neplacut si inestetic dar are si repercusiuni nefaste asupra întregului organism. Acest exces este dat de un surplus de strat adipos care nu se limiteaza la depunerea în tesutul subcutanat ci si pe unele organe si vase de sânge. Acest exces se raspândeste aproape uniform pe tot corpul dar dupa conformatia si predispozitia fiecaruia poate lua forme diferite asezându-se preponderent pe abdomen, fese, coapse si uneori pe brate.

Acest exces ponderal îl poate avea orice persoana indiferent de sex sau vârsta si se instaleaza la gurmanzi, sedentari, la cei ce manânca incorect sau într-un ritm prea rapid. Excesul ponderal se poate preveni prin masajele de slabit dar mult mai greu daca acest exces este deja de mult instalat. Masajul de slabit are în vedere în acest caz efectuarea si combinarea unor manevre ale masajului suedez având efect general de slabire.

Telul este influentarea metabolismului celular si a sistemului glandular, într-un consum accelerat de calorii în scopul scaderi în greutate. De aceea, manevrele de masaj alterneaza, de la manevre profunde la cele superficiale, de la cele rapide la cele cu efect relaxant, viteza este sustinuta, marirea consumului de calorii se realizeaza cu miscari active, pasive si active cu rezistenta.

Masajul de slabit isi propune:

  • o imbunatatire a circulatiei sângelui pentru o mai buna hranire a organismului
  • o activare a sistemului venos în scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor de ardere de la nivelul fiecarei celule
  • o imbunatatire a circulatiei limfatice pentru a produce o drenare sustinuta

Efectele acestui tip de masaj sunt imbunatatite de cremele si uleiurile folosite, de dieta si regim un regim alimentar adecvat. Frecventa si numarul de sedinte se stabilesc în functie de excesul ponderal al persoanei careia i se adreseaza.

Preturi masaj

Pretul unei sedinte este 40 RON.

Pentru pensionari Pretul unei sedinte este 33 RON.

Durata unei sedinte variaza in functie de tipul de masaj astfel:

* reflexoterapie adulti – intre 50 si 60 minute

* reflexoterapie copii – cel mult 40 minute (din motive medicale)

* masaj anticelulitic – 60 minute

* masaj de intretinere – intre 70 si 80 minute

La un abonament de 10 sedinte de reflexoterapie aveti bonus 1 sedinta de masaj